LiSoQuan 23 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Nie będzie tunningu... to jedyna dobra rzecz w tej grze hehe no może jeszcze to że robi ją Criterion. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 września 2010 Autor Opublikowano 3 września 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LVMEcIBiFpU&feature=player_embedded O (pipi)a. Ale piękne lokacje, jak w starych NFS. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Rozwalają mnie te komunikaty. A gierunia jawi się jako spełnienie marzeń fana oryginalnych NFS... moich Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Tex nie tylko Twoich kurde rewelacyjnie to wygląda. poślizg czysto burnoutowy a takedownem na innym playerze to mnie zaskoczyli. myślałem że tylko policję można będzie niszczyć. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Wygląda to super, ciekawe ile będzie tras i czy doczekamy się wersji PL Będzie jeden otwarty świat więc samych tras/wyścigów może być bardzo, bardzo dużo. EA Polska każdą swoją grę lokalizują kinowo. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Co to znaczy że lokalizują kinowo? W tym ostatnim filmiku widać spadki animacji podczas wyścigów. Mam nadzieję że w grze nie będzie się tego odczuwało. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Kinowo - tylko napisy po polsku. Wszystkie głosy, komunikaty przez radio etc. w ojczystym języku Willa Smitha. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) Taka wersja w zupełności starcze do takiej gry. Oby takowa się pojawiła P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ?? Edytowane 3 września 2010 przez kufir Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 wow. nie myślałem, ze to tak bedzie wygladać... myslałem, ze to bedzie jakis mix burnouta z tymi nowymi nfs, a tu takie zaskoczenie. prawie jak nfs3 w hd... zamkniete trasy, kanion i ogolny feeling. w tego nfs moze nawet zagram ;] Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 P.S Czemu widok w lusterku wsteczny ma barwy niebieskie ?? taki swoisty jakby radar gdzie dokładnie widać tylko przeciwników i policję. ułatwi to akcję i planowanie manewrów. Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Wszystko super tylko ja się pytam gdzie do zaspanej żaby jest Ferrari ?! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 walić Ferrari, przereklamowane i w ogóle. Italią i tak byś nie poszalał bo w połowie wyścigu stanęła by w płonieniach pewnie: a - znowu zawołali za dużo pieniędzy za łaskawe pozwolenie na wykorzystanie ich modeli w grze b - dojdzie jako dlc wzorem shi(f)ta Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 To w koteczka z taką pozycją. Zamierzałam kupić pseudo limitke ,a tu taki pasztet. Spieprzili Burnout'a ,spieprzą też NfS'a. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 faktycznie szalona z Ciebie małpka Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 kurcze ten nowy NFS to strzał w 10, właśnie takich tras oczekiwałem stary dobry nfs. trasy mają być podzielone czy jedna wielka mapa po której ciśniemy i zmieniają się klimaty > góry/pustynie/las itd. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 O (pipi)a. Ale piękne lokacje, jak w starych NFS. 0:58 ta zniewaga krwi wymaga! Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Prędzej ktoś tam pisał ,iż będzie wywalona otwarta w kosmos mapa tatuśku. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 mapa sama w sobie będzie otwarta ale wyścigi już raczej bardziej zamknięte. chyba że po prostu takie trasy akurat pokazali. na filmikach lecieli przed siebie główną trasą bez zmieniania kierunków. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Panowie, nie bądźcie ślepi - wyraźnie widać przezroczyste ściany oddzielające trasę wyścigu od reszty mapy. Cytuj
ryder 0 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari... Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Mnie też model jazdy trochę za bardzo śmierdzi Burnoutem ale i tak czekam z wywieszonym jęzorem. Od ostatniej części Hot Pursuit. (pipi)a ja chcę to już! Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Nie podoba mi sie to co widziałem na ostatnich gameplayach. Zwłaszcza model jazdy, zbyt burnout'owy... Przy licencjonowanych samochodach spodziewałem się czegoś bardziej wymagającego. I ciekaw jestem jeszcze jednej rzeczy - dlaczego w nfs'ie jest licencja na porsche a japończyki do gran turismo już tego załatwić nie mogą. I odwrotna sytuacja w przypadku ferrari... W dzisiejszych czasach Ferrari bardzo restrykcyjnie zwraca uwagę na wykonanie graficzne swoich samochodów w grach więc możliwe że EA nie jest w stanie ich zadowolić. np. Ferrari Challenge na PS2 było uboższe względem wersji na PS3 o kilka wozów, ponieważ okazało się że kilka samochodów nie spełnia ich wymagań przez co nie zostały one zawarte w finalnym produkcie (podobna jest sprawa ze zniszczeniami bo na to to już o licencję bardzo ciężko). To nie to co kiedyś aka The Need for Speed.... ale biznes is biznes. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Skoro powrót do korzeni, to gdzie są kokpity ?! W oryginalnym NFS były i w dodatku całkiem rześkie (jak na tamte czasy - zwłaszcza w wersji na PC). Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Świat w nowym NFS'ie 4 razy większy niż w Burnout Paradise: http://www.vg247.com/2010/09/14/nfs-hot-pursuit-play-area-400-bigger-then-burnout-paradise/ No no bardzo ładnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi