daras 3 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Pomiedzy uciekajacym w trakcie gry a niechcacym rewanzu jest roznica i faktycznie w 99% ten pierwszy moze wkurzyc (bo w 1% mu neta odcieli). Natomiast w drugim przypadku nie wiecie co sie dzieje po drugiej stronie. Oczywiscie sa tacy co sie wkurzaja i nie chca rewanzu ale jest tez milion innych przypadkow a wiec nie wiem skad u Ciebie Blazej te 90% wynaturzone Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A powie mi ktoś na czym polega FIFA UT? Bo nigdy się w to nie bawiłem, a skoro za darmo, to jak sobie kupię FIFĘ, to mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zresztą Błażej szczym ryj! Pamiętasz jak ostatnio uciekłeś jak dostałeś w karnych? Nienawidzę takich ludzi, co uciekają Następnym razem Ci wrzucę 5 goli do przerwy i się popłaczesz! Haha i kto to mówi ; d Wyjaśnienie na PM dla Figla leci ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
zizikus 0 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zresztą Błażej szczym ryj! Pamiętasz jak ostatnio uciekłeś jak dostałeś w karnych? Nienawidzę takich ludzi, co uciekają Następnym razem Ci wrzucę 5 goli do przerwy i się popłaczesz! Haha i kto to mówi ; d Wyjaśnienie na PM dla Figla leci ;f a ja chce wyjasnienie publiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) Zresztą Błażej szczym ryj! Pamiętasz jak ostatnio uciekłeś jak dostałeś w karnych? Nienawidzę takich ludzi, co uciekają Następnym razem Ci wrzucę 5 goli do przerwy i się popłaczesz! Haha i kto to mówi ; d Wyjaśnienie na PM dla Figla leci ;f Jesteś idiotą, mówiłem że wychodzę z gry żeby zwiększyć czułość headseta, a nie ze nie gram już. : P Edytowane 29 Października 2010 przez Kazuma Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Słuchaj Kaz, bolało mnie ucho od head seta, poza tym przyszedłem popisać śmieszne rzeczy na forumku i pogadać z tymi wszystkimi dupami, jakie chcą ze mną gadać na gadu gadu, c'nie. A z Figlem było inaczej, bo wyłączyłem się tuż po skończonych karnych, ponieważ musiałem pójść poćwiczyć, a potem pouczyć się. A Kaz to dałn, który ma fuksa Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Wy to macie problemy. Ja ostatnio musiałem wyjść podczas meczu... Bo mnie na kibelek przyszpiliło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kazuma Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A Kaz to dałn, który ma fuksa Karne też trzeba umieć strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 W karnych zawsze wygrywają mniej lubiani ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) a wiecie, ze blazej mi nigdy karnego nie strzlił? raz był blisko ale nawet dobitke mu wyjełem (pipi) jak ktos kopnie Cecha ostatecznie w czerep (ostatni uraz, ten z przed maski , spowodował, ze mu skóra z łba zwisała, autento- rozcieli mu plat korkami) to ja go chyba zastapie w bramce The Blues te ukryte trofeum, które wpada po 50 godzin gry to zloto srebro czy braz? Edytowane 29 Października 2010 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Geno21 0 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jak w tej grze skutecznie gra sie cialem?! Musze np. trzymac gre cialem i kierunek w przeciwnika? Czasami na online podczas obiegu do pilki obranca wyjezdza mi z barka ze moj grajek odskakuje na 2 metry lub atakuja mnie cialem w plecy i przepychaja (FAUL MOŻE?!) jak to robic, jak sie przed tym bronic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 L2 na ps3 (lewy dolny bumper) Cytuj Odnośnik do komentarza
Geno21 0 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 L2 na ps3 (lewy dolny bumper) Wiem jak grać ciałem... ale to nic nie pomaga i tak mnie przepychaja! wiec pytam czy poza L2 jeszcze cos mam wciskac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ej no ale jak naciska cie obronca (maja - i bardzo dobrze- wiekszy priorytet nad napadziorem niz w 10 ) to masz mniejsze szanse...do tego zalezy jaki obronca i jaki napastnik- Drogba przepchnie wszystko niemal ;-) balansuj analogiem, zastawiaj sie itp Cytuj Odnośnik do komentarza
m1k1 0 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Ma ktoś z was trofeum za dostanie się do drużyny tygodnia w trybie kariery? Jak tak to co musieliście zrobić, aby się tam dostać? Grałem dwa sezony w drużynie Manchester City i mimo naprawdę kosmicznych występów(specjalnie zmniejszyłem poziom trudności w tym celu), ani razu nie dostąpiłem zaszczytu znalezienia się w jedenastce tygodnia. Po sezonie zdecydowałem się przyjąć ofertę z Holandii, gdzie jest mniej gwiazd i powinno być łatwiej w tej kwestii. W pierwszym meczu ligowym 5 goli plus asysta, nagroda piłkarza meczu z notą za występ 9,6. Jednak i to nie wystarczyło i w drużynie tygodnia znowu nie było mojego nazwiska. Są jakieś specjalne warunki, które trzeba spełnić do tego trofeum? Edytowane 31 Października 2010 przez m1k1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ma ktoś z was trofeum za dostanie się do drużyny tygodnia w trybie kariery? Jak tak to co musieliście zrobić, aby się tam dostać? Grałem dwa sezony w drużynie Manchester City i mimo naprawdę kosmicznych występów(specjalnie zmniejszyłem poziom trudności w tym celu), ani razu nie dostąpiłem zaszczytu znalezienia się w jedenastce tygodnia. Po sezonie zdecydowałem się przyjąć ofertę z Holandii, gdzie jest mniej gwiazd i powinno być łatwiej w tej kwestii. W pierwszym meczu ligowym 5 goli plus asysta, nagroda piłkarza meczu z notą za występ 9,6. Jednak i to nie wystarczyło i w drużynie tygodnia znowu nie było mojego nazwiska. Są jakieś specjalne warunki, które trzeba spełnić do tego trofeum? Najlepiej to przejdź sobie do jakiejś jeszcze słabszej ligi np. MLS. Ja tak zrobiłem i po 2 tygodniach dostałem to trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja się dostałem po kilku tygodniach dobrej gry w lidze polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gracz16 2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Można iść na łatwiznę i symulować mecze w kalendarzu mi tak wpadło w 4 lidze angielskiej po symulacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 ukazała się łatka do fifki, wazy 35 mega...co wniosła nie wiem, nie zauwazyłem różnicy ... za to juz od dawna mam dziwny błąd, ta "tablica" w menu, na której widnieją dane ludzi z friendlisty...wszystkie osiągniecia mi pobiera oprócz klasyfikacji punktowej, tu dostaje komunikat "błąd pobierania danych " ..ma ktos tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Same here. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Łatka imo: - zwaliła replay'e z ofsajdami; - każdy gol po meczu można obejrzeć , nie tak jak wcześniej, że zapisywały się wszystkie ciekawe akcje z początku i nie wystarczało na resztę ; - przez łatkę zacząłem przegrywać mecze na manualu z noobami ; To chyba tyle moich obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 To i ja zaraz odpalę z nadzieją, że poprawili MEGAzje.bane przywileje. Może ktoś chętny na partyjkę? PS: Wczoraj zlałem biednego Kaza bez formy Popracuj człowieku nad karnymi, bo cienko to idzie Btw. ucho mnie boli do teraz od tego twojego 'luksusowego' głosu Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 To ja mam luksusowy głos, ja i Mac_Gyver ! Kaz to w ogóle wczoraj kiepścił, pięknie Go pojechałem moim Bari. Masakra, sprawdzćie sobie, drużyna z Serie A, 3,5 gwiazdki, a kilku zawodników mają takich, że szok. Ten murzynek na prawym skrzydle szybszy od Messiego Cytuj Odnośnik do komentarza
ziombel 4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. mam PYTANIE rozpocząłem sezon w trybie kariery jako grający trener. Tzn byłem menedżerem i oprócz tego też piłkarzem w swojej drużynie. po skończeniu sezonu być może wybrałem inną opcję i piłkarza mojego już nie ma. w następnym sezonie żadna opcja wyboru już się nie pojawiła i teraz znów nie, więc czy jest jeszcze szansa gry moim zawodnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. mam PYTANIE rozpocząłem sezon w trybie kariery jako grający trener. Tzn byłem menedżerem i oprócz tego też piłkarzem w swojej drużynie. po skończeniu sezonu być może wybrałem inną opcję i piłkarza mojego już nie ma. w następnym sezonie żadna opcja wyboru już się nie pojawiła i teraz znów nie, więc czy jest jeszcze szansa gry moim zawodnikiem? Nie. Rozpocznij najlepiej nową karierę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi