miki77 16 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 No z technicznego punktu widzenia też nie jest za dobrze Cytuj
Les777 124 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Wyszła bynajmniej lepiej niż pierwszy Call of Juarez. przynajmniej Skończył ktoś? Jak z długością? Cytuj
Rozbo 40 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 (edytowane) Hejka, Pare słów do recki. Gra jest naprawdę fajna, choć technicznie kod jest cieniutki. Jednak to co najlepsze w grze, to KLIMAT. Każdy strzał wymaga przygotowania, a obserwowanie przez lunetę swojej ofiary (choć modele postaci nie są najwyższych lotów), oglądanie jej zachowania, błogiej nieświadomości jakoś naprawdę sprawiało, że wachałem się z oddaniem strzału. Wystarczy się odrobinę wczuć i można czerpać frajdę ze skillowych headshotów. Grze naprawdę daleko do doskonałości, ale powiem wam, że to pierwsza gra na "siódemkę", którą zaczynam własnie przechodzić drugi raz! A to już o czymś świadczy... Za taką cenę polecam - trzeba mieć jedynie wysoki poziom tolerancji na niedoróbki Snipera (i przede wszystkim misje szturmowe). Pozdro! Edytowane 30 czerwca 2010 przez Rozbo Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 jezeli ta gra jest w Polsce sprzedawana za mniej niz 100zl to must have dla fanow fps. Fajna zabawa... multi ssie Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 Na jakiej zasadzie jest rozgrywka multiplayer? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 jak w staroszkolnych shooterach... player match i ranked match. Jest pare trybow... jest deathmatch, team deathmatch i cos tam jeszcze. Generalnie wszyscy zaczynaja z roznego rodzaju snajp(4 klasy) i pistolem Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 1 lipca 2010 Opublikowano 1 lipca 2010 (edytowane) gierka naprawde dobra, glownie za sprawa mozliwosci wczucia sie w role snajpera, co jest naprawde przyjemne i klimatyczne. draznia tylko te misje szturmowe i czasami praktycznie niewidoczni (chociaz to jest raczej in plus za realizm) wrogowie, ktorzy praktycznie z kazdej odleglosci potrafia nas dostrzec. jak za cene, za ktora sobie za gre zadaja, to nic tylko brac ! Edytowane 1 lipca 2010 przez IslandClaws Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Można się cieszyć z kolejnego sukcesu polskiego developera. Biorąc pod uwagę pierwsze wyniki sprzedaży z VGC to gra przyniesie City Interactive zyski już w pierwszym tygodniu sprzedaży (koszt produkcji to zaledwie 3 mln zł). Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 10 lipca 2010 Opublikowano 10 lipca 2010 W ten tytuł nie można grać bo ma tyle błędów, że głowa mała. Po dwóch godzinach nie dałem rady Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 ta gra to najwiekszy gniot w jaki w tym roku gralem --------takie badziewie powinni dawac za darmo po zakupach w auchanie, szkoda czasu, pradu na ten tytul------5/10 ten tytul moze by zdobyl furrore ale ze 20 lat temu-, odradzam gry w ten tytul, kto mnie nie poslucha to jak to cos odpali na konsoli to ze zlosci R O Z P I E R D O L I lcd ze dal sie nabrac na taki krap Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 Skoro taki "gniot, badziewie" itp. zgarnia 5/10 to doskonale pokazuje, jak bardzo jest zachwiania skala ocen na scenie konsolowej Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 (edytowane) Ogólnie jest zachwiana. Nie tylko na scenie konsolowej ale i na pecetowej również. A to, że nawet najgorsze gry są oceniane od piątki wzwyż pokazuje jakimi średniakami są gry na 7. Oceny poniżej piątki recernzentów nie interesują. Albo inaczej są tytuły oceniane na mniej niż 5 ale to takie wynalazki, że głowa mała. Przeważnie to nikomu nic nie mówiące firmy i marki. Polacy coś o tym wiedzą. Two Worlds, którego sequelem się tak Zax podnieca (nie wiadomo dlaczego) ma średnią ocen 48%. Edytowane 20 lipca 2010 przez Gooral Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Nie warto - mam takie samo zdanie jak Lemon, gra nawet wsrod najwiekszej posuchy raczej bawic nie bedzie ! Juz lepiej zainteresowac sie jakims starszym tytulem, niz wydawac kase na ta giere. <_< Cytuj
Wafrzo 0 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Ja się nie zgodzę w wieloma wypowiedziami. Grę odkładałem i odkładałem, bo nie miałem czasu, albo wpadło akurat Dead Space 2, Bioshock 2. Dzisiaj odpaliłem i wciągnęło mnie! Klimat jest za(pipi)isty, moment, gdy ktoś spojrzy Ci w lunetę, a Ty w tym momencie pociągasz za spust- miodzio. Tyle skillshotów do zrobienia, że głowa mała. Na razie nie podobał mi się kawałek "uciekania", ale po Dead Space 2 skończonym wczoraj nic mnie już nie wymęczy bardziej ;] Tam 14-15 chapter bez amunicji przechodziłem chyba z 50 razy, aż w końcu tylko biegłem przed siebie. Tutaj to była bułka z masłem. Kończąc- zdecydowanie gra ma klimat i za to warto wypróbować. Nie natknąłem się jeszcze na żadne błędy, o których tutaj piszecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi