44bronx 459 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Mimo, że nie przepadam za gościem to jednak muszę przyznać, że jakiś czas temu ściągnąłem sobie totem i dałem tej płytce szanse i jest tam kilka dobrych wałków, a na cokeu gural dał dobry koncert (tańcowanie z małolatkiami included hehe) tak więc zmieniłem zdanie na jego temat. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2010 gimnazjaliści u mnie na osiedlu chodzą w czymś takim. poza tym mówi się tiszert. bluzki noszą kobiety. Mowie jak chce, chodze w czym chce - pouczac bedziesz dzieci, o ile bedziesz mial, obecne pokolenie forumowe napawa mnie pesymizmem. Btw. nie mow mi w czym chodza gimbusy bo twoja sygnatura jest dorosla za to. Koniec, kropa! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 hehe, wujek się nie napinaj tak bo przecież to forumowa zgrywa tylko. ja się nawet z przesłaniem zgadzam wyobraź sobie . Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2010 hehe, wujek się nie napinaj tak bo przecież to forumowa zgrywa tylko. ja się nawet z przesłaniem zgadzam wyobraź sobie . No mam biceps troche napiety po silce i tak mi sie napisalo, spoko ziomeczku, pokoj i w ogole jedna milosc! Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Kilka kawałków mogę słuchać od premiery, na prawdę mocne : Giovanni Dziadzia, Betonowe Lasy Mokną, Palę Majki, w mniejszym stopniu Goryl, Braga 30. Reszta oczywiście na dobrym poziomie, ale zaznaczam, co jest dla mnie "hitem". Jako całokształt w każdym razie płyta bardzo dobra, podoba mi się koncept, klimat, świetne bity. O tekstach można by dyskutować, nie chcę się bawić w ocenianie wartości merytorycznej, ale technicznie Gural leci ładnie. Kiedyś byłem negatywnie nastawiony do "nowego" Gurala, ale od IPC się przekonałem i jest pozytywnie. Edit : otóż to, poprawione. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kilka kawałków mogę słuchać od premiery, na prawdę mocne : Giovanni Dziadzia, Betonowe Lasy Mokną, Palę Majki, w mniejszym stopniu Goryl, Braga 30. Reszta oczywiście na dobrym poziomie, ale zaznaczam, co jest dla mnie "hitem". Jako całokształt w każdym razie płyta bardzo dobra, podoba mi się koncept, klimat, świetne bity. O tekstach można by dyskutować, nie chcę się bawić w ocenianie wartości merytorycznej, ale technicznie Gural leci ładnie. Kiedyś byłem negatywnie nastawiony do "nowego" Gurala, ale od IPC się przekonałem i jest pozytywnie. Edit : otóż to, poprawione. Schaboszczak, posluchaj mixtejpy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi