Opublikowano 28 listopada 201014 l Dostał już ktoś kody z drugiej tury (migracja dokonana kilka dni po premierze)?
Opublikowano 28 listopada 201014 l działa już może pobieranie materiałów zakupionych przed migracją ? jakiś problem był chyba z tym więc nie przeniosłem z tego powodu właśnie
Opublikowano 28 listopada 201014 l Nie, ale tego nie spodziewaj się za szybko. Mówili, że nad tym pracują, ale to na bank nie będzie w 2-3 dni.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Trochę późna odpowiedź, ale: chodzi mi głównie o Jade Empire, Fable i GTA San Andreas. Można je pobrać? A dodatki co były na kartce z wersją GOTY Girls of War?
Opublikowano 28 listopada 201014 l W dniu 28.11.2010 o 10:42, jarken napisał(a): Dostał już ktoś kody z drugiej tury (migracja dokonana kilka dni po premierze)? migrowałem tydzien temu w weekend, jeszcze nie dostałem.
Opublikowano 28 listopada 201014 l Rozumiem, że na polskim Live nie znajdę Legends and Killers do RDR, jedynie mogę to kupić w paczce z Liars and Cheats, Undead Nightmare i wtedy dostaje jeszcze Legends and Killers - całość za 1600 MSP - tak?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Dokładnie. Na Zavvi na ten przykład kupisz takiego Undead'a za niecałe 88 złotych z przesyłką.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Promocja na ten dodatek do RDR jeszcze przez 15h do kupienia za 18funtów
Opublikowano 29 listopada 201014 l Pytanie do tych, którzy dostali juz pkt microsoft za migrację - dostaliście jakiegoś maila lub wiadomośc na livea, że dostaniecie te pkt, czy to tak po prostu wam wpłyneły na konto?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Przenioslem licencje kolegi na moja konsole, ale na xbox.com sa same daty pobrania rzeczy, brak tytulow a jak klikam to pisze, ze stuff niedostepnu. Licencja na bank sie przeniosla, bo pisze, ze mozna przenisc znow 28-11-2011.. Trzeba odczekac az system wszystko przerobi, czy jak? Na xbox.com wyskakuje to Pobierz licencje Narzędzia można użyć ponownie: 2011-11-28 23:57:00 UTC. Licencje na zawartość z rynku usług Xbox LIVE zostały przesłane i mogą już zostać pobrane na nową konsolę. Licencje powiązane z nową konsolą: Identyfikator konsoli Licencje na gry Licencje na filmy id mojej konsoli 84 0 Wyświetl historię zakupów. Gdy daje wyswietl historie zakupow, jak juz wspomnialem jest masa pozycji, ale pustych, brak tytulow, sa daty, a dodanie do kolejkie nieczego nie powoduje. Na konsoli wszystko widnieje jako zawartosc niedostepna i konczy sie bledem 800700E8. Konto migrowalo przez xbox.com 10 listopada na Polske, kolega mi je dal bo zakupil PS3 i pozbyl sie xboxa. Jak dorwac sie do contentu? @bronx44 pkt dostaniesz w wiadomosci na Livie w postaci kodu Edytowane 29 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 29 listopada 201014 l A przekopiowałeś sobie jego zawartość dysku? W dniu 29.11.2010 o 08:18, whitesand napisał(a): Dokładnie. Na Zavvi na ten przykład kupisz takiego Undead'a za niecałe 88 złotych z przesyłką. Jakie Zawi? Jak z przesyłka? W dniu 29.11.2010 o 11:27, 44bronx napisał(a): Pytanie do tych, którzy dostali juz pkt microsoft za migrację - dostaliście jakiegoś maila lub wiadomośc na livea, że dostaniecie te pkt, czy to tak po prostu wam wpłyneły na konto? Dostaniesz wiadomość na konsoli z kodami do wbicia.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Co do RDR to odpada, bo mam punkty z migracji , a taniej to czy ja wiem. Na allegro pewnie są jakieś 2100 msp za 80 zł, więc zostaje mi jeszcze 500 msp, po zakupie całości, bo żadnych innych roznic nie ma . prawda?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Nie, niby jak, gdy kosnoli fizycznie nie bylo, przepisalem tylko licencje. Mozna jakos pobrac ten stuff?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Na razie bez szans. Była mowa przecież, że nie będzie możliwości pobierania wcześniej zakupionej zawartości. Pracują nad tym, ale szybko to nie nastąpi moim zdaniem. W dniu 29.11.2010 o 12:18, marcin0903 napisał(a): Co do RDR to odpada, bo mam punkty z migracji , a taniej to czy ja wiem. Na allegro pewnie są jakieś 2100 msp za 80 zł, więc zostaje mi jeszcze 500 msp, po zakupie całości, bo żadnych innych roznic nie ma . prawda? Na płycie są wszystkie dotychczas wydane DLC, czyli 5 szt.. A ty mówisz tylko o dwóch.
Opublikowano 29 listopada 201014 l W dniu 29.11.2010 o 11:34, Psyko napisał(a): Przenioslem licencje kolegi na moja konsole, ale na xbox.com sa same daty pobrania rzeczy, brak tytulow a jak klikam to pisze, ze stuff niedostepnu. Licencja na bank sie przeniosla, bo pisze, ze mozna przenisc znow 28-11-2011.. Trzeba odczekac az system wszystko przerobi, czy jak? Na xbox.com wyskakuje to Pobierz licencje Narzędzia można użyć ponownie: 2011-11-28 23:57:00 UTC. Licencje na zawartość z rynku usług Xbox LIVE zostały przesłane i mogą już zostać pobrane na nową konsolę. Licencje powiązane z nową konsolą: Identyfikator konsoli Licencje na gry Licencje na filmy id mojej konsoli 84 0 Wyświetl historię zakupów. Gdy daje wyswietl historie zakupow, jak juz wspomnialem jest masa pozycji, ale pustych, brak tytulow, sa daty, a dodanie do kolejkie nieczego nie powoduje. Na konsoli wszystko widnieje jako zawartosc niedostepna i konczy sie bledem 800700E8. Konto migrowalo przez xbox.com 10 listopada na Polske, kolega mi je dal bo zakupil PS3 i pozbyl sie xboxa. Jak dorwac sie do contentu? @bronx44 pkt dostaniesz w wiadomosci na Livie w postaci kodu Ale czego ty nie rozumiesz? zrobiłeś transfer licencji z konta które jest po migracji na konto swoje także na PL ? Poczytaj zasady migracji !!! Akceptując migrację tracisz licencję na pobrany dotychczas stafff . Więc żadne licencja nie została przepisana ! Jak byś przepisał licencję to miał byś historię pobrań
Opublikowano 29 listopada 201014 l Czyli sprawa zakonczona, czy w przyszlosci maja zamiar to naprawic? Jak zaloze konto na USA, to bede mogl sciagnac np AC2 i grac w nie na koncie PL? Edytowane 29 listopada 201014 l przez Gość
Opublikowano 29 listopada 201014 l Z tego co wiem w paczce tej za 1600 MSP są Undead Nightmare, Legends and Killers i to z pokerem, no i to są wszystkie dodatki nie licząc strojów no i dupereli do avatarów czy gamer pics.
Opublikowano 29 listopada 201014 l W dniu 29.11.2010 o 12:57, canuks napisał(a): Poczytaj zasady migracji !!! Akceptując migrację tracisz licencję na pobrany dotychczas stafff . Więc żadne licencja nie została przepisana ! Jak byś przepisał licencję to miał byś historię pobrań Na pewno? Według mnie tracisz możliwość ponownego pobrania póki co, a nie licencje. Licencje masz cały czas. Jak ci padnie konsola, to to co masz na dysku musisz skopiować przenieść licencje i powinno działać.
Opublikowano 29 listopada 201014 l W dniu 29.11.2010 o 13:00, Psyko napisał(a): Czyli sprawa zakonczona, czy w przyszlosci maja zamiar to naprawic? Jak zaloze konto na USA, to bede mogl sciagnac np AC2 i grac w nie na koncie PL? MS pracuje nad przywróceniem licencji dla kont po migracji ,więc jakieś szanse sa na to ze licencja ponownie bedzie . trzeba czasu na to. tak wszsytko co kupisz na koniec USA ,UK JAP bedzie działać na każdym innym koniec na twojej konsoli .
Opublikowano 29 listopada 201014 l W dniu 29.11.2010 o 13:00, Psyko napisał(a): Jak zaloze konto na USA, to bede mogl sciagnac np AC2 i grac w nie na koncie PL? Tak.
Opublikowano 29 listopada 201014 l OK aby wyjaśnić już na 100% dodatki w pudełkowej wersji Undead Nightmare to: - Undead Nightmare - Liars & Cheats - Legends & Killers Czyli dokładnie to samo co w paczce dostępnej za 1600 MSP na marketplace
Opublikowano 29 listopada 201014 l W dniu 29.11.2010 o 13:07, marcin0903 napisał(a): Z tego co wiem w paczce tej za 1600 MSP są Undead Nightmare, Legends and Killers i to z pokerem, no i to są wszystkie dodatki nie licząc strojów no i dupereli do avatarów czy gamer pics. Tak dokładnie to nie wiem, ale wcześniej było chyba z 5 pakietów.
Opublikowano 29 listopada 201014 l Jak ściągne Undead Nightmare na innym koncie niz moje głowne, to będę mógł też na nim bez problemu w ten dodatek grać?Sorry jak to pytanie już padło, ale nie chce mi się wertować wszystkich stron tematu.