gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie udawaj, że się znasz, bo wrzucałeś gorsze kwiatki:) Spodnie jak spodnie, nic ponad, ale i tragedii też nie ma (w przeciwieństwie do tych co Ty wrzuciłeś powyżej) No nie wiem no, normalne spodenki. Ale pomecze cie banny jeszcze troche bo sie ładnie rozpisałeś po prostu zbyt skomplikowane, szycia , przeszycia, zaszycia, masa zbednych rzeczy, a kolor ...w dodatku kieszenie z tymi zapięciami , nie nei nie kolor to sie akurat niewiele różni od tych co podawałeś sam, wiec wtf, a są lekko przydługie i mają szef na nogawce, bo to są szorty do podwijania (czyli mniej wiecej takie jak Ci sie ubzdurały) marudny dzis jestem, bo słonca ie ma a chciałem isc na darmowy koncert heavymetalowy w centrum mojego miasta. niestety, nie ma słonca i deszcz pada Szkoda, że moje są już nieco podniszczone, trzeba poszukać podobnych. Aha no i czapka z daszkiem Adidas. Ze co, że do mnie? Bo nie kumam twoich intencji za bardzo. Chyba, że probujesz nas przekonać, że adidasy goodyeary to ładne i dobre buty. PS. Też kupiłem czapkę z daszkiem adidasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To, że te spodenki na zdjęciu nie są pokazane na modelu, w komplecie z japonkami, koszulą z podwiniętymi rękawami i Ray Banami nie oznacza, że są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ze co, że do mnie? Bo nie kumam twoich intencji za bardzo. Chyba, że probujesz nas przekonać, że adidasy goodyeary to ładne i dobre buty. Owszem, to bardzo ładne buty, wygodne i wytrzymałe, a przy tym świetne dla każdego fana motoryzacji (przy tym do prowadzenia samochodu też się świetnie sprawdzają). Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 fajne ?? Wyglądają jak spodnie tych małych pomocników Św. Mikołaja. Akurat kolor spoko, ale wydają się o wiele za długie i jakieś dziwnie szycia mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 gekon Te spodenki są (pipi)owe z kilku powodów: 1)kolor 2)szwy na nogawkach 3)wyglądają jakby siegały za kolano dzięki czort :] po prostu zbyt skomplikowane, szycia , przeszycia, zaszycia, masa zbednych rzeczy, a kolor ... w dodatku kieszenie z tymi zapięciami , nie nei nie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie udawaj, że się znasz, bo wrzucałeś gorsze kwiatki:) Spodnie jak spodnie, nic ponad, ale i tragedii też nie ma (w przeciwieństwie do tych co Ty wrzuciłeś powyżej) No nie wiem no, normalne spodenki. Ale pomecze cie banny jeszcze troche bo sie ładnie rozpisałeś po prostu zbyt skomplikowane, szycia , przeszycia, zaszycia, masa zbednych rzeczy, a kolor ...w dodatku kieszenie z tymi zapięciami , nie nei nie kolor to sie akurat niewiele różni od tych co podawałeś sam, wiec wtf, a są lekko przydługie i mają szef na nogawce, bo to są szorty do podwijania (czyli mniej wiecej takie jak Ci sie ubzdurały) marudny dzis jestem, bo słonca ie ma a chciałem isc na darmowy koncert heavymetalowy w centrum mojego miasta. niestety, nie ma słonca i deszcz pada Szkoda, że moje są już nieco podniszczone, trzeba poszukać podobnych. Aha no i czapka z daszkiem Adidas. Ze co, że do mnie? Bo nie kumam twoich intencji za bardzo. Chyba, że probujesz nas przekonać, że adidasy goodyeary to ładne i dobre buty. PS. Też kupiłem czapkę z daszkiem adidasa. jak kolor niewiele sie rozni , to ja nei wiem ,albo wiem, zle patrze przez swoje rozowe malarza okularki. dla mnie taki obsrany braz jest chu.iowy no i tyle w temacie :ok: moze to wina mojego szajsunga monitorka? :] Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 No nie wiem, ja się tylko poprzekomarzać chciałem, bo mi sie nudzi w domu Ze co, że do mnie? Bo nie kumam twoich intencji za bardzo. Chyba, że probujesz nas przekonać, że adidasy goodyeary to ładne i dobre buty. Owszem, to bardzo ładne buty, wygodne i wytrzymałe, a przy tym świetne dla każdego fana motoryzacji (przy tym do prowadzenia samochodu też się świetnie sprawdzają). AHA Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mi tez, dlatego po kursie an rowerku natchnelo mnie by ksiazke napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 I o czym by ta książka była? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 o trudnym chlopaku, ktory na koniec umiera od przedawkowania bialego piachu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 wracajac do jakis inspiracji BOTTEGA VENETA MENSWEAR SPRING 2011 [marynarka wypas:<] + milan streetstyle snapshots dobre:> ok, starczy poki co Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Przyjazne buty Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Gdzie kupić takie za(pipi)iste marynarki? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Marynarka na lato? Jak się robi chłodniej wystarczy bluza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 japier.dole Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 poki co bede szukal w lumpach ciekawej marynareczki, pozniej moze u jakies krawcowej dopasowac? powinno sie oplacic :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 doskonale skrojona :< win Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Wszystkie 3 do pieca Bialy pan w srodku ma buty Lady Gagi;/ A pierwszy wyglada troche jak ninja Edytowane 22 Czerwca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 żadna z tych trzech marynarek Ci nie odpowiada? nawet ta pierwsza, klasyczna? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie no, ja o kompletach mówie. Pierwsza marynarka okej, druga mistrzostwo, ale co z tego jak dół pozyczony od Gagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ci kolesie to chyba całe życie jadą na sucharach i wodzie. zupełnie mi nie odpowiada taki styl. banny, dobrze byś się czuł w takich ciuchach załatwiając coś na mieście/robiąc zakupy itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 chodzi Ci o spożywczaka czy łażenie po hmach? ;p oczywiście, ze do codziennych bzdur takich jak pójscie po chleb czy na poczte, to raczej nie, ale na wieczorny czilałt, spacerowanie po starówkach, kulturalne koncerty czy dyskoteki, to chyba tak ;-) a do codziennych spraw wystarcza tshirt, jeansy + trampy :-) gekon: a to sorry, mi glownie chodzilo o góre :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja bym się czuł niekomfortowo w takim ficie, jedynie na spacer bym coś takiego włożył Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 "Albo ubierasz się modnie albo jak facet" Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ''albo masz nick LoganOldschool i masz naj,eba.ne.'' :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi