Opublikowano 28 października 201014 l Zawsze w gry wyscigowe gram na kamerze "ze zderzaka", jednak tutaj ze wzgledu na fajnie zaprezentowane samochody chcialem zagrac na kamerze "zza auta" i nietety ale odczuwam wybrazny spadek FPS podczas gry. To duzy minus. Ostatnia rzecza ktorej sie spodziewalem po grze od Criterion sa spadki animacji
Opublikowano 28 października 201014 l Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW.
Opublikowano 28 października 201014 l Ale czy ten Autolog to nie to samo co Burnoucie mamy ?? Chyba to samo tylko bez nazwy.
Opublikowano 28 października 201014 l Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW. Tobie się podoba innym nie. Dziwny jest na pewno.
Opublikowano 28 października 201014 l Pewnie jestem ślepy ale ja żadnych spadków animacji nie zauważyłem - doświadczyłem. Może to przez te poczucie prędkości i skupienie się na wyścigu
Opublikowano 28 października 201014 l Też nie uświadczyłem żadnych spadków animacji ani problemów z czymkolwiek Graficznie mi się podoba, gameplay też, nawet muzyka ujdzie i po cyrkach z GT5 (dla którego specjalnie kupiłem kierownice bo byłem pewny listopadowej premiery) czekam z niecierpliwością na premierę nowego NFS.
Opublikowano 28 października 201014 l Oby dwie trasy są dość długie ale mam wrażenie że są cholernie monotonne. Mało zakrętów, mało smaczków, mam mieszane uczucia. W Wersji Full będzie jakieś miasto ?
Opublikowano 28 października 201014 l Autor Ale niektórzy się na siłę czepiają. To kupię w Emipku jak taka fajna promocja jest. Mam gdzieś GT5.
Opublikowano 28 października 201014 l ... Mam gdzieś GT5. Też je mam gdzieś...do premiery Bo pewnie i tak kupie. Do tego czasu będzie u mnie rządzić nfs. Ten autolog jest wypasiony. Jak na razie jestem pierwszy z listy moich znajomych w zwykłym wyścigu i drugi w byciu "american cop".
Opublikowano 28 października 201014 l Też biorę na premierę i nie rozumiem tego flejmu nt. dema. Fajna giereczka się szykuje i już.
Opublikowano 28 października 201014 l Fury sa ciezkie, fajnie czasem sie walczy z ich moca i waga na zakretach, IMO taki mniej arcadeowy Burnout, jezeli chodzi o model jazdy.
Opublikowano 28 października 201014 l Autor Dla mnie geniusz, na takie coś czekałem od czasów PSXa i NFS Porsche.
Opublikowano 28 października 201014 l demko calkiem fajne, grafika super,kolorowa,plynna,dawno takiej nie widzialem w arcade racerze, gameplay tez fajny, ale co by niemowic F1 2010 lepsiejsze . pewnie kupie w premiere, a patrzac na promocje empiku, to raczej na pewno
Opublikowano 28 października 201014 l 24 ludków z mojej PSNowej friendlisty szarpie w demo... niezła zbieranina arcadeowych poj.ebów. Nawet nie wyobrażam sobie co się będzie działo gdy choćby połowa z nich zakupi pełną i dzięki Autologowi będą wchodzić mi na ambicję. btw. Chemical Brothers + Crystal Method w soundtracku Gierunia daje radę
Opublikowano 28 października 201014 l Ale niektórzy się na siłę czepiają. To kupię w Emipku jak taka fajna promocja jest. Mam gdzieś GT5. Wpis. To znaczy póki co ;p a nawiasem mówiąc to też jest konkretny argument za nowym NFS-em szczególnie dla posiadaczy Pi-Es tri. Rzeczywiście szykuje się spore grono u mnie też trochę osób szarpie ;]. Btw jestem ciekaw co za konkretne gry będzie można wybrać z Klasyków. @Texz Haha Ci co będą lepsi od Ciebie usuwaj ich z listy hehe ;p. Ale na serio samo demo mocno wjeżdża na ambicję a co dopiero full wersja ;].
Opublikowano 28 października 201014 l Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) Edytowane 28 października 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 października 201014 l Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) Wiem, że pobiłem Cię dzisiaj w wyścigu ;p ;p ;p. Ale 1:15 w ściganiu ;O ja tam w ponad dwie się wyrabiam ;/ choć staram się bez wspomagaczy ich łapać. Właśnie w ogóle nie używam blokady bo gdy za każdym razem ją daję to sam w nią wpadam... Edytowane 28 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 28 października 201014 l jak żaden inny ten nfs do mnie nagle przemówił (po demie), chyba będę musiał zakupić ps. słupek wczoraj pół nocy grałem żeby twój czas w gonieniu policją przebić... i co?? mission complete Edytowane 28 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 28 października 201014 l Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:22:50 około, ale tutaj trza mieć czysto farta z blokadą.
Opublikowano 28 października 201014 l Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy?
Opublikowano 28 października 201014 l Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:06
Opublikowano 28 października 201014 l Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:22:50 około, ale tutaj trza mieć czysto farta z blokadą. Ok 1:25 za drugim razem mialem wiec z czym do ludzi. Tylko ze, nie dziala mi autolog i wyszukiwanie znajomych i wyscig mi sie nie odblokowywuje. Wczesniej ktos wspominal o klopotach z DS3. To co sie dzieje u mnie w opcjach to jakas parodia. Kursor mam caly czas ustawiony 'w gore' a X i O dziala jakby im sie nie chcialo. Narazie odpuszczam demo, a na temat grafy i porownan do Burnouta wypowiem sie jak ogram wyscig czyli jak demo sie naprawi.
Opublikowano 28 października 201014 l Szczerze mówiąc zastanawiałem się pomiędzy NFS a GT5 (choć to dwie różne gry) - premiery miały być w tym samym miesiącu ale w związku z tym że GT nie pojawiło się na linii startu to wybór został jeden. Do tego demo NFS mnie kupiło. Jeśli chodzi o promocję w EMPIKu to wygląda zachęcająco - oby tylko sama gra nie kosztowała u nich 250zł - w końcu to EMPIK....
Opublikowano 28 października 201014 l Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy? 3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p. Edytowane 28 października 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 28 października 201014 l Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy? 3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p. 3.26.96 w zwykłym wyścigu (trzeba dobrze skróty znać) oraz 1.42.57 w pogoni za piratami drogowym (tutaj gorzej mi idzie)