MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nie nie można było grać online Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dema EA Sports mają to do siebie, że łączą się z serwerami EA (prawdopodobnie w celu zliczania statystyk), ale możliwości grania online nie ma i zapewne w demie FIFY 11 również go nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Na to sorry, ten napis o "już zamkniętych serwerach EA" był bardzo mylący ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 fajnie jakby dali więcej czasu niż 2 minutowa połowa !! to jest jakiś żart...czasem jedna akcja mi zajmowała 30 minut (tych w grze) mogli by dać 4 minuty połowa...i tak nie jest to dużo...mniej niż normalny mecz rankingowy (6 minut) kiedy demo ? PS dziekuje za kasowanie moich postów co do okłądki Fify...postarajcie sie następnym razem kasować posty poniżej poziomu intelektualnego typu Lons Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Co z ta FIFA ? kurcze, za ponad miesiac gra trafi na pulki sklepowe, a tu zadnego trailera, zero gameplay'u ! Co Panowie z EA robia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Co z ta FIFA ? kurcze, za ponad miesiac gra trafi na pulki sklepowe, a tu zadnego trailera, zero gameplay'u ! Co Panowie z EA robia ? Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie ma to jak wybrać zawodnika, który miał katastrofalny sezon, zawiódł na MŚ, poza tym jest kontuzjowany i reprezentuje barwy klubu, który sprzedaje numer legendy klubu (Raula) dla własnego zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Nie ma to jak wybrać zawodnika, który miał katastrofalny sezon, zawiódł na MŚ, poza tym jest kontuzjowany i reprezentuje barwy klubu, który sprzedaje numer legendy klubu (Raula) dla własnego zysku. Sprzedał? A za ile? ;] Mógłbym o tym podyskutować,ale nie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mega slaby teaser... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 N+ ogralo wersje ukonczona w 75%, z ciekawszych obserwacji wyczytalem wprowadzenie zagrań ręką ( mozliwosc wylaczenia w opcjach ) oraz znacznie ulepszona walka w polu karnym o gorne pilki, teraz atakuje lecaca pilke znacznie wiecej graczy, a nie stoi i czeka, az doleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Była konferencja na stadionie Legii nawet ten cały Rutter się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Demo pewnie w okolicach 1-2 tygodnia września? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Podobno w przedziale od 15 sierpnia do 15 września... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ano wlasnie-niedlugo demo,a jakiegos normalnego filmu z gameplayu,trailera brak. Wiem,ze byla konferencja, ale zaden z portali nie wstawil ani jednego filmu z pojedynkow... Mogli by dac te dema w sierpniu,czlowiek przynajmniej w 70% wiedzialby,co w tym roku wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Cholera, juz nie tak daleko do samej premiery gry a ja dalej nie wiem jak ona wyglada. Nie widzialem zadnego gameplayu, WTF? Nawet cicho w sprawie dema ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Cholera, juz nie tak daleko do samej premiery gry a ja dalej nie wiem jak ona wyglada. Nie widzialem zadnego gameplayu, WTF? Nawet cicho w sprawie dema ;/ pokazali troszke gameplayu, mam na mysli tę relacje czechów .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 gameplay jest jeden, na ktorym nie widac zadnych roznic miedzy 10 a 11 O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 gameplay jest jeden, na ktorym nie widac zadnych roznic miedzy 10 a 11 O_o jesli masz na mysli ten "czeski" gameplay to....różnicę widać. Bo chyba nie oczekujesz skoku graficznego na tej generacji konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Pomijajac fakt,ze graficznie i tak wyglada lepiej niz 10tka :potter: Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 no to Wy widzicie - ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 juz dyskutowalismy o tym 2 strony temu, wiec Ty na kolejny filmik w ogole nie masz co czekac... Zreszta co Ty chcesz z nich wywnioskowac ? - czy fajniej sie biega Rooneyem niz w poprzedniej edycji ? Ja chcialbym zobaczyc ta walke o pilke, pare stalych fragmentow gry i przynajmniej cala polowe, zeby zobaczyc tempo meczu i wiecej zagran z pierwszej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) chcialbym zobaczyc ze nie zapierdala sie juz non stop z wcisnietym r1 z jednego konca boiska na drugi, ze tempo jest faktycznie duzo wolniejsze, ze nie ma ping ponga, ze loby sa slabsze, ze nie wpadaja farfocle z 20 metra, ze ciezej strzelic z metrow 40, ze nie mozna zwodami objechac polowy boiska, i ze ta gra zacznie w koncu przypominac pilke nozna a nie fife street. a i jaka roznice konkretnie w 2 slowach chcialbym zobaczyc? DUŻĄ. Taką chociażby jak między fifą 09 a 10, tylko że tym razem na + a nie na - Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No strzały z 40 metró nie są często spotykane w tej fifie Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zwodami polowe boiska, szkoda ze tez nie masz konsoli, bys mnie paru nauczyl. LOL. Przybij piatke Lonsowi, jest film z Czech, gdzie koles naciska 3*A, a pilka kozluje, odbija sie i nie zawsze pomimo prostego podania laduje pod nogami, ale nie Matinx wchodzi i pisze, ze to jest to samo co w 10tce - PING PONG, wiec watpie, zeby kolejny film cokolwiek u Ciebie zmienil. FIFA 11 nie ma byc rewolucja jak miedzy 09>10, ma wyeliminowac te rzeczy o ktorych piszesz, wiecej symulacji, trudniejszy futbol, mniej radosny, ale dajacy duzo sadysfakcji, brak ping ponga i bardzo zroznicowani pilkarze. Wszyscy pisza, ze to naprawde zostalo poprawione, jedyny szczegol, ze nigdzie nie ma zadnego filmu, zeby sie samemu przekonac, ale dzieki bogu coraz blizej DEMO ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matinx 19 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) W 10 i w WC wpadaja cholernie często. Wystarczy włączyc pierwszą lepszą kompilację na youtubie i masz przykłąd ile tego wlatuje. Film z czech mnei (pipi) obchodzi, bo przewaznie na tego typu filmach grają jakieś łosie. To czy mozna sie bawic w ping pong czy nie bedzie wiadomo juz w demie, jak sami pogramy. NIGDZIE NIE NAPISALEM ZE JEST TO SAMO, tylko czego oczekuje a to dosc spora roznica. A to, że MA BYĆ tez mnie niewiele obchodzi. Interesuje mnie jak będzie jak sam pogram, a nie jak rutter mowi ze MA BYC. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Matinx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi