chrno-x 901 Opublikowano 23 lipca 2016 Opublikowano 23 lipca 2016 Mnie się swego czasu Multi podobało i choć kusiło mnie wziąć tak świadomość iż gra pod koniec roku wyzionie ducha z serwerami ostudziły mój zapał (a obecnie nie mam parcia na granie po necie) i w końcu zdecydowałem się na Sonic Lost World (nareszcie można było wyrwać za odpowiednią kwotę). Cytuj
XM. 11 032 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 (edytowane) No to słabo pamiętasz bo nawet przejrzałem ten temat po premierze i widzę, że pisałem że jest super, ale po godzinie gry, a potem po skończeniu jednak obsmarowałem grę. Jeszcze pogram w tym tygodniu w XCX i od poniedziałku biorę się za to więc jak coś to wstrzymajcie się z kupnem i napiszę czy warto. Choć wstępnie mogę powiedzieć, że jest świetnie (po godzinie gry), tylko że wiecie - trzeba lubić twórczość żółtków i gameplay z czasów PS2. Sorry, nie gustuje w nadmiernym chwytaniu za słówka..no ale tak wyszło To był Twój ostatni post w tym temacie, nim zacząłeś się mnie czepiać. Jakoś nie widzę, żebyś obsmarowywał Devil's Third, aczkolwiek to kwestia interpretacji Nie napisałem, że w tym temacie. Na szybko co znalazłem z innych tematów: Devils Third Czy było tak źle? Zdecydowanie nie. Może graficznie jest niesamowicie kiepsko, gra nie zaskakuje nas interesującą fabuła, a cutscenki ogląda się tylko z powodu nie możliwości ich przyspieszenia, ale no gameplay'owo daje w miarę rade. Mechanika strzelania jest dobra, headshoty wchodza aż miło, do tego nieźle zrobiona walka wręcz i melee. Soundtrack, z wyjątkiem może 2-3 stage tracków bardzo dobry, walki z bossami niestety w większości słabe, dawały rade tylko te które było stworzone pod walkę przy użyciu broni białej (katana ftw!). Ogólnie zgadzam się z ocenami bo gra, mimo że nie posiada jakiejs sporej ilości bugów, jest po prostu słaba z każdej strony i 99% sie odbije. Sam nie uważam gry za dzieło warte więcej niż 5/10, ale rozgrywka bardzo mi się podobała, do tego świetne multi (niestety, mało kto gra i szkoda nerwów na czekanie na graczy). Co bym zmienił? Zmniejszył gdzieś o 70% ilość strzelania, rozbudował walke wręcz i dodał wiecej ciosów do broni białej i wyszłaby naprawdę zaje.bista gra. Do tego jakiś mission mode bez hóiowej fabuły tylko nastawienie na rąbankę i narpawdę DT2 mógłbym przywitac. Na ten moment mocny średniak z masą byków, nie dziwne że nikt w to nie gra. ło kórfa, co za gó.wno Ale czyli że co - bycie 11 lat na forumku i unikanie niepotrzebnych gó.wnoburz(stąd taka mała ilość postów) uważasz za kiepski sposób na życie? Dzięki forumowy celebryto, ale jednak pozostanę przy swoim Tego zdania nie rozumiem, bo z mojej stony to była ewidentna aluzja do tej gry, żebys przestał się meczyc a Ty mi tu odbijasz w 11 lat forumingu bez walk. Niech Ci będzie. Przyszedł XM i będzie pisał, co kto ma robić. Ja pyerdolę, w łeb się lepiej puknij. Ciebie to nawet nie komentuje mistrzu nic nie wnoszących jednolinijkowców z CW. Idz tam bronic gierek w które nie grałeś i ogarnięcia umiejętności czytania miedzy wierszami. Edytowane 24 lipca 2016 przez XM. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Przestań już up'owac ten temat #nikogo ta gra. Ja z przyjemnością sobie obejrzałem wideo-recenzję. Nigdy nie zrozumiem wk,urwiania się jak ktoś odkopie stary temat by coś napisać sensownego o grze. Co ci to przeszkadza? 1 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Wiadomo jak nie zagrasz do miesiąca od premiery to lepiej się potem nie odzywać. Cytuj
XM. 11 032 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Przestań już up'owac ten temat #nikogo ta gra. Ja z przyjemnością sobie obejrzałem wideo-recenzję. Nigdy nie zrozumiem wk,urwiania się jak ktoś odkopie stary temat by coś napisać sensownego o grze. Co ci to przeszkadza? A czy ja napisałem, że przeszkadza? Jak widac u niektórych jest wysoki problem z rozumieniem słowa pisanego. Skoro uzytkownik C-boy pisze 4 posty pod rząd i kazdy ma w nie wyje.bane to moge sobie w ramach mojego czarnego humoru napisac, że nikogo ta gra, c'nie? No nie, bo przyjdzie taki jeden z drugim i prostej formy bez "hehe" na końcu tak ciężko ogarnac. I ciesze sie ze z przyjemnoscia obejrzales wideo recke, ale co to ma do tego? Bez upowania nie obejrzałbyś juz z przyjemnością? C-boy wariacie, zadrtowałem. Cho na online. 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Bez upowania nawet by jej nie obejrzał. I ty coś piszesz o braku ogarnięcia słowa pisanego, ech... Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 lipca 2016 Opublikowano 24 lipca 2016 Jest ruch w temacie czyli C-boy osiągnął zamierzony plan. No, a teraz wynocha grać w Devil's Third. Swoją drogą kupiłbym nawet za takie pieniążki, ale wolę jednak zachomikować pieniądze na końcówkę roku i tamtejsze premiery. Nie żeby 30 parę złotych to było dużo, no ale u mnie teraz każdy grosz się liczy. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi