Elninio 141 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Co do mapek, nie wiem czy pomysł z HP2 będą brać pod uwagę, ale w nim było tak ze jedną trase można było przejechać na 4 sposoby - a to dużo zmieniało, inny bieg pod innym kontem należało wchodzić w zakręt itp.... Były to trasy: pd przodu, od tyłu, od przodu z odbiciem lustrzanym, od tyłu z odbiciem lustrzanym. Nie wyczytałem nigdzie że taki system będzie w tej odsłonie, ale może jakaś niespodzianka się szykuje . Mam nadzieję, że nie będzie takich zagrywek ze strony twórców. Niech się wysilą i zrobią RÓŻNE trasy. To, że takie rozwiązanie jest złe widać chociażby po Dirt2. Też bym chciał ale to co było w HP2 też mi sie podobało może nie jestem za bardzo wymagający Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) HP2 miał akurat spory wybór tras (ten na PS2, bo reszta jak wiadomo to syf, malaria i korniki) i były bardzo ciekawe. Na wszystkich były jakieś rozjazdy, skróty itp Póki co jestem jednak pozytywnie nastawiony na tego NFS'a. Ciekawy jestem tylko modelu jazdy, ale to sprawdzi się 26., jak wyjdzie demko Edytowane 5 października 2010 przez Emet Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-need-for/706035 NYCC 10: Police Gameplay (Cam) Cytuj
diolek 43 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 ciekawe czy da rade komfortowo grac na kierownicy w to, bo teraz po obsuwie GT5 ,chyba bede zmuszony to kupic.a nie poto kupilem kierownice zeby w scigalki grac na padzie:/ Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Mam ten sam dylemat. Pewnie po demku wszystko będzie wiadome. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Też mam kierę, ale w NFS będę grać na padzie. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 HP2 miał akurat spory wybór tras (ten na PS2, bo reszta jak wiadomo to syf, malaria i korniki) i były bardzo ciekawe. Na wszystkich były jakieś rozjazdy, skróty itp Póki co jestem jednak pozytywnie nastawiony na tego NFS'a. Ciekawy jestem tylko modelu jazdy, ale to sprawdzi się 26., jak wyjdzie demko a co takiego specjalnego miała wersja na PS2, czego nie miały inne wersje? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Wersja PS2 była robiona przez innego dewelopera. W sumie to jakby zupełnie inna gra. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Którego ma wyjść demo? Edit: dzięki Edytowane 14 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 26 październik 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 Kawałki, które usłyszymy w nowym NFS'ie: The Resist Stance ? Bad Religion Cinema ? Benny Benassi feat. Garry Go Conscience Killer ? Black Rebel Motorcycle Club Opposite of Adults ? Chiddy Bang Sofi Needs A Ladder ? Deadmaus feat. Sofi All The Same ? Does It Offend You, Yeah? Giant Song ? Funeral Party Live Like You Wanna Live ? Greenskeepers Bombshock ? Hadouken! Get A Rise ? Killa Kela Echoes ? Klaxons Twin Flames ? Klaxons Stronger ? Lazee feat. Dead By April Big Weekend ? Lemonade Shining Down ? Lupe Fiasco feat. Matthew Santos Groove Me ? Maximum Balloon feat. Theophilus London Born Free ? M.I.A. Yeah Yeah Yeah ? New Politics Watercolour ? Pendulum Nothing From You (Redanka Remix) ? Pint Shot Riot Stay Too Long (Pendulum Remix) ? Plan B Devil?s Music ? Teddybears Superbad (11:34) ? Travie McCoy Divisive (Tom Starr Remix) ? We Have Band Bigger Than Us ? White Lies Ruling Me ? Weezer http://www.ppe.pl/news-3332-Sciezka_dzwiekowa_do_Hot_Pursuit_ujawniona.html Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 Kawałki, które usłyszymy w nowym NFS'ie: The Resist Stance ? Bad Religion Cinema ? Benny Benassi feat. Garry Go Conscience Killer ? Black Rebel Motorcycle Club Opposite of Adults ? Chiddy Bang Sofi Needs A Ladder ? Deadmaus feat. Sofi All The Same ? Does It Offend You, Yeah? Giant Song ? Funeral Party Live Like You Wanna Live ? Greenskeepers Bombshock ? Hadouken! Get A Rise ? Killa Kela Echoes ? Klaxons Twin Flames ? Klaxons Stronger ? Lazee feat. Dead By April Big Weekend ? Lemonade Shining Down ? Lupe Fiasco feat. Matthew Santos Groove Me ? Maximum Balloon feat. Theophilus London Born Free ? M.I.A. Yeah Yeah Yeah ? New Politics Watercolour ? Pendulum Nothing From You (Redanka Remix) ? Pint Shot Riot Stay Too Long (Pendulum Remix) ? Plan B Devil?s Music ? Teddybears Superbad (11:34) ? Travie McCoy Divisive (Tom Starr Remix) ? We Have Band Bigger Than Us ? White Lies Ruling Me ? Weezer http://www.ppe.pl/news-3332-Sciezka_dzwiekowa_do_Hot_Pursuit_ujawniona.html Bieda, gdzie te czasy OST-ów z Underground. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 października 2010 Autor Opublikowano 18 października 2010 OST nie porywa. Ciekawe czy w grze będzie split? Nie chwalili się więc raczej nie. ;P Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 A będzie można wrzucać swoje kawałki z HDD tak jak w BP? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 OST nie porywa. Ciekawe czy w grze będzie split? Nie chwalili się więc raczej nie. ;P NIestety nie będzie splita http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedhotpursuit/show_msgs.php?topic_id=m-1-56361912&pid=997658 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Też mam nadzieję że demo mnie zachęci do zakupu bo GT5 odjeżdza i dług go nie zobaczymy, choć sprzydalby się tytuł wykorzystujący kierownicę bo tu jakoś tego nie widzę. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Też mam nadzieję że demo mnie zachęci do zakupu bo GT5 odjeżdza i dług go nie zobaczymy, choć sprzydalby się tytuł wykorzystujący kierownicę bo tu jakoś tego nie widzę. polecam f1 jezeli nie grales jeszcze, na kierownicy wypas , a kazdy kolejny przejazd dostarcza duzych wrazen a co do nfs , wyjdzie demo to sie przekonamy czy jest na co czekac, czy tez nie. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 A będzie można wrzucać swoje kawałki z HDD tak jak w BP? Dołączam się do pytania. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 19 października 2010 Autor Opublikowano 19 października 2010 http://twitter.com/#!/CriterionGames/status/17192742568 Będą. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Nowy trailer: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-cop-need-for/706509 Fajna muzyczka przygrywa w tle Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Jutro demko zgodnie z planem ;]. Sprite Ty zawsze podawałeś godziny, o której jest aktualizacja US store? Ja się tylko modlę i proszę o jedno. Mianowicie chciałbym żeby te demo należało do kategorii "urywacza jaj" ;p to znaczy żeby w pełni spełniało nadzieje pokładane w nowym NFS czy możej raczej Burnoucie (joke) . Żeby po demie człowiek od razu chciał złożyć pre order, żeby to nie był żaden stary build. No żeby urywało czachę i tyle ;]. A tak w ogóle to co dostaniemy w demie? Jaki tryb, jaką furę/y? Jaką trasę/odcinek? Edytowane 25 października 2010 przez SłupekPL 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Jutro demko zgodnie z planem ;]. Sprite Ty zawsze podawałeś godziny, o której jest aktualizacja US store? Ja się tylko modlę i proszę o jedno. Mianowicie chciałbym żeby te demo należało do kategorii "urywacza jaj" ;p to znaczy żeby w pełni spełniało nadzieje pokładane w nowym NFS czy możej raczej Burnoucie (joke) . Żeby po demie człowiek od razu chciał złożyć pre order, żeby to nie był żaden stary build. No żeby urywało czachę i tyle ;]. A tak w ogóle to co dostaniemy w demie? Jaki tryb, jaką furę/y? Jaką trasę/odcinek? O Boże, na śmierć bym zapomniał że jutro demko nowego NFS'a. Dzięki że mi przypomniałeś A co do aktualizacji to zawsze wypada ona około 23/24 naszego czasu Co do demka to sądzę, że dadzą nam dwa tryby, jedną trasę i kilka fur. W jednym z trybów będzie uciekać,a w drugim będziemy gonić uciekającego - zabawa w policjantów i złodziei Edytowane 25 października 2010 przez sprite 1 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Dzięki to do 23 jutra ;]. O wilku mowa dostaniemy zupełnie coś innego ;]. http://www.ppe.pl/news-3494-Od_jutra_czasowe_demo_NFS_Hot_Pursuit.html Od jutra czasowe demo NFS: Hot Pursuit Edytowane 25 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 To jeszcze lepsza informacja, będzie można z fumflami na PSNie śrubować wyniki Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 W sumie chyba lepiej poczekać na europejską aktualizację pss, bo nie wiadomo czy te nagrody i statystyki z us dema będzie szło przenieść do polskiej pełnej wersji. Jak sądzicie? Ale strasznie fajnie, że dają multi i będzie można od razu pościgać się ze znajomymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi