Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tex nie tylko Twoich ;) kurde rewelacyjnie to wygląda. poślizg czysto burnoutowy a takedownem na innym playerze to mnie zaskoczyli. myślałem że tylko policję można będzie niszczyć.

Opublikowano

Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL

Opublikowano

Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL

Będzie jeden otwarty świat więc samych tras/wyścigów może być bardzo, bardzo dużo.

EA Polska każdą swoją grę lokalizują kinowo.

Opublikowano

Co to znaczy że lokalizują kinowo?

W tym ostatnim filmiku widać spadki animacji podczas wyścigów.

Mam nadzieję że w grze nie będzie się tego odczuwało.

Opublikowano (edytowane)

Taka wersja w zupełności starcze do takiej gry. Oby takowa się pojawiła :)

P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ??

Edytowane przez kufir
Opublikowano

wow.

nie myślałem, ze to tak bedzie wygladać... myslałem, ze to bedzie jakis mix burnouta z tymi nowymi nfs, a tu takie zaskoczenie.

prawie jak nfs3 w hd... zamkniete trasy, kanion i ogolny feeling. w tego nfs moze nawet zagram ;]

Opublikowano

P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ??

taki swoisty jakby radar gdzie dokładnie widać tylko przeciwników i policję. ułatwi to akcję i planowanie manewrów.

Opublikowano

walić Ferrari, przereklamowane i w ogóle. Italią i tak byś nie poszalał bo w połowie wyścigu stanęła by w płonieniach :P

pewnie:

a - znowu zawołali za dużo pieniędzy za łaskawe pozwolenie na wykorzystanie ich modeli w grze

b - dojdzie jako dlc wzorem shi(f)ta

Gość bigdaddy
Opublikowano

kurcze ten nowy NFS to strzał w 10, właśnie takich tras oczekiwałem :D stary dobry nfs.

trasy mają być podzielone czy jedna wielka mapa po której ciśniemy i zmieniają się klimaty > góry/pustynie/las itd.

Opublikowano

mapa sama w sobie będzie otwarta ale wyścigi już raczej bardziej zamknięte. chyba że po prostu takie trasy akurat pokazali. na filmikach lecieli przed siebie główną trasą bez zmieniania kierunków.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Panowie, nie bądźcie ślepi - wyraźnie widać przezroczyste ściany oddzielające trasę wyścigu od reszty mapy.

Opublikowano

Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari...

Opublikowano

Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari...

W dzisiejszych czasach Ferrari bardzo restrykcyjnie zwraca uwagę na wykonanie graficzne swoich samochodów w grach więc możliwe że EA nie jest w stanie ich zadowolić. np. Ferrari Challenge na PS2 było uboższe względem wersji na PS3 o kilka wozów, ponieważ okazało się że kilka samochodów nie spełnia ich wymagań przez co nie zostały one zawarte w finalnym produkcie (podobna jest sprawa ze zniszczeniami bo na to to już o licencję bardzo ciężko).

To nie to co kiedyś aka The Need for Speed.... ale biznes is biznes.

• 2 tygodnie później...