Skocz do zawartości

lato 2010

Featured Replies

Opublikowano

nbss11-8.png

win

Ten koleś wygląda w tym jak ćpun z ławki spod bloku, który kupił eleganckie szmaty w lumpie.

• Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 27,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Banny, ile dałeś za te spodnie z pierwszego postu ? Mam identyczne, tyle że w granatowym kolorze. Na wszystkich wystawach są, zarządzą tego lata :) .

Opublikowano

Ja za nie dałem 18 złotych nowych polskich.

Opublikowano

niee, znajoma mamy ma second handa i na dodatek jezdzi do niemiec/ holandii i stamtąd szmaty sciaga . pierwszenstwo w ich braniu maja znajomi ;]

Opublikowano

'W takich lumpeksach/ second handach trafi Ci się lepszy ciuch niż w markowym sklepie w Polsce.'

Banny, forumowy stylista

Opublikowano
  • Autor

no tak. nie wiem gdzie kupisz spodnie diesel'a za 20 zł, czy nudie jeans za 5 zł. :thumbsup:

jedyne, co mnie wku,rwia, to czesto to ,ze wszytsko jest takie duze. albo to ja jestem malym i szczuplym ludkiem :<

Opublikowano

Hehe, ja nie mam tego problemu, powiem więcej, tylko kupno butów mi sprawia kłopot :D

Opublikowano
  • Autor

@

pittimarket6.jpg

pittimarket11.jpg

gqmilan34.jpg

ktos cos tu o bransoletkach gadal, ze ujowe? :)

gqmilan22.jpg

(-czapa:/)

Edytowane przez banny

Opublikowano

Przy tej ostatniej focie wskazówka na moim detektorze za(pipi)istości prawie wyskoczyła poza skalę :thumbsup:

Opublikowano

Co do second-hand'ów. To przecież nigdy nie wiadomo czy to jest podróbka czy oryginał, tak?

Opublikowano

chyba sobie kupie taka torebke luuuiii witą :ohmy:

Opublikowano

Co do second-hand'ów. To przecież nigdy nie wiadomo czy to jest podróbka czy oryginał, tak?

To zależy. Ja mam taki second- hand, w którym jestem pewien, że to oryginał, bo znajoma kupuje to w sklepach w Holandii i w Niemczech. Teoretycznie więc są to towary oryginalne, ale wystarczy przeczytać 'Gomorrę' by mieć wątpliwości ;)

Opublikowano

wystarczy przeczytać 'Gomorrę'

Nonsens, przecież film nakręcili.

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jakie trzeba miec szczescie, by w lumpie znaleźć orginał chanel , diora czy LV hehe :D:thumbsup:

Edytowane przez banny

Opublikowano

Fajny zestaw, luźny w sam raz na lato. Spodnie takie same chyba jak te, które mam ( banny wrzucił fotkę na samej górze :) )

Opublikowano
  • Autor

25062010.th.jpg

slabo troche , bo komorka

BUTY YODY? zayebiscie, gratki :]

mi pasuje ,tylko ta koszula chyba jakas workowata sie wydaje

Opublikowano

clarksy desert boots obstawiam, ale to pewnie jakieś fancy shoes prosto z ameryki, tudzież mediolanu, w polsce nie do kupienia