easye 3 333 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Da sie stary ! I juz wiem jak oni to robili ! Czuje sie mega oszukany, nie dosc ze grali tak jak mowisz, to ciagle powyzej 1000pkt gralem na szybkim tempie. Zakladaja pokoje z meczem rankingowym i tempem szybkim, jak dajesz szybka gra rankingowa i wyszukuje Ci najszybszego przeciwnika czesto trafiasz na takiego z(pipi)a. Nagralbym Ci te 15 meczy moich przegranych to bys uwierzyl - 2*szybsze niz WC. Gratuluje EA ! Najlepiej w ogole zrobic taki ranking by kazdy mgl sobie wszytsko przestawic ! Co za z(pipi)any tryb ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 oczywiscie, ze sie nie da zmienic tempa prosze nie pisz głupot orson Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Fifa 11 już na semi-assist była kozacka, ale uraczony waszymi entuzjastycznymi opiniami na temat manuala zagrałem kilka meczy i jestem wniebowzięty. Teraz jestem ograniczony jedynie umiejętnościami i wyobraźnią. Wreszcie zaczynam odkrywać tę grę ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja sobie zagrałem 7 meczy online na manualu i wszystkie 7 przegrałem Z czego chyba aż 5 wynikiem 1-2. Fajna zabawa ale tylko i wyłącznie jeśli grałoby się na innych manualowców. Dodatkowo jeszcze brakuje mi takiego skilla i po prostu frustracja czasem aż parowała mi z uszu Zdecydowanie bardziej wole online grać moimi semi-assist/assist ustawieniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 wydaje mi sie, ze mylicie sie- gra nie losuje szybkich rankingów z osobami z pokoi, ale udowodnic nie jestem w stanie. Ofkorz zdarzały mi sie szybsze mecze ale jestem pewny, ze to było qynikiem presing i agresja na 100 , no i userzy skwapliwie to wykorzystywali , ale samo z siebie- to szybciej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Fifa 11 już na semi-assist była kozacka, ale uraczony waszymi entuzjastycznymi opiniami na temat manuala zagrałem kilka meczy i jestem wniebowzięty. Teraz jestem ograniczony jedynie umiejętnościami i wyobraźnią. Wreszcie zaczynam odkrywać tę grę ! nawet nie wiecie jak mnie to cieszy że moja KRUCJATA przynosi efekty i co poniektórzy się skusili i czerpią z gry to co najlepsze :potter: @FICUŚ To nie graj z asystami...bo to naprawde wku/rwia że ty sie meczysz zeby dobre podanie dać a oni po prostu wciskają te przyciski i wszystko cacy POLECAM coś takiego -> Gra w sieci --> Pojedynek --> Gra niestandardowa ---> [] i wybierasz sterowanie na ręczne wtedy oboje macie takie same ustawienia. Gra znajdzie Ci na pewno przeciwnika bo jest nas coraz wiecej jeśli nie to bedziesz miał opcje "utórz mecz" i wtedy ustaw tak jak trzeba na pewno nie przegrasz wtedy 5 meczów na 5...gwarantuje wydaje mi sie, ze mylicie sie- gra nie losuje szybkich rankingów z osobami z pokoi, ale udowodnic nie jestem w stanie. Ofkorz zdarzały mi sie szybsze mecze ale jestem pewny, ze to było qynikiem presing i agresja na 100 , no i userzy skwapliwie to wykorzystywali , ale samo z siebie- to szybciej nie było gra losuje szybki mecz...nie ważne jakie ustawienia kolesie dali. Oni po prostu otwierają sesje w pokoju...jesli nikt sie do nich nie zgłosi to w momencie wcisniecia szukania wskakujesz do losowago pokoju...i czasem jest tak że jest szybkość "szybka" co nie zmienia faktu że mają presing i agresje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 a skad wiesz , ze to tak działa?????????????????? nie bardzo łykam, byłoby to bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) a skad wiesz , ze to tak działa?????????????????? nie bardzo łykam, byłoby to bezsensu bo to jest bezsensu spróbuj wejść do pokoju...zapamietaj graczy...otwórz mecz rankingowy i zobacyzsz ze czasem wejdzie Ci ktoś inny tak samo jak zaprosisz przyjaciela do meczu rankingowego...zawsze szybciej znajdzie sie ktoś skąd inąd Edytowane 13 Października 2010 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 nie rozumie co ty mówisz..jak zapros kolege do rankingowego a szybciej ci kogos innego wylosuje.... dzis mi wpadło trofeum za 5 zwyciestw pod rzad, huh, dobra forma sie nazywa , i rzeczywiscie jestem w uderzeniu XD se nową taktyke zmajstrowałem, nawet dwie- jedna jest na harpaganów, druga na normalnych przeciwników :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) nie rozumie co ty mówisz..jak zapros kolege do rankingowego a szybciej ci kogos innego wylosuje.... no spróbuj zaprosić znajomego na mecz rankingowy...jesli szybko nie przyjdzie wejdzie Ci ktoś inny bo sesja nie jest prywatna ja tak dwa razy miałem ze nawet sie nie zorientowałem...i grałem z kimś innym EDIT: tak nie zwróciłem uwagi że jest inny nick to był znajomy przejściowy jak grałem w jakimś smiesznym ladderze Edytowane 13 Października 2010 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 (edytowane) Orson - Mac ma racje ! Wczoraj wzialem mecz niestandardowy - i wybralem szukaj rankingu. Nikogo nie znalazlem, ale w przeciwienstwie do zwyklego meczu masz tam opcje "pokaz dostepne mecze", patrze i rzeczywiscie - Ranking, Ranking Ranking, ustawienia gry "SZYBKIE". Zreszta inaczej nie jestem w stanie wyjasnic moich ostatnich 10 meczy, bo rozumiem, ze oni graja presingiem i w ogole, ale dlaczego moi zawodnicy poruszaja sie 2*szybciej niz normalnie ? Moze nie o to chodzi, moze jakos cheatuja, nie wiem, ale to raczej nie kwestia tylko ustawienia. Edytowane 13 Października 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Gdzie w menedżerce jest opcja wyszukiwania talentów? Bo albo jestem ślepy albo to wywalili Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Gdzie w menedżerce jest opcja wyszukiwania talentów? Bo albo jestem ślepy albo to wywalili ja chyba też jestem ślepy ... nie ma scautów też chyba a skończyłeś już jakiś sezon ? bo przy transferach da sie wybrać coś takiego że polecani przez scautów...moze później jakieś talenty sie pojawiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Skończyłem 1 sezon ale zauważyłem inny fail. Gram ukochanym Juve, a jak się niektórzy orientują pewnie, tego lata sporo piłkarzy zostało wypożyczonych z opcją wykupu po sezonie np. Aquilani i Pepe. Na początku 1 seoznu zauważyłem że są oznaczeni jako wypożyczeni i za to + , bo w poprzednich Fifach zawodnik należał w 100% do klubu gdzie był wypożyczony. Widząc że tym razem są oznaczeni jako wypożyczeni byłem pewien że będę mógł ich wykupić po sezonie. A tu du.pa, nawet oferty nie mogłem złożyć, po prostu sobie wrócili do poprzednich klubów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 I po tym sezonie ruszyły wreszcie europejski puchary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Łoł, MGC podaje, że jestem na 219. miejscu na świecie pod względem GS w FIFIe. Miło Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 I po tym sezonie ruszyły wreszcie europejski puchary? TAK SĄ PUCHARY PO SEZONIE ! ale musisz zająć miejsca w pierwszej trójce czy piątce...w zależności od ligi :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nienawidzę Kazumy, za to, że wygrał, ze mną, mistrzem manuala, 2-1. Oficjalnie. Kleimy jakąś ligę ? Full-manual, losujemy zespoły, ja piekę chleb ( dzisiaj już jeden upiekłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja mam w planach lige na manualu na swojej stronie...rusza na dniach.,..wiec daj sobie na wstrzymanie daj kazumie znać niech sie do mnie odezwie zbieram namiary na graczy manual mam juz ok 18 ludzi...także jest mąka i z tego bedzie chleb Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Wkurza mnie w manualu to, że nie umiem grać z klepki, zawsze mam tendencję do przyjmowania piłki przez co trochę chaotycznie gram. Na razie trudno mi myśleć o kierunku, sile i jeszcze konstruować w głowie jakiś atak sensowny... Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja się już zapisałem do 4 różnych lig heh (nie manual przykro mi), pierwszy raz używałem tego wbudowanego mechanizmu do lig (moje ligi) i działa to całkiem dobrze, wyniki się elegancko zapisują jest tabela itd każdy mecz zostawia ślad, polecam atakować ligi bo to więcej funu niż klepanie randomów z zerową stawką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boccelli 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) Witam. Czy gra zawiesza się komukolwiek w trybie kariery przy wychodzeniu z symulowanego meczu od czasu do czasu? Posiadam Xboxa. Gra zgrana na dysk. Edytowane 14 Października 2010 przez Boccelli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ja mam w planach lige na manualu na swojej stronie...rusza na dniach.,..wiec daj sobie na wstrzymanie daj kazumie znać niech sie do mnie odezwie zbieram namiary na graczy manual mam juz ok 18 ludzi...także jest mąka i z tego bedzie chleb No siema, lubię grać na manualu. ALE TA GRA JEST ZAJEBISTA, gdy gra się na ustawieniach manualnych. To nic, że rozegrałem dopiero z 5 meczy na takich ustawieniach, zabawa jest przednia. Ostatni mecz z błażejem dostarczył mi tyle emocji co cała zeszłoroczna edycja. Czemu wcześniej nie spróbowałem tak grać? Normalnie nowa gra, jaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ALE TA GRA JEST ZAJEBISTA, gdy gra się na ustawieniach manualnych. To nic, że rozegrałem dopiero z 5 meczy na takich ustawieniach, zabawa jest przednia. Ostatni mecz z błażejem dostarczył mi tyle emocji co cała zeszłoroczna edycja. Czemu wcześniej nie spróbowałem tak grać? Normalnie nowa gra, jaram się. normalnie serce mi rośnie po takich wypowiedziach czuje że moja akcja ma sens :potter: Kazuma odezwij sie prosze na gg Cytuj Odnośnik do komentarza
damianoo666 1 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Rozegrałem wczoraj swoje pierwsze 5 meczy na manual. Rzeczywiście kompletnie inna gra. Przy manualu gra na asystach to łatwa lekka i przyjemna zręcznościówka Jest ciężko, tu trzeba godzin ogrania żeby prezentować jakiś przyzwoity poziom, ale to jest fajne. O ile od czasu do czasu udaje mi się już sklecić jako taką akcję i wypracować akcję podbramkową, o tyle ją wykorzystać to jest prawdziwa masakra. Przyzwyczajenia z poprzednich edycji gdzie się grało na asyście dają się we znaki. Trochę przykre jest, że praktycznie wszystkie większe, kluczowe turnieje są klepane na asyście gdzie tak naprawdę od gracza jak się okazuje za wiele nie zależy. Dlatego piszę się na tą ligę na manualu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi