Skocz do zawartości

Xbox Live w Polsce

Zeratul

Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT

• Pozostane przy swoim obecnym GT
    • Zarejestruje sie na Polske i porzuce obecny GT
    • Nie posiadam jeszcze GT
    • Jeszcze nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się zastanawiam jeszcze,mam trochę gier arcade i DLC do różnych tytułów na dysku,planuje też za parę miechów zmienić konsolę na slima,i lipa jakbym miał to wszystko utracić. Chyba że przeniosę te rzeczy na pena,zrobię migrację a jak kupię nową konsolą to dopiero wtedy je przerzucę na dysk,o ile tak mozna

Opublikowano

Może tutaj się dowiem, bo redaktorzy traktują temat po macoszemu, czy w polskim sklepiku Arcade jest Dead Rising Case Zero, Call of Duty Classic i Duke Nukem 3D?

Opublikowano

Może tutaj się dowiem, bo redaktorzy traktują temat po macoszemu, czy w polskim sklepiku Arcade jest Dead Rising Case Zero, Call of Duty Classic i Duke Nukem 3D?

http://www.onlinecenter.pl/7306/Aktualnosci/Xbox-Live-w-Polsce-podsumowanie-przed-premiera.html

Poza tym sam możesz sobie już sprawdzić zawartość polskiego Rynku - http://marketplace.xbox.com/pl-pl/games/default.htm

Opublikowano

Dziwisz się? Gdyby usługa nazywa się PSN a uruchamiał ją Sony - wtedy na stronie głównej było by setki artykułów o tym. Widać jak redakcja podchodzi do obu konsol (zarówno na stronie jak i w czasopiśmie).

Co do gier - to póki co Dead Rising nie widać. CoD i Duke3D jest, można pobrać, niema blokady regionalnej ;)

Opublikowano

Przeprowadzamy także promocję skierowaną do graczy posiadających konto na Xbox LIVE przypisane do innego kraju. W limitowanym okresie czasu, członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP.

Opublikowano (edytowane)

No niby działa logowanie na stronie xbox.com ale logując się na swój profil na konsoli mam UK marketplace. Nie wiem , czy mam przenieść znowu to konto czy zostawić i samo się naprawi :angry2:

Edytowane przez z2djtkose
Opublikowano

Przeprowadzamy także promocję skierowaną do graczy posiadających konto na Xbox LIVE przypisane do innego kraju. W limitowanym okresie czasu, członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP.

Heh, fajnie :)

Opublikowano

Heh, fajnie :)

WIELKI PLUS dla MS Polska. Nie spodziewałem się tego kompletnie :thumbsup:

Opublikowano

Też się nie spodziewałem :) W sumie miałem nie migrować konta ze względu tego że nie będzie można ponownie ściągnąć tego co się kupiło, ale jak dają prezent w postaci punktów to chyba się jednak skuszę :)

Dostał już ktoś te punkty?

Opublikowano

Za(pipi)iście mam dwa konta. Ciekawe czy dostanę 2400 MSP??

A i mam pytanie żeby dostać te punkty trzeba miec golda czy wystarczy silver??

Mam kilka DLC na pendrive czy po przeniesieniu konta nadal będą działać????