Skocz do zawartości

Xbox Live w Polsce

Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT 190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT

• Pozostane przy swoim obecnym GT
    • Zarejestruje sie na Polske i porzuce obecny GT
    • Nie posiadam jeszcze GT
    • Jeszcze nie wiem

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

żeby ja to wiedział przed to bym tak zrobił, więc jak to teraz jest ? trzeba kupować zdrapki na Poland?

• Odpowiedzi 523
  • Wyświetleń 71,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Liquid Snake
    Liquid Snake

I skorzystałem ale jakby ktokolwiek przeczytał mojego posta w całości a nie tylko dwa słowa "migracja konta" to by wiedział że potrzebuje tej migracji aby mieć możliwość kupowania gier na żądanie (GOD

• Myslicie, ze jest sens wydzwaniania do Microsoftu z zapytaniem czemu dostalem 800MSP zamiast 1600MSP ?

• Pamiętam czasy kiedy MS traktował nas Polaków jako naród gorszy, nie dając nam Live'a.   Ale czasy się zmieniły...   i teraz MS traktuje nas polaków jako naród gorszy dając nam gównianego Live'a k

Opublikowano
PO migracji konta nie bo tracisz licencje na zakupiony staff ( niby) Jeśli przeniesiesz wszystko na nowa konsolę (transfer licencji ) przed migracją to bedzie wsio ok nadal bedziesz mógł korzystać z zakupionych rzeczy

a jeśli te rzeczy kupiłem z drugiego konta (mam drugie założone na US) i przerzucę je na dysk innego xboxa razem z tym kontem to będą one działały?

Opublikowano

Czekaliście na punkty od MS :) więc już są ,odpalać konsolę i PW .

Punkty są w wiadomości w postaci kodu .

Co ciekawa wiadomość jest widoczna tylko na konsli ,po zalogowaniu na xbox.com nie widac tej wiadomości

dostałem 2x 800 ,2 kody .

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Nie, widoczne są w wiadomościach na konsoli. Na maila nic nie przychodzi (przynajmniej mi nie przyszło;)

Elegancko, że już są, w końcu zakupię sobie dodatki do GTA za darmoszkie hehe

Opublikowano

Dla pewnosci sie spytam: jak kupie sobie za te punkty dodatek do Alan Wake'a na polskim koncie, to na moim drugim na USA rowniez bedzie dzialac nie ?

EDIT:

Dostalem poki co tylko jeden kod na 800pkt mimo tego, ze na tym koncie byla kupowana jedna gra na XBLA. Mam nadzieje, ze jeszcze jeden kod przysla.

EDIT 2:

Wklepalem kod na koncie US i bezproblemowo dodalo mi punkty O_o

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Bedzie. A punkty sa - potwierdzam. INS flaku rob miejsce dla mnie w znajomych.

Opublikowano

A ja dostałem punkty, ale nie mam dostępu do hełmu husarii, tzn pisze mi że muszę za niego zapłacić 240P...

Opublikowano

Myslicie, ze jest sens wydzwaniania do Microsoftu z zapytaniem czemu dostalem 800MSP zamiast 1600MSP ?

Opublikowano

Jak masz nadmiar nerwów to możesz zadzwonić i się nieco posprzeczać ale nic nie zdziałasz .

Na koncie które przeniosłeś dokonywałeś przed migracją jakiś zakupów za MSP ?

Sprawdz w wiadomości czy nie masz 2 kodów na msp .

Opublikowano

Na tym koncie kupilem cala jedna gre na XBLA. Powinno chyba wystarczyc, zeby sie zalapac na 1600MSP ?

PS. Dostalem tylko jeden kod.

Opublikowano

Poleci ktoś jakąś grę arcade za 800 MSP? Bo nie wiem na co spożytkować te punkty a LIMBO i Trials HD, które mnie intersują są za 1200

Opublikowano

Ja kupilem After Burnera Climax, fajny shooter arcade od Segi na bazie klasycznej ich gry.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Obczaje zaraz demko :)

PS Jutro Crazy Taxi wychodzi za 800 MSP - dla tych co nie grali w to na dreamcast pozycja obowiązkowa :P

Opublikowano

Jakby ludzie byliście zbyt w gorącej wodzie kąpani to szykują się zniżki dla wszystkich w tym tygodniu, w związku z Czarnym piątkiem w USA, mianowicie:

Pełne gry:

* Monkey Island: Special Edition 400 MSP

* Monkey Island 2 400 MSP*

* Puzzle Quest 2 800 MSP*

* Serious Sam TSE 600 MSP

* Zombie Apocalypse 400 MSP

* Portal: Still Alive 400 MSP

* VooDoo Dice 400 MSP

* Mega Man 10 400 MSP*

* Magic the Gathering 400 MSP*

* Madden NFL Arcade 400 MSP

Dodatki:

* Splinter Cell Conviction Deniable Ops: Insurgency 400 MSP

* Alan Wake The Signal 320 MSP

* Trials HD The Big Pack 240 MSP

* Rock Band 3 - Lady Gaga Pack 01 280 MSP*

* Rock Band 3 - Nirvana Pack 01 640 MSP*

* Rock Band 3 - Nirvana Pack 02 240 MSP*

* - niedostępne w Polsce.

PS. Jakby komuś te punkty zbywały to mam na wymianę kody na 48h Live. Kurs - 10 kodów za 800 MSP.

Opublikowano

Konto żony miałem na Anglię i dostałem tylko 1 kod niestety :( Dziś przeniosłem jeszcze trzecie - jerzyurban ale pewnie już się nie załapię bo to mogła być jednorazowa akcja . Swoje mam od tygodnia od razu na Polskę więc nici z punktów ?

Pytanie : Zapodajcie jakąś gierkę arcade dla dziewczyny !!!

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

Akcja trwa do któregoś tam stycznia.

Kupowałeś coś wcześniej na koncie dziewczyny?

Opublikowano

Nigdy jeszcze nic nie kupowałem . Nawet golda . Jechałem do tej pory na trzech darmowych :) Pewnie dlatego tylko jeden kod :(

Opublikowano

Ja dopiero migrowałem w piątek więc jeszcze trochę poczekam na te kody :(