estel 806 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Prędzej go pomidorem rzucą niż kulkę dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 z paintball guna ktos go postrzeli. zolta krew sie poleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Już niedługo Tede zostanie pierwszym męczennikiem polskiego hh. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Drugim jak już bo pierwszym jest Małpa. Btw. trwa właśnie weekend specjalny z TDFem na vivce. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2010 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 coś kręci Ryszard. Znajomki mi mówili ostatnio że u mnie na wsi ma również zawitać Rychu. Firma była wczoraj więc coś może być na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 co ten filmik ma w ogole do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) wtedy jest również impreza urodzinowa tedeusza w mielnie. już widzę te czarno-białe zdjęcia w tvn, numer raz & dj mario reunion specjalnie na wspominki w "faktach po faktach" u justyny pochanke. jacek groniecki: 1976-2010. będzie nam ciebie brakowało jacek! Edytowane 17 Lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ktos wie co sie dzialo wczoraj? Podejrzewam ze Tede jednak zyje, bo w TV nic nie mowia, a wielkiejol.com jeszcze nie w zalobnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Co powiecie o teledyskach? Niestety mimo ze jestem wielkim fanem, musze stwierdzic, ze slabe. Po pierwszym, tym o Polsce pomyslalem, ze nie ma tragedii, i takimi teledyskami Tede na pewno sie zrehabilituje, z drugiej strony "22 BC Customs", ktory juz jest 100% w "starym" stylu Tede, w dodatku dobry ma tylko refren. No ale rozumiem, ze musial to nagrac jako reklame dla Java Car Design i BC Customs wlasnie, takze podejrzewam ze na calej akcji z kreceniem teledysku wyszedl nawet na plusie. "Kalash" nie umywa sie do "Glokka" na pewno. Szkoda, wolalbym zobaczyc klipy do takich numerow jak "Glam Rap" albo "Kocham ten styl WJ", kto wie, moze jeszcze beda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Będą jeszcze dwa teledyski, do Glam Rapu właśnie i undergroundowy do Inne Getto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konar. 15 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Mam nadzieje że lepsze niż dwa ostatnie, padaka straszna a dobrze się zapowiadało po "dokąd idziesz polsko:. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 chyba była konfrontacja. z wywiadu dla CGMu można wywnioskować, że się dwie ekipy spotkały i panowie sobie pogadali, ale (pipi) z tej rozmowy wyszło. pewnie ryszard był na spidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 no proszę tedzik powiedział parę słów prawdy i puszczają to na vivie. jestem w ciężkim szoku. http://www.youtube.com/watch?v=1lnRbIzuoMU Cytuj Odnośnik do komentarza
cashmoney 2 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 włączyłem pierwszy lepszy klip z brzegu 'dokąd idziesz polsko', miałem wyłączać po 'dzwoni mama' ale kunkludując, podobnie jak jarek kaczynski i monika sewioło tedzik chce wypłynąc na kurestwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi