Opublikowano 24 listopada 201014 l jak dzis przeemigruje to tez dostane msp? bo jeszcze mam jedno stare konto
Opublikowano 24 listopada 201014 l Sztajniec: Do stycznia masz czas ;]Jak do tego czasu zmigrujesz to w ciągu 30 dni dostajesz punkty. Jeśli to konto jest założone przed 10 listopada oczywiście. Edytowane 24 listopada 201014 l przez Drantzell
Opublikowano 24 listopada 201014 l Orientuje się ktoś czy ten kod na 800 MSP za migracje można użyć na jakimś innym koncie PL?? Czy jest generowany w taki sposób że można go użyć tylko na koncie na które się ten kod otrzymało?
Opublikowano 24 listopada 201014 l Mozna. Zrobilem przez Xbox.com 2 konta i na UK i zrobilem im migracje na PL, mam je teraz na dysku konsoli. Dostane na nie punkty? Czy konta musza byc zrobione przez konsole? Edytowane 24 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 24 listopada 201014 l Kupiłem sobie Mw2 Hardened na zavvi i wpisałem kodzik na COD Classic z myśla ze sobie pobiore elegancko skoro jest na Polskim Lajw, a tu (pipi) kod nie działa! z poziomu konsoli dostaje komunikat o błędnym kodzie a jak przez stronke wpisałem to wyskoczyła wiadomość ze kod został już wykorzystany ??? WTF ? kogo tu z(pipi) sklep czy LivePL ??
Opublikowano 24 listopada 201014 l Nie mówcie że są jakieś jaja z kodami dołączymy do gier? Bo chce kupić UFC 2010 i jak kod online nie zdziała mi na polskim Live to sie wku.rwie
Opublikowano 24 listopada 201014 l Nikon wpisz kod na innym koncie np na UK , albo dzwon do infolinię ms Polska i żądaj wyjaśnień
Opublikowano 24 listopada 201014 l Pytanie : Zapodajcie jakąś gierkę arcade dla dziewczyny !!! Lara Croft and Gardian of Light. Super coop. Gram teraz w to z moją żoną, razem przechodzimy. Polecam!
Opublikowano 24 listopada 201014 l Mozna. Zrobilem przez Xbox.com 2 konta i na UK i zrobilem im migracje na PL, mam je teraz na dysku konsoli. Dostane na nie punkty? Czy konta musza byc zrobione przez konsole? ?
Opublikowano 24 listopada 201014 l Nikon wpisz kod na innym koncie np na UK , albo dzwon do infolinię ms Polska i żądaj wyjaśnień Sprawdziłem mój kod na koncie uk i jest to samo, a 2 sztuka która zamówiłem dla kumpla jest ok ...wiecie może gdzie mam pisać w tej sprawie ? sklep czy wydawca ?
Opublikowano 24 listopada 201014 l Heh zapomnialem o tym, dzisiaj robilem ;] To o punkatach też możesz zapomnieć
Opublikowano 24 listopada 201014 l 4 sure, moze ktos to jakims linkiem potwierdzic? W sumie racja, teraz polska normalnie jest dostepna, wiec za co pkt mieliby dawac.
Opublikowano 24 listopada 201014 l Sprawdziłem mój kod na koncie uk i jest to samo, a 2 sztuka która zamówiłem dla kumpla jest ok ...wiecie może gdzie mam pisać w tej sprawie ? sklep czy wydawca ? Napisz najpierw do sklepu ,daj im info ze taka sprawa zaistniała powinni cię pokierować dalej lub dać jakies zadość uczynienie .Im szybciej to zgłosisz tym lepiej Jak już napiszesz do sklepu to wal też do wydawcy ,co ci szkodzi . Gre kupiłeś na zavvi.com ? sklep solidny już czytałem/słyszałem kilka opinii ze sklep rekompensuje w jakimś stopniu "nie udane zakupy " kupony bonusowe ,rabaty itp itd. Działaj kolego i daj znać co się dało załatwić .
Opublikowano 24 listopada 201014 l 4 sure, moze ktos to jakims linkiem potwierdzic? W sumie racja, teraz polska normalnie jest dostepna, wiec za co pkt mieliby dawac. Tak. "W limitowanym okresie czasu członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP."
Opublikowano 26 listopada 201014 l Ja mam dalej problem z migracją konta. Ciągle mi wyskakuje komunikat "The request has timed out. Please try again later". Sprawdzałem już kilka przeglądarek i ciągle to samo;/ Ma ktoś jakiś pomysł?
Opublikowano 26 listopada 201014 l A czasami nie chcesz przenieś konta z tanimi punktami z allegro ? .Takiego konta nie da się przenieść i wywala właśnie taki komunikat jak napisałeś .Sprawdzałem u siebie
Opublikowano 26 listopada 201014 l Może tak być bo konto jest kupione wraz z zawartością. To już mam po punktach;/ Dzięki za odp;)
Opublikowano 26 listopada 201014 l A czasami nie chcesz przenieś konta z tanimi punktami z allegro ? .Takiego konta nie da się przenieść i wywala właśnie taki komunikat jak napisałeś .Sprawdzałem u siebie A ja wczoraj takie przeniosłem
Opublikowano 26 listopada 201014 l Norbi a kiedy kupiłeś to konto z msp ,przed premierą XBL Polska czy PO ?