Skocz do zawartości

World Cup 2010

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

07. Niemcy - Australia 3:0

08. Serbia - Ghana 1:2

09. Holandia - Dania 3:1

10. Japonia - Kamerun 1:1

11. Włochy - Paragwaj 1:0

12. Nowa Zelandia - Słowacja 0:1

13. Wybrzeże K.Ś. - Portugalia 1:2

14. Brazylia - Korea Pń 4:0

15. Honduras - Chile 0:2

16. Hiszpania - Szwajcaria 3:0

17. RPA - Urugwaj 0:1

18. Francja - Meksyk 1:0

19. Grecja - Nigeria 0:2

20. Argentyna - Korea Pd. 2:1

21. Niemcy - Serbia 3:1

22. Słowenia - USA 0:0

23. Anglia - Algieria 3:0

24. Ghana - Australia 2:1

25. Holandia - Japonia 2:0

26. Kamerun - Dania 0:0

27. Słowacja - Paragwaj 1:1

28. Włochy - Nowa Zelandia 3:0

29. Brazylia - Wybrzeże K.Ś. 3:3

30. Portugalia - Korea Pń 3:0

31. Chile - Szwajcaria 2:2

32. Hiszpania - Honduras 5:0

33. Meksyk - Urugwaj 1:1

34. Francja - RPA 2:0

35. Nigeria - Korea Pd. 1:1

36. Grecja - Argentyna 0:3

37. Słowenia - Anglia 1:3

38. USA - Algieria 2:0

39. Ghana - Niemcy 2:2

40. Australia - Serbia 1:0

41. Słowacja - Włochy 1:2

42. Paragwaj - Nowa Zelandia 2:1

43. Dania - Japonia 1:1

44. Kamerun - Holandia 1:2

45. Portugalia - Brazylia 1:0

46. Korea Pń. - Wybrzeże K.Ś. 0:3

47. Chile - Hiszpania 0:3

48. Szwajcaria - Honduras 1:0

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szczerze mowiac osoby wrzucajace teraz wyniki nie powinny byc liczone (sam sie nie bawie wiec nie mam interesu).

A to dlatego, ze juz moga sie oprzec na tym co reprezentuja dane druzyny - np. widac ze Grecja jest kondycyjnie do d... . Ze Ghana..., ze Serbia...., ze Korea.

Widac ze niektore druzyny w kolejnych meczach musza grac o zycie itp. itd.

Opublikowano

grzes l ma rację i z tego co zrozumiałem na poczatku tematu, to właśnie tak miało być, czyli obstawiamy przed rozpoczęciem pierwszego meczu na Mundialu.

Opublikowano

Typować można tylko do momentu rozpoczęcia się pierwszego meczu. Późniejsze posty olewam. Posty edytowane po pierwszym gwizdku olewam.

Anyone?

Opublikowano

Typować można tylko do momentu rozpoczęcia się pierwszego meczu. Późniejsze posty olewam. Posty edytowane po pierwszym gwizdku olewam.

Anyone?

Spie.rdalaj :potter: .

Opublikowano (edytowane)

Ja edytowałem ale jeszcze przed pierwszym gwizdkiem pierwszej kolejki. Żeby nie było c'nie. Kiedy dokładnie zaczyna się druga kolejka, w jaki dzień i o której godzinie i kiedy my będziemy obstawiać drugą kolejkę?

Edytowane przez sir_ryszard
Opublikowano

Ryśku, Ty tak serio czy po prostu coś za dużo przytankowałeś na meczu? Jaka druga kolejka o.O

Jeśli pytasz o fazę pucharową, to obstawiać będzie można od zakończenia ostatniego meczu fazy grupowej, do rozpoczęcia pierwszego meczu fazy pucharowej :potter:

Opublikowano (edytowane)

No właśnie i tu jest ów problem interesu, ponieważ obstawiając całe zestawienie meczów grupowych nie daje się szansy zreflektowania między kolejkami tzn. w momencie kiedy widzę dobrą dyspozycję jednego zespołu a obstawiłem, że będzie się on spisywał kiepsko, nie mogę już zmienić decyzji aż do fazy wyjściowej Mistrzostw Świata. Powoduje to konflikt wspomnianego interesu i nie daje możliwości poprawy swego typowania. Czyż nie piękniej byłoby obstawiać kolejka po kolejce, uwzględniając przy tym dyspozycję i sytuację w grupach tychże nacji?

Edytowane przez sir_ryszard
Opublikowano

Łejezu, no przecież jasne że po kolei. Jesteście z USiA że trzeba wam wszystko krok po kroku tłumaczyć?

To teraz dla dociekliwych:

Obstawianie 1/8 [początek obstawiania po zakończeniu ostatniego meczu fazy grupowej, koniec przed rozpoczęciem pierwszego meczu fazy pucharowej]

1/4 [początek po zakończeniu ostatniego meczu fazy 1/8 , koniec przed rozpoczęciem pierwszego meczu fazy 1/4]

1/2 [początek po zakończeniu ostatniego meczu fazy 1/4 , koniec przed rozpoczęciem pierwszego meczu fazy 1/2]

mecz o 3 miejsce [początek po rozegraniu ostatniego meczu pół finału, koniec przed rozpoczęciem meczu o 3 miejsce]

Finał [początek po rozegraniu ostatniego meczu pół finału, koniec przed rozpoczęciem meczu finałowego]

Mam nadzieję że nic nie pomyliłem przy ctrl c ctrl v i że teraz każdy zdolny inaczej wie już wszystko :potter:

No właśnie i tu jest ów problem interesu, ponieważ obstawiając całe zestawienie meczów grupowych nie daje się szansy zreflektowania między kolejkami tzn. w momencie kiedy widzę dobrą dyspozycję jednego zespołu a obstawiłem, że będzie się on spisywał kiepsko, nie mogę już zmienić decyzji aż do fazy wyjściowej Mistrzostw Świata. Powoduje to konflikt wspomnianego interesu i nie daje możliwości poprawy swego typowania. Czyż nie piękniej byłoby obstawiać kolejka po kolejce, uwzględniając przy tym dyspozycję i sytuację w grupach tychże nacji?

Nie byłoby drogi Rysiu, gdyż miałbym za dużo roboty[szukanie postów, screeny itp]. Podjąłem się tego, gdyż nikomu innemu się nie chciało, choć były sugestie w topicu o RPA żeby to zrobić. Pomógł mi Wyso [THX!], który wcześniej się bawił w takie rzeczy ale widocznie teraz mu się nie chciało. Już niedługo ME 2012, więc będziesz mógł się wykazać :)

@golab

Fakt, zapomniałem że teraz są gimnazja i poziom nauczania spadł poniżej poziomu krytycznego ;)

Opublikowano

Łejezu, no przecież jasne że po kolei. Jesteście z USiA że trzeba wam wszystko krok po kroku tłumaczyć?

Jestem jedną z tysięcy ofiar ministra Handke.