Magik 1 124 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Zawsze w gry wyscigowe gram na kamerze "ze zderzaka", jednak tutaj ze wzgledu na fajnie zaprezentowane samochody chcialem zagrac na kamerze "zza auta" i nietety ale odczuwam wybrazny spadek FPS podczas gry. To duzy minus. Ostatnia rzecza ktorej sie spodziewalem po grze od Criterion sa spadki animacji Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ale czy ten Autolog to nie to samo co Burnoucie mamy ?? Chyba to samo tylko bez nazwy. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW. Tobie się podoba innym nie. Dziwny jest na pewno. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pewnie jestem ślepy ale ja żadnych spadków animacji nie zauważyłem - doświadczyłem. Może to przez te poczucie prędkości i skupienie się na wyścigu Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Też nie uświadczyłem żadnych spadków animacji ani problemów z czymkolwiek Graficznie mi się podoba, gameplay też, nawet muzyka ujdzie i po cyrkach z GT5 (dla którego specjalnie kupiłem kierownice bo byłem pewny listopadowej premiery) czekam z niecierpliwością na premierę nowego NFS. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Oby dwie trasy są dość długie ale mam wrażenie że są cholernie monotonne. Mało zakrętów, mało smaczków, mam mieszane uczucia. W Wersji Full będzie jakieś miasto ? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 października 2010 Autor Opublikowano 28 października 2010 Ale niektórzy się na siłę czepiają. To kupię w Emipku jak taka fajna promocja jest. Mam gdzieś GT5. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 ... Mam gdzieś GT5. Też je mam gdzieś...do premiery Bo pewnie i tak kupie. Do tego czasu będzie u mnie rządzić nfs. Ten autolog jest wypasiony. Jak na razie jestem pierwszy z listy moich znajomych w zwykłym wyścigu i drugi w byciu "american cop". Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Też biorę na premierę i nie rozumiem tego flejmu nt. dema. Fajna giereczka się szykuje i już. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Fury sa ciezkie, fajnie czasem sie walczy z ich moca i waga na zakretach, IMO taki mniej arcadeowy Burnout, jezeli chodzi o model jazdy. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 października 2010 Autor Opublikowano 28 października 2010 Dla mnie geniusz, na takie coś czekałem od czasów PSXa i NFS Porsche. Cytuj
diolek 43 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 demko calkiem fajne, grafika super,kolorowa,plynna,dawno takiej nie widzialem w arcade racerze, gameplay tez fajny, ale co by niemowic F1 2010 lepsiejsze . pewnie kupie w premiere, a patrzac na promocje empiku, to raczej na pewno Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 24 ludków z mojej PSNowej friendlisty szarpie w demo... niezła zbieranina arcadeowych poj.ebów. Nawet nie wyobrażam sobie co się będzie działo gdy choćby połowa z nich zakupi pełną i dzięki Autologowi będą wchodzić mi na ambicję. btw. Chemical Brothers + Crystal Method w soundtracku Gierunia daje radę Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Ale niektórzy się na siłę czepiają. To kupię w Emipku jak taka fajna promocja jest. Mam gdzieś GT5. Wpis. To znaczy póki co ;p a nawiasem mówiąc to też jest konkretny argument za nowym NFS-em szczególnie dla posiadaczy Pi-Es tri. Rzeczywiście szykuje się spore grono u mnie też trochę osób szarpie ;]. Btw jestem ciekaw co za konkretne gry będzie można wybrać z Klasyków. @Texz Haha Ci co będą lepsi od Ciebie usuwaj ich z listy hehe ;p. Ale na serio samo demo mocno wjeżdża na ambicję a co dopiero full wersja ;]. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) Edytowane 28 października 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) Wiem, że pobiłem Cię dzisiaj w wyścigu ;p ;p ;p. Ale 1:15 w ściganiu ;O ja tam w ponad dwie się wyrabiam ;/ choć staram się bez wspomagaczy ich łapać. Właśnie w ogóle nie używam blokady bo gdy za każdym razem ją daję to sam w nią wpadam... Edytowane 28 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) jak żaden inny ten nfs do mnie nagle przemówił (po demie), chyba będę musiał zakupić ps. słupek wczoraj pół nocy grałem żeby twój czas w gonieniu policją przebić... i co?? mission complete Edytowane 28 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:22:50 około, ale tutaj trza mieć czysto farta z blokadą. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy? Cytuj
fal 0 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:06 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:) 1:22:50 około, ale tutaj trza mieć czysto farta z blokadą. Ok 1:25 za drugim razem mialem wiec z czym do ludzi. Tylko ze, nie dziala mi autolog i wyszukiwanie znajomych i wyscig mi sie nie odblokowywuje. Wczesniej ktos wspominal o klopotach z DS3. To co sie dzieje u mnie w opcjach to jakas parodia. Kursor mam caly czas ustawiony 'w gore' a X i O dziala jakby im sie nie chcialo. Narazie odpuszczam demo, a na temat grafy i porownan do Burnouta wypowiem sie jak ogram wyscig czyli jak demo sie naprawi. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Szczerze mówiąc zastanawiałem się pomiędzy NFS a GT5 (choć to dwie różne gry) - premiery miały być w tym samym miesiącu ale w związku z tym że GT nie pojawiło się na linii startu to wybór został jeden. Do tego demo NFS mnie kupiło. Jeśli chodzi o promocję w EMPIKu to wygląda zachęcająco - oby tylko sama gra nie kosztowała u nich 250zł - w końcu to EMPIK.... Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy? 3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p. Edytowane 28 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy? 3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p. 3.26.96 w zwykłym wyścigu (trzeba dobrze skróty znać) oraz 1.42.57 w pogoni za piratami drogowym (tutaj gorzej mi idzie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi