Opublikowano 1 września 201014 l Nie będzie tunningu... to jedyna dobra rzecz w tej grze hehe no może jeszcze to że robi ją Criterion.
Opublikowano 3 września 201014 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=LVMEcIBiFpU&feature=player_embedded O (pipi)a. Ale piękne lokacje, jak w starych NFS.
Opublikowano 3 września 201014 l Rozwalają mnie te komunikaty. A gierunia jawi się jako spełnienie marzeń fana oryginalnych NFS... moich
Opublikowano 3 września 201014 l Tex nie tylko Twoich kurde rewelacyjnie to wygląda. poślizg czysto burnoutowy a takedownem na innym playerze to mnie zaskoczyli. myślałem że tylko policję można będzie niszczyć.
Opublikowano 3 września 201014 l Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL
Opublikowano 3 września 201014 l Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL Będzie jeden otwarty świat więc samych tras/wyścigów może być bardzo, bardzo dużo. EA Polska każdą swoją grę lokalizują kinowo.
Opublikowano 3 września 201014 l Co to znaczy że lokalizują kinowo? W tym ostatnim filmiku widać spadki animacji podczas wyścigów. Mam nadzieję że w grze nie będzie się tego odczuwało.
Opublikowano 3 września 201014 l Kinowo - tylko napisy po polsku. Wszystkie głosy, komunikaty przez radio etc. w ojczystym języku Willa Smitha.
Opublikowano 3 września 201014 l Taka wersja w zupełności starcze do takiej gry. Oby takowa się pojawiła P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ?? Edytowane 3 września 201014 l przez kufir
Opublikowano 3 września 201014 l wow. nie myślałem, ze to tak bedzie wygladać... myslałem, ze to bedzie jakis mix burnouta z tymi nowymi nfs, a tu takie zaskoczenie. prawie jak nfs3 w hd... zamkniete trasy, kanion i ogolny feeling. w tego nfs moze nawet zagram ;]
Opublikowano 3 września 201014 l P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ?? taki swoisty jakby radar gdzie dokładnie widać tylko przeciwników i policję. ułatwi to akcję i planowanie manewrów.
Opublikowano 4 września 201014 l Wszystko super tylko ja się pytam gdzie do zaspanej żaby jest Ferrari ?!
Opublikowano 4 września 201014 l walić Ferrari, przereklamowane i w ogóle. Italią i tak byś nie poszalał bo w połowie wyścigu stanęła by w płonieniach pewnie: a - znowu zawołali za dużo pieniędzy za łaskawe pozwolenie na wykorzystanie ich modeli w grze b - dojdzie jako dlc wzorem shi(f)ta
Opublikowano 4 września 201014 l To w koteczka z taką pozycją. Zamierzałam kupić pseudo limitke ,a tu taki pasztet. Spieprzili Burnout'a ,spieprzą też NfS'a.
Opublikowano 4 września 201014 l kurcze ten nowy NFS to strzał w 10, właśnie takich tras oczekiwałem stary dobry nfs. trasy mają być podzielone czy jedna wielka mapa po której ciśniemy i zmieniają się klimaty > góry/pustynie/las itd.
Opublikowano 4 września 201014 l O (pipi)a. Ale piękne lokacje, jak w starych NFS. 0:58 ta zniewaga krwi wymaga!
Opublikowano 4 września 201014 l Prędzej ktoś tam pisał ,iż będzie wywalona otwarta w kosmos mapa tatuśku.
Opublikowano 4 września 201014 l mapa sama w sobie będzie otwarta ale wyścigi już raczej bardziej zamknięte. chyba że po prostu takie trasy akurat pokazali. na filmikach lecieli przed siebie główną trasą bez zmieniania kierunków.
Opublikowano 5 września 201014 l Panowie, nie bądźcie ślepi - wyraźnie widać przezroczyste ściany oddzielające trasę wyścigu od reszty mapy.
Opublikowano 5 września 201014 l Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari...
Opublikowano 5 września 201014 l Mnie też model jazdy trochę za bardzo śmierdzi Burnoutem ale i tak czekam z wywieszonym jęzorem. Od ostatniej części Hot Pursuit. (pipi)a ja chcę to już!
Opublikowano 5 września 201014 l Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari... W dzisiejszych czasach Ferrari bardzo restrykcyjnie zwraca uwagę na wykonanie graficzne swoich samochodów w grach więc możliwe że EA nie jest w stanie ich zadowolić. np. Ferrari Challenge na PS2 było uboższe względem wersji na PS3 o kilka wozów, ponieważ okazało się że kilka samochodów nie spełnia ich wymagań przez co nie zostały one zawarte w finalnym produkcie (podobna jest sprawa ze zniszczeniami bo na to to już o licencję bardzo ciężko). To nie to co kiedyś aka The Need for Speed.... ale biznes is biznes.
Opublikowano 6 września 201014 l Skoro powrót do korzeni, to gdzie są kokpity ?! W oryginalnym NFS były i w dodatku całkiem rześkie (jak na tamte czasy - zwłaszcza w wersji na PC).
Opublikowano 14 września 201014 l Świat w nowym NFS'ie 4 razy większy niż w Burnout Paradise: http://www.vg247.com/2010/09/14/nfs-hot-pursuit-play-area-400-bigger-then-burnout-paradise/ No no bardzo ładnie