Pan Pieczarka 167 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Ten czarny to chyba torbę komuś w Egipcie ukradł. Ale tak to (poza butami Goofy'ego z ostatniego zdjęcia) nawet spoko, najlepsze foto #1. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Czarny nawet fajury czarne jara. Cytuj
kotlet_schabowy 2 689 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Ja rozumiem, że moda itd, ale dlaczego ktoś w takie upały, jakie bywały w tym roku, miałby stroić się w długie spodnie i koszulę z długim rękawem (jeszcze wciśniętą do gaci, co, z doświadczenia wiem, podkręca temperaturę dodatkowo). Może sobie być przewiewne, lekkie itd (wcale niektóre tak nie wyglądają), ale to nadal za dużo materiału. To moje zdanie, ja w temperaturze powyżej 20 stopni nie dałbym rady śmigać w niczym więcej niż krótkie spodnie, koszulka, buty (ze skarpetami ofkoz, swoją drogą, takie buty jak ma murzyn, zapodane bez skarpet, owocują raczej niezbyt miłymi doznaniami w gorące dni). Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 namber łan niszczy system :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi