Opublikowano 17 lutego 201114 l Czy mecze w Ultimate Team liczą się do tych 100 rankingowych do trofeum?
Opublikowano 18 lutego 201114 l Dobrze, że mi przypomniałeś o turnieju. Notka od makgajwera: Graczów używających sterowania ręcznego zapraszamy na pierwszy w historii turniej/ligę na pełnym ręcznym sterowaniu. Forma rozgrywek będzie znana dopiero kiedy będziemy znali ilość chętnych -> http://www.fifaplay.com.pl/topic/45055-zapisy-full-manual-cup/ Zapisujcie się. Początek rozgrywek (wstępnie) na początku marca.
Opublikowano 18 lutego 201114 l Szukam klubu. ŚPO 76, ŚP 75 XLIVE: Szabla Edytowane 18 lutego 201114 l przez Szabla8
Opublikowano 19 lutego 201114 l zagrałem online z jakims bucem, kolo wybrał west ham , który miał 5 gwiazdek i staty zedytowane do tego stopnia ze jak strzelał karnego to pasek stał mu niemal w miejscu a piłkarze wyprzedzali znacznie MU , który wybrałem nie wiem czy to jakis stary glitch czy nowy ale sobie własnie przypomniałem ze fifa nie jest do online, za dużo bugów i kretynów Edytowane 19 lutego 201114 l przez Orson
Opublikowano 19 lutego 201114 l Na Xie takich kwiatkow chyba w ogole nie ma... Moze to przez te piractwo na PS3 ? a widziales, ze West Ham ma 5* przed meczem ? Edytowane 19 lutego 201114 l przez easye
Opublikowano 19 lutego 201114 l Czytałem coś wczoraj o hackowaniu konsol i modowaniu gier <_< Ponoć w takim Battlefieldzie jakiś typek był nieśmiertelny i poruszał się 3 razy szybciej niż inni. Właśnie dzięki piractwu. Może z FIFĄ jest podobnie? Jeśli tak, to widzę początek końca online na konsolach... No, przynajmniej na PS3 Zawsze znajdzie się jakiś pajac, który będzie oszukiwał.
Opublikowano 19 lutego 201114 l No poki co PS3 jedynie - to samo w CoD - tez sie podobno nie da grac... Sony musi w koncu cos z tym zrobic...
Opublikowano 19 lutego 201114 l czy ja wiem...w tej kwestii obstawiam glitch niz atak hakerów.. w koncu podobne jaja były już w fifie ala aek jako klasyczna 11
Opublikowano 19 lutego 201114 l Sprawdźcie całą czołówkę,grają lipnymi klubami ( America,Utrecht) , a mają zawodnikówj pokoju C.Ronaldo.Jeśli już grają "normalnymi",to Terry itp. biegają 100m. poniżej 8s.! Jeśli nawet z nimi prowadzisz,to kombinują z połączeniem(straszne lagi itp.)!
Opublikowano 19 lutego 201114 l Powiedzcie mi proszę jak zrobić miniaturkę swojego GameFejsa ażebym widział ją na eafootball i podczas meczów online.
Opublikowano 19 lutego 201114 l Nie pamiętam dokładnie,ale po zalogowaniu się na stronie ea.com/pl/football na stronie głównej wybierasz opcje "utwórz twarz" i dalej wg.poleceń , chyba większych problemów z tym nie miałem.......
Opublikowano 20 lutego 201114 l Hmm, mam już na koncie 101 meczy Head to Head, a trophy za 100 meczyków nie wpadło Miał ktoś podobny problem ?
Opublikowano 20 lutego 201114 l Na konsoli Wirtualna Gwiazda->Pobierz GameFace To też nic nie daje. Ryj mojego zawodnika się zmienia, natomiast przy profilu nadal jest tylko czarny kontur.
Opublikowano 20 lutego 201114 l Hmm, mam już na koncie 101 meczy Head to Head, a trophy za 100 meczyków nie wpadło Miał ktoś podobny problem ? mecze,które zakończyły się zerwaniem połączenia nie są wliczane (ucieczki,problemy z netem,czy np.nagłe wyłączenie prądu)
Opublikowano 21 lutego 201114 l Bawił się ktoś z was w Creation Centre? Próbowaliście stworzyć realistycznych zawodników albo drużyny z przeszłości? Jest kilka ciekawych projektów, jest też troche grajków wymaxowanych na 99, nie rozumiem tego. Ja nawet jak stworzyłem sobie Kojiro to nie dałem mu 99 Edytowane 21 lutego 201114 l przez Gość