mataman 35 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Bournout ? Ja tu nie widzę nic z bournouta i się ciesze bo dla mnie to jest śmieszne robić grę jako NFS ale niech będzie taka sama jak Bournout. B to B a NFS niech pozostanie NFS. To chyba bardzo mało w tego Burnouta grałeś. Chyba mam racje bo tytułu poprawnie nie umiesz napisać. Prawda jest taka, że z NFS to tylko klimat jest i ogólna otoczka. Cała reszta żywcem przeniesiona z Burnouta. Model jazdy identyczny. Różnica jest tylko taka, że jest trudniej zapanować nad samochodem. Hamować prawie w ogóle nie trzeba. Przed samym skręcaniem wciskamy hamulec i pokonujemy driftem każdy zakręt. Tak jak w Burnout. Jedyna zmiana w tym aspekcie to trudność wyjścia z zakrętu bo pod koniec manewru potrafi trochę zarzucić samochodem. Model jazdy jest KOMPLETNIE inny niz w BP. W Burnoucie była przyjemność z prowadzenia samochodu tutaj mamy jelcza z driftami na zakrętach. W tym demie nie ma NIC z burnout'a poza driftami. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 rkBrain, jak się czepiać słówek tzn że nie masz nic ciekawegp do powiedzenia... i moim zdaniem nie ma zbyt dużo w tym burnouta a grałem w niego dużo. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Tylko jedna trasa w trybie single ? Buuuuuuuuu Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Tylko jedna trasa w trybie single ? Buuuuuuuuu Po odblokowaniu dwie Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Jak odblokować drugą? Mam już 100 000 tyś punktów i ciągle tylko jedna trasa. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Twój znajomy z listy musi zagrać w demo żeby druga trasa Ci się odblokowała. Zdania podzielone jak w sejmie heh. Jednym przypomina BR (należę do tych osób) drugim Shifta (szczerze mówiąc to mnie dziwi), podoba się, nie podoba itd. Ja tam jeszcze wczoraj pokatowałem demo (nawet odstawiłem RDR) i jestem w pełni kupiony. Niech żyje nowy Burnout tfu to znaczy NFS . Ale nie rozumiem szczerze mówiąc narzekań na grafikę . Że niby gorsza niż w Paradise, że grosza niż w Shifcie no co Wy ;p. Furki pięknie wykonane, trasy bajka (choć nocna trasa gorsza), nie ma ząbków (o to się bałem po playteście Lucka) no nie wiem według mnie jest bardzo dobrze - wystarczająco. Zdecydowanie największy minus to soundtrack. Widzę, że dużo osób bierze na premierę i szuka chętnych do gry do bicia rekordów. To jakby co założyłem temat w dziale online, wpisujcie się tam http://www.psxextreme.info/topic/92146-need-for-speed-hot-pursuit/page__pid__2261701#entry2261701 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nie wazne jak kto odbiera gre, czy Burnout czy Nfs, wazne ze wiekszosci sie podoba i z okazji dnia Czwartek, zyxze wszystkim aby to uwielbienie trwalo do preiery i dlugo po bo nie nic gorszego jak malo osob w online Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Większość z was uważa że nowy NFS bardziej przypomina Burnout'a co bardzo mnie cieszy (w demko jeszcze nie grałem). Co do grafy to ocenie sam popołudniu bo w BP mam ponad 1k godzin gry, więc będę miał dobre porównanie. A tak swoją drogą to o 20:30 wczoraj, jakieś 75% (21) dostępnych znajomych grało w demko NFS Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 A może mnie ktoś doda do znajomych , abym mógł zagrać. Obecnie nikt mi znany nie gra w tą gre i nie zamierza Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Coś mi nie daje w tym temacie żyć. Jak nowy NFS nie ma przypominać Burnouta, skoro gdyby pewnie było inaczej, sama gra nie odbiła by się od dna i dalej prezentowała poziom charakterystyczny dla ostatnich kilku odsłon serii NFS? "Ostatni dobry NFS" jeszcze się nie narodził w tej generacji i trudno go przyrównywać Undergroundów czy nawet wcześniejszych. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Zawsze w gry wyscigowe gram na kamerze "ze zderzaka", jednak tutaj ze wzgledu na fajnie zaprezentowane samochody chcialem zagrac na kamerze "zza auta" i nietety ale odczuwam wybrazny spadek FPS podczas gry. To duzy minus. Gameplay OK, mieszanina NFS z serią Bournout to duzy plus. Graficznie jest OK ale po trailerach spodziewalem sie czegos lepszego. Ktos pisal cos na temat promocji w empiku na nfs + jedna platynkę. Ktos cos wiecej wie na ten temat? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) No właśnie też jestem ciekaw tej promocji. Na stronie głównej Empiku przy NFS-ie nic nie pisze. Mógłby ktoś zarzucić linkiem jakich miast to dotyczy, i jakie gry można sobie wybrać. Z chęcią skorzystałbym z takiej promocji. Edytowane 28 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Ktos pisal cos na temat promocji w empiku na nfs + jedna platynkę. Ktos cos wiecej wie na ten temat? Ja to napisałem. W najnowszej gazetce empiku jest reklama. Promocja będzie trwała od 15.11 do 21.11. Gratis gra EA na PS3 Platinum i XBOXA360 Classics. Oferta ważna tylko w salonach empik. Na empik.com tego nie ma Dzięki Square za info Edytowane 28 października 2010 przez Tomek P. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Premiera jest 16. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Tomek P - dowiedz się jesli mozesz w jakiej bedzie cenie. Czy bedzie tez dostępna wersja (w promocji) limitowana PL, oraz jakie konkretnie gry będa mozliwe do wyboru jako gratisy. Z gory dzieki! Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Tomek P - dowiedz się jesli mozesz w jakiej bedzie cenie. Czy bedzie tez dostępna wersja (w promocji) limitowana PL, oraz jakie konkretnie gry będa mozliwe do wyboru jako gratisy. Z gory dzieki! Jutro popytam co i jak. Co do limitki to ona była tylko w preorderach. Do kupienia w salonie będzie tylko zwykła wersja. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 A nie ma Empik jakiejś gazetki czy coś takiego? Kurde ciekawość mnie zżera z tą promocją ;/. Najlepiej to zadzwoniłbym ale jak pomyślę o rozmowie z pracownikiem Empiku to wolę ... nie dzwonić. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 A nie ma Empik jakiejś gazetki czy coś takiego? Kurde ciekawość mnie zżera z tą promocją ;/. Najlepiej to zadzwoniłbym ale jak pomyślę o rozmowie z pracownikiem Empiku to wolę ... nie dzwonić. No mnie też to dręczy Na stronie www żadnych informacji. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) A nie ma Empik jakiejś gazetki czy coś takiego? Kurde ciekawość mnie zżera z tą promocją ;/. Najlepiej to zadzwoniłbym ale jak pomyślę o rozmowie z pracownikiem Empiku to wolę ... nie dzwonić. No mnie też to dręczy Na stronie www żadnych informacji. No nie ma, nie ma właśnie ;/. A chciałbym złożyć pre order w Ultimie żeby dostać grę na premierę. A z drugiej strony jak Empik odwali to promocję to ekstra tylko szkoda, że to wydania classic no ale darowanemu koniowi nie patrzy się w odbyt. Z tego co patrzałem to w EA Classic wchodzą między innymi Dead Space, Mirrors Edge, Dante Inferno fajnie, fajnie. Btw odpaliłem ponownie demko (myślałem, że z PL store będzie po polsku) i żyłowanie czasów, komentarze, porównywanie ze znajomymi krótko mówiąc Autolog - to bajka ;]. A jaka euforia jak wskoczyłem na drugie miejsce na mojej liście hehe ;p. Jaka radość jak pobijesz znajomego i zostawisz mu wrzutę w komentarzu hihi. Brakuje mi sekundy do I miejsca, 5 wyścigów pod rząd i nie mogę pobić ale to demo więc odpuszczam ;]. Jeszcze 2-3 tygodnie... Kim zaczynacie najpierw kampanie psami czy uciekinierami? Ja chyba najpierw stanę po stronie stróżów prawa Edytowane 28 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Kampanie można zmieniac w trakcie, więc nic nie stoi na przeszkodzie aby prowadzić dwie równoległe. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 To samo było w HP2, nie widzę sensu żeby trzymać się jedynie jednej strony. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 A nie miałem pojęcia, że można toczyć dwie kampanie równolegle. To zmienia postać rzeczy ;]. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ten autolog to naprawdę kapitalna sprawa. Szkoda że znajomych mam jak na lekarstwo którzy pocianają na ps3 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ten autolog to naprawdę kapitalna sprawa. Szkoda że znajomych mam jak na lekarstwo którzy pocianają na ps3 Porozsyłaj friendrequesty ludziom z forum i problem zniknie. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Co do promocji to jest skan z gazetki empiku http://zapodaj.net/c...df7ee5.jpg.html Edytowane 28 października 2010 przez Tomek P. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi