Opublikowano 10 listopada 201014 l Czekam na potwierdzenie, że europejskie zdrapki działają na polskim Live. Niech też ci co już przenieśli się piszą czy nie ma problemu z szukaniem meczy w grach. Potwierdzam. Migracja krok po kroku - http://www.onlinecenter.pl/7308/Aktualnosci/Xbox-Live-w-Polsce-migracja-konta-krok-po-kroku.html
Opublikowano 10 listopada 201014 l No niestety mi też wywaliło błąd przy przenoszeniu , czekam niecierpliwie aż się uporają z tym
Opublikowano 10 listopada 201014 l Ja się zastanawiam jeszcze,mam trochę gier arcade i DLC do różnych tytułów na dysku,planuje też za parę miechów zmienić konsolę na slima,i lipa jakbym miał to wszystko utracić. Chyba że przeniosę te rzeczy na pena,zrobię migrację a jak kupię nową konsolą to dopiero wtedy je przerzucę na dysk,o ile tak mozna
Opublikowano 10 listopada 201014 l Na TVN 24 pisza o uruchomieniu XBOX Live w Polsce. http://www.tvn24.pl/-1,1681730,0,1,xbox-live-legalnie-wnbsppolsce-ponbsp8nbsplatach,wiadomosc.html
Opublikowano 10 listopada 201014 l Może tutaj się dowiem, bo redaktorzy traktują temat po macoszemu, czy w polskim sklepiku Arcade jest Dead Rising Case Zero, Call of Duty Classic i Duke Nukem 3D?
Opublikowano 10 listopada 201014 l No mi niestety też wywaliło błąd - O nie... to nie powinno było się zdarzyć.
Opublikowano 10 listopada 201014 l Może tutaj się dowiem, bo redaktorzy traktują temat po macoszemu, czy w polskim sklepiku Arcade jest Dead Rising Case Zero, Call of Duty Classic i Duke Nukem 3D? http://www.onlinecenter.pl/7306/Aktualnosci/Xbox-Live-w-Polsce-podsumowanie-przed-premiera.html Poza tym sam możesz sobie już sprawdzić zawartość polskiego Rynku - http://marketplace.xbox.com/pl-pl/games/default.htm
Opublikowano 10 listopada 201014 l Może tutaj się dowiem, bo redaktorzy traktują temat po macoszemu, czy w polskim sklepiku Arcade jest Dead Rising Case Zero, Call of Duty Classic i Duke Nukem 3D? Dziwisz się? Gdyby usługa nazywa się PSN a uruchamiał ją Sony - wtedy na stronie głównej było by setki artykułów o tym. Widać jak redakcja podchodzi do obu konsol (zarówno na stronie jak i w czasopiśmie). Co do gier - to póki co Dead Rising nie widać. CoD i Duke3D jest, można pobrać, niema blokady regionalnej
Opublikowano 10 listopada 201014 l Nie wiecie może czy obsługiwane są już polskie karty np. mastercard mbanku ?? Edytowane 10 listopada 201014 l przez yAr3K
Opublikowano 10 listopada 201014 l Przeprowadzamy także promocję skierowaną do graczy posiadających konto na Xbox LIVE przypisane do innego kraju. W limitowanym okresie czasu, członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP.
Opublikowano 10 listopada 201014 l No niby działa logowanie na stronie xbox.com ale logując się na swój profil na konsoli mam UK marketplace. Nie wiem , czy mam przenieść znowu to konto czy zostawić i samo się naprawi :angry2: Edytowane 10 listopada 201014 l przez z2djtkose
Opublikowano 10 listopada 201014 l Po tylu latach wreszcie na swoim Migracja już za mną Do pracy, rodacy!
Opublikowano 10 listopada 201014 l Przeprowadzamy także promocję skierowaną do graczy posiadających konto na Xbox LIVE przypisane do innego kraju. W limitowanym okresie czasu, członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP. Heh, fajnie
Opublikowano 10 listopada 201014 l nie wiadomo, ale skoro akcja trwa do 10 stycznia to pewnie do tego czasu punkty zostaną przyznane....może
Opublikowano 10 listopada 201014 l Przeprowadzamy także promocję skierowaną do graczy posiadających konto na Xbox LIVE przypisane do innego kraju. W limitowanym okresie czasu, członkowie Xbox LIVE, którzy posiadają zarejestrowane konto w innym kraju przed dniem 10 listopada 2010 r., otrzymywać będą do 1600 Microsoft Points z chwilą przeniesienia swojego konta do Polski. Oferta ważna jest do dnia 10 stycznia 2011 r.. Kwota 1600 MSP zostanie przyznana osobom posiadającym zagraniczne konto w usłudze Xbox LIVE (utworzone przed 10-tym listopada 2010 r.), które kiedykolwiek wcześniej dokonały zakupów poprzez rynek Xbox LIVE. Osoby posiadające konto zarejestrowane za granicą, które jednak nigdy nie korzystały z zakupów poprzez rynek Xbox LIVE, otrzymają kwotę 800 MSP. Heh, fajnie WIELKI PLUS dla MS Polska. Nie spodziewałem się tego kompletnie
Opublikowano 10 listopada 201014 l A jednak działa już Zalogowało mnie na polskim marketplace , wszystko śmiga elegancko
Opublikowano 10 listopada 201014 l Też się nie spodziewałem W sumie miałem nie migrować konta ze względu tego że nie będzie można ponownie ściągnąć tego co się kupiło, ale jak dają prezent w postaci punktów to chyba się jednak skuszę Dostał już ktoś te punkty?
Opublikowano 10 listopada 201014 l Nie dostałem i nie znalazłem nigdzie, żeby ktoś się chwalił, że dostał więc przypuszczam, że nie. Gdyby ktoś już miał to by huczało
Opublikowano 10 listopada 201014 l Za(pipi)iście mam dwa konta. Ciekawe czy dostanę 2400 MSP?? A i mam pytanie żeby dostać te punkty trzeba miec golda czy wystarczy silver?? Mam kilka DLC na pendrive czy po przeniesieniu konta nadal będą działać????