zizikus 0 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 liga mistrzow PS3 zapisy juz sa www.fifanet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Full manual? Cytuj Odnośnik do komentarza
hanry 0 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Full manual? Prawdziwy z ciebie Figlarz Sterowanie dowolne - czyli pewnie bedą jechać na ręcznym. Tja, marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Co trzeba zrobić, żeby w trybie kariery dostać się do drużyny tygodnia? Strzelam swoim ludkiem 4 gole w meczu, dostaje notę za mecz 9,5 i nie dostaje nominacji. Czy jak ustawię połowę na 45 min, poziom trudności na amator i strzele 100 goli w meczu to jest szansa, że mnie wybiorą? Bo to już nie pierwszy raz, że strzelam w pip goli (gram napastnikiem), dostaje notę pod 10 i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Full manual? Prawdziwy z ciebie Figlarz Sterowanie dowolne - czyli pewnie bedą jechać na ręcznym. Tja, marzenie. Serio pytałem, bo nie mogłem się zagłębić w tamto forum, a nie chce mi się rejestrować. Jazda na ręcznym jest spooooko :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 liga mistrzow PS3 zapisy juz sa www.fifanet.pl Full manual? u mnie na stronie będą turnieje manualne wiec się nie martwcie...skrypt jest na wykończeniu...ma nadzieje ruszyć w ciągu 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 To dobrze, bo planujemy z Kazem od kilku dni założyć temat z ligą forumka na manualu, ale skoro mówisz, że już coś tam kombinujesz to się cieszę. Informuj na bieżąco co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Za tydzień Ultimate Team. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8574845,FIFA_11_Ultimate_Team_juz_za_tydzien.html Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Jakie są etapy w karierze grając jako zawodnik? Na razie miałem: - na testach - rezerwowy - członek zespołu - podstawowa 11 Dużo jeszcze do Become a Legend? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 http://easportsfootball.com/ultimateteam FUT11 już działa z poziomu ich strony, jak zalogujecie się i graliście kiedyś w jakieś FUT to dostaniecie kilka packów, do tego za codzienną wizytę na swoim profilu od dziś do 3 listopada też będziecie dostawać gift packi nigdy się w to specjalnie nie bawiłem ale teraz spróbuję, bo dostałem kilku dobrych grajków w tych "returning player" gold packach Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Bardzo fajnie to zrobili ! Swietnie ze mozna wszytskim zarzadzac przez strone WWW! Tez zaczynam w tym roku zabawe na powaznie, z przodu ustawieni juz Gomes i Webo ! Ciekaw tylko jestem, czy bedzie mozna wgrywac swoja formacje... Edytowane 28 Października 2010 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dajesz na nim Discard albo wystawiasz na aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mega mi sie to podoba ! Moj Outer Milan (Milanówek) :potter: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#eFIZDpsU91P7 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 721 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/app#f8sHGSRx91Qs mój skład, najbardziej jestem hepi z Wellitona ze Spartaka w ataku, z tego co piszą ludzie dobrze jest złapać znane nazwisko, bo schodzi na aukcjach za grube sumki oficjalne fora do UT http://forum.ea.com/uk/categories/show/15.page Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 No mega napadzior ! Ja bede musial poszukac jakiegos bramkarza... Zakladam nowy temat - FIFA 11 UT - gdzie bedziemy mogli pogadac swobodnie o transferach i druzynach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Świetna opcja z tym zarządzaniem z poziomu kompa. Ja sobie importowałem zawodników z UT10 i mam Gignaca, Suareza, Vicente, Maxi Rodrigueza i jeszcze paru innych jest w czym wybierać. Nie jestem tylko zadowolony z tych 2 extra paczek, Pawliuczenko to chyba jedyny niezły gracz jaki w nich był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 moja cierpliwośc co do EA sie wyczerpała niemal jako prekursorzy wprowadzili online pass, spoko- biedny dawidek rutter zalił sie jak on i jego pracownicy siedza po nocach bo w fife grają miliony i jak to oni sie musza z tym meczyć, no i ze ten online pass sie nalezy ale my gracze przecież nie mamy co płakać, dostaniemy w zamian online LEPSZY niz kiedykolwiek i co? padajace regularnie serwery, problemy z połaczeniami...kaman, kaman....dzis miałem godzine czasu, wbijam na 2-3 meczyki. Zagrałem jeden, ja corintians koles chelsi, przegrałem 2-0, kolo nie chciał rewanzu a potem...za nic nie mogłem sie z nikim połaczyć. Albo ja czekałem a przeciwnik sie nie pojawiał na planszy wyboru zespołó albo na odwrót. I tak straciłem czas... online dużo gorszy niz w fife 10, kur.wa.....ale tak to jest jak sie wyciąga rece po hajs na siłe no nic ea, za rok sobie odbiore ten online pass z torrentów. Złodzieji okraść to nie grzech, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 100 %, a goście, którzy nie chcą rewanżów- skur.wychu.uje Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 100 %, a goście, którzy nie chcą rewanżów- skur.wychu.uje A skad wiesz czy taki koles po drugiej stronie kabla ma czas na rewanz jesli mu proponujesz? A moze go zwyczajnie nie chce, bo uwaza, ze gra z jakims harpaganem (ja mialem tak dzis)? Uwazaj z takimi stwierdzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Nie będę uważał, bo w 90 % ci co nie chcą rewanżu to pi.zdy, bo wiedzą, że wygrały fuksem i boją się, że pobiorą z 6 brameczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 +1 Błażej. Poza tym często spotykam kolesi, którzy nie chcą karnych i wybierają samą dogrywkę. Dziwne strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 błażej to ja wole nie dociekać co ty sobie pomyslałeś gdy gralismy villarea - leverkusen, ja grałem w 10 i nie chciałem dogrywki...xd figlarz, ja uważam ,ze kazdy remisowy ranking powinien konczyc sie remisem, bez dogrywki.. a z tym "niechceniem rewanżu " to przesadzacie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Akurat do znajomych nic nie mam, bo ich najczęściej lubię i wiem, że będzie okazja im skopać tylki Ale tych randomów to nienawidzę, niech umierają, (pipi)y!!! Chyba, że dodam jakiegoś do listy przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zresztą Błażej szczym ryj! Pamiętasz jak ostatnio uciekłeś jak dostałeś w karnych? Nienawidzę takich ludzi, co uciekają Następnym razem Ci wrzucę 5 goli do przerwy i się popłaczesz! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zresztą Błażej szczym ryj! Pamiętasz jak ostatnio uciekłeś jak dostałeś w karnych? Nienawidzę takich ludzi, co uciekają Następnym razem Ci wrzucę 5 goli do przerwy i się popłaczesz! Haha i kto to mówi ; d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi