Opublikowano 9 września 20159 l Ktoś z forumka kupił tą gierę? Mimo małego nakładu wszędzie jej pełno, są też już pierwsze obniżki ceny
Opublikowano 10 września 20159 l To tu masz trochę taniej: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3785-devils-third-wiiu-045496334079.html
Opublikowano 10 września 20159 l No tak nie bardzo. Tym bardziej, że kiosku ruchu nie mam w pobliżu i w moim przypadku i tak bym musiał pocztę brać. http://allegro.pl/devils-third-wiiu-nowa-i5654640046.html. Inna sprawa, że ten cały gamted jakoś mi nic nie mówi, a konsoleigry to sprawdzona marka na naszym forumku
Opublikowano 10 września 20159 l @C-Boy Brałem kilka gier z Gamteda na allegro. Zdecydowanie polecam, świetny kontakt, szybciutka wysyłka, prosty i rzetelny opis. Żadnych wałków, możesz brać w ciemno. Edytowane 10 września 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 17 września 20159 l Ktoś z forumka kupił tą gierę? Mimo małego nakładu wszędzie jej pełno, są też już pierwsze obniżki ceny Kupiłem i gram Fajnie się strzela i "tnie" przeciwników. Pozytywny też jest chaos panujący na ekranie Generalnie jeśli przymknie się oko na bardzo słabą grafikę i szaloną kamerę to otrzymujemy całkiem niezłą gierkę. Multi odpaliłem na chwile to poza mną były dosłownie 3 osoby, może więc po moim ukończeniu singla będzie lepiej.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ograł ktoś ten tytuł? Recenzje swoją drogą (raczej wskazują na crapa) ale liczy się głos forumka. XM z tego co pamiętam ty kupiłeś - możesz skrobnąć parę zdań?
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Grałem z godzinkę/dwie i zaje.biscie się zapowiada. To samo online, tylko ze mało ludu gra. No, ale ciężko mi powiedzieć czy po godzinie jednak nie zmieniłbym zdania. Czuć ducha Japonii i twórczości Itagakiego.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Gra lata coraz taniej wiec wkrotce sobie pewnie sprawie ot z ciekawosci.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l To ktoś chce kupić moją kopię ? Edytowane 24 stycznia 20169 l przez C-Boy
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Uwielbiam forumowych baronów gejmimgu. Gdyby ta gra wyszła na konsole Sony i Microsoftu, to zaraz by się pojawiły hasła w stylu "rak branży". Ale skoro wydaje Nintendo, to mamy niedocenianą ambitną porażkę.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l ja tam predzej czy pozniej na pewno sprawdze, na filmikach wyglada calkiem fajnie
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Jeszcze pogram w tym tygodniu w XCX i od poniedziałku biorę się za to więc jak coś to wstrzymajcie się z kupnem i napiszę czy warto. Choć wstępnie mogę powiedzieć, że jest świetnie (po godzinie gry), tylko że wiecie - trzeba lubić twórczość żółtków i gameplay z czasów PS2.
Opublikowano 27 stycznia 20169 l Po godzinie to ja też miałem takie zdanie także wiesz... no ale dla świętego spokoju napisz, że tak naprawdę to już ukończyłeś gierkę no i jest GOTY Edytowane 27 stycznia 20169 l przez C-Boy
Opublikowano 13 maja 20168 l Pewnie i tak wszyscy zainteresowani wiedzą, ale na wszelki wypadek zapodam linka: http://konsoleigry.pl/r?k=882c48db&idp=3785 Pomimo mojego ambiwalentnego stosunku do tej gry myślę, że za takie pieniądze MOŻNA rozważyć zakup
Opublikowano 20 lipca 20168 l Za takie pieniądze to wręcz grzech nie kupić http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/3785-devils-third-wiiu-045496334079.html lub allegro http://allegro.pl/devils-third-wiiu-nowa-w24h-folia-wawa-sklep-i6337801207.html Tym bardziej warto jeszcze teraz się skusić, gdyż jeszcze w tym roku serwery multi mają zostać wyłączone Edytowane 20 lipca 20168 l przez C-Boy
Opublikowano 23 lipca 20168 l Gdyby ktoś poza mną z forumka skorzystał z promocji i chciał zagrać w multi to dajcie znać
Opublikowano 23 lipca 20168 l #nikogo, a z tego co pamiętam to Ty się najbardziej nad tym tytułem rozpływałeś. Ja chcę tylko z kimś w multi zagrać, tak bardzo Ciebie to boli? Poza tym nie będziesz mi mówił jak mam żyć
Opublikowano 23 lipca 20168 l No to słabo pamiętasz bo nawet przejrzałem ten temat po premierze i widzę, że pisałem że jest super, ale po godzinie gry, a potem po skończeniu jednak obsmarowałem grę. Poza tym nie będziesz mi mówił jak mam żyć Jak ktoś żyje hóiowo to należy mu wskazać drogę. Już się nie czepiam.
Opublikowano 23 lipca 20168 l No to słabo pamiętasz bo nawet przejrzałem ten temat po premierze i widzę, że pisałem że jest super, ale po godzinie gry, a potem po skończeniu jednak obsmarowałem grę. Jeszcze pogram w tym tygodniu w XCX i od poniedziałku biorę się za to więc jak coś to wstrzymajcie się z kupnem i napiszę czy warto. Choć wstępnie mogę powiedzieć, że jest świetnie (po godzinie gry), tylko że wiecie - trzeba lubić twórczość żółtków i gameplay z czasów PS2. Sorry, nie gustuje w nadmiernym chwytaniu za słówka..no ale tak wyszło To był Twój ostatni post w tym temacie, nim zacząłeś się mnie czepiać. Jakoś nie widzę, żebyś obsmarowywał Devil's Third, aczkolwiek to kwestia interpretacji Jak ktoś żyje hóiowo to należy mu wskazać drogę. Ale czyli że co - bycie 11 lat na forumku i unikanie niepotrzebnych gó.wnoburz(stąd taka mała ilość postów) uważasz za kiepski sposób na życie? Dzięki forumowy celebryto, ale jednak pozostanę przy swoim A tak poza tym to Make peace not war bo gra faktycznie #nikogo chociaż poza mną ktoś z forumka jeszcze skorzystał z promo, co mnie pozytywnie zaskoczyło. Edytowane 23 lipca 20168 l przez C-Boy
Opublikowano 23 lipca 20168 l Przyszedł XM i będzie pisał, co kto ma robić. Ja pyerdolę, w łeb się lepiej puknij.
Opublikowano 23 lipca 20168 l chociaż poza mną ktoś z forumka jeszcze skorzystał z promo, co mnie pozytywnie zaskoczyło.Ale wstydzi się przyznać