Skocz do zawartości

Xbox Live w Polsce

Zeratul

Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezeli w Polsce pojawi sie Live czy porzucisz swoj GT

• Pozostane przy swoim obecnym GT
    • Zarejestruje sie na Polske i porzuce obecny GT
    • Nie posiadam jeszcze GT
    • Jeszcze nie wiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jesli mam konto np. na UK. i chce przeniesc np. na Francje to da sie to jakos zrobic ?

Wiem, ze z UK. na polskie konta bedzie mozna przechodzic 10-go, ale czy bedzie mozna rowniez zmieniac inne ? :)

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Dopiero 10. Wtedy oficjalnie rusza XBOX LIVE w Polsce.

Przeniósłbym się na polskiego live'a, ale nie mam pewności, czy tańsze zdrapki z allegro będą działały. Zatem muszę czekać do czasu, gdy ta kwestia będzie wyjaśniona. W FAQ jest napisane, że najlepiej kupić zdrapkę przeznaczoną dla PL, a wiemy jakie MS wprowadził ceny. Nie jest mi po drodze zapłacić 240 zł za rocznego Golda, gdy na aukcjach mogę nabyć go za 140 zł.

Najlepszym rozwiązaniem dla mnie i innych byłoby zniesienie blokady regionalnej, ale jak widać na to się nie zapowiada.

Edytowane przez Mefi23
Opublikowano

Na xbox.com pl zakładałem nowe konto na PL naste odzyskałem owę konto na konsoli i była opcja czy konto PL połączyć z innym kontem czy utworzyć oddzielnie , wybrałem zeby połączyło z kontem które mam na UK . No i zkonta Uk zrobiło się PL z losowym Gtagiem :P

Opublikowano

Maslo maslane :teehee: - to nie przeniosles tylko zmieniles bo jak masz innego Gamertaga to juz nie jest to samo konto. :D

Z tego co pisza na stronie XBOX to ma byc jakis prosty sposob przenoszenia i wystarczy tylko wybrac inny kraj na istniejacym juz koncie i tyle. :)

Opublikowano

CO zmieniłem ?

TEraz na konie które było na UK mam dane prawdzie te co podawałem przy zakłądaniu konat na PL. Wcześniej były dane z UK "zmyślone"

Więc co zamieniłem . Piszę to co widzę i co mam obecnie na konsoli .

W opcjach jest tez zmiana GTaga tylko ze przy próbie zmiany wywala ze dokonałem już jednej darmowej zmiany Gtaga .

Poczekamy do 10 to się wyjaśni

Opublikowano

Mam pytanie, w tej chwili mam konto na bodajze Irlandie, czy moge kupic teraz golda na allegro na rok (wklepac kod przed zmiana regionu), a potem spokojnie przeniesc (10) lokalizacje na Polske? Czy to bedzie dzialac?

Opublikowano

A JA MAM TAKIE PYTANIA:

1. PRZENOSINY KONTA ODBYWAJA SIE Z POZIOMU KONSOLI CZY STR. INTERNETOWEJ?

2. PAMIĘTACIE ŻE JAK PIERWSZY RAZ WŁĄCZAŁO SIE FIFE TO TRZEBA BYŁO PODAĆ JAKIS KOD PRZYPISANY DO KONTA. I CZY STRACIMY TEN KOD PRZY PRZENOSINACH?

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo cos czy bedzie mozna korzystac ze zdrapek na Live'a i Pointsy EU?

Nie nie bedzie można bo polska leży po za EU !!1

Głupie pytanie jeszcze głupsza odpowiedz :rolleyes:

Przecież co do ABONAMENTU I PUNKTÓW nie ma podziału na kraje Kody na EU działają w całej Europie na USA w całych stanach .

Edytowane przez canuks
Opublikowano

nie wiem czy to dobry temat ale potrzebuje pomocy:

:

Wiec tak kupiłem slima, przeniosłem konto i wszystko działało gold itp. I teraz o problemie xbox leżał nie używany od sierpnia aż do dziś, między czasie wygasł mi gold, dziś włączyłem konsole przeprowadziłem aktualizacje, chce się połączyć z livem i zaczyna się problem, mianowicie wyskakuje informacja że zmieniły się warunki korzystania z live i musze je zaakceptować, klikam ok, a tu info "wystąpiła błąd (jakieś cyferki) - spróbuj później"

I tak od godziny....

Czy ktoś miał podobny problem? Jak to ominąć?

Opublikowano

Sorry od razu za mini Off topic

Ale wie ktoś w końcu coś więcej na temat zmiany Live na Polskę z poziomu konsoli. bo w FAQ Xboxa. to co piszą nie pokrywa się z tym co mamy w opcjach konsoli. a bardzo mnie to intryguje