Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze w gry wyscigowe gram na kamerze "ze zderzaka", jednak tutaj ze wzgledu na fajnie zaprezentowane samochody chcialem zagrac na kamerze "zza auta" i nietety ale odczuwam wybrazny spadek FPS podczas gry. To duzy minus.

Ostatnia rzecza ktorej sie spodziewalem po grze od Criterion sa spadki animacji :unsure:

Opublikowano

Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW.

Opublikowano

Nie rozumiem czepiania sie modelu jazdy, jest swietny, oba w demie zawarte eventy za pierwszym razem na gold zrobilem. Poscig taki sobie, sam race wymiata. Criterion FTW.

Tobie się podoba innym nie. Dziwny jest na pewno.

Opublikowano

Też nie uświadczyłem żadnych spadków animacji ani problemów z czymkolwiek :) Graficznie mi się podoba, gameplay też, nawet muzyka ujdzie i po cyrkach z GT5 (dla którego specjalnie kupiłem kierownice bo byłem pewny listopadowej premiery) czekam z niecierpliwością na premierę nowego NFS.

Opublikowano

Oby dwie trasy są dość długie ale mam wrażenie że są cholernie monotonne. Mało zakrętów, mało smaczków, mam mieszane uczucia.

W Wersji Full będzie jakieś miasto ?

Opublikowano

... Mam gdzieś GT5.

Też je mam gdzieś...do premiery :) Bo pewnie i tak kupie. Do tego czasu będzie u mnie rządzić nfs. Ten autolog jest wypasiony. Jak na razie jestem pierwszy z listy moich znajomych w zwykłym wyścigu i drugi w byciu "american cop".

Opublikowano

Fury sa ciezkie, fajnie czasem sie walczy z ich moca i waga na zakretach, IMO taki mniej arcadeowy Burnout, jezeli chodzi o model jazdy.

Opublikowano

demko calkiem fajne, grafika super,kolorowa,plynna,dawno takiej nie widzialem w arcade racerze, gameplay tez fajny, ale co by niemowic F1 2010 lepsiejsze ;).

pewnie kupie w premiere, a patrzac na promocje empiku, to raczej na pewno :)

Opublikowano

24 ludków z mojej PSNowej friendlisty szarpie w demo... niezła zbieranina arcadeowych poj.ebów. Nawet nie wyobrażam sobie co się będzie działo gdy choćby połowa z nich zakupi pełną i dzięki Autologowi będą wchodzić mi na ambicję.

btw. Chemical Brothers + Crystal Method w soundtracku :D Gierunia daje radę :D

Opublikowano

Ale niektórzy się na siłę czepiają. To kupię w Emipku jak taka fajna promocja jest. Mam gdzieś GT5.

Wpis.

To znaczy póki co ;p a nawiasem mówiąc to też jest konkretny argument za nowym NFS-em szczególnie dla posiadaczy Pi-Es tri.

Rzeczywiście szykuje się spore grono u mnie też trochę osób szarpie ;]. Btw jestem ciekaw co za konkretne gry będzie można wybrać z Klasyków.

@Texz

Haha Ci co będą lepsi od Ciebie usuwaj ich z listy hehe ;p. Ale na serio samo demo mocno wjeżdża na ambicję a co dopiero full wersja ;].

Opublikowano (edytowane)

Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:)

Wiem, że pobiłem Cię dzisiaj w wyścigu ;p ;p ;p. Ale 1:15 w ściganiu ;O ja tam w ponad dwie się wyrabiam ;/ choć staram się bez wspomagaczy ich łapać. Właśnie w ogóle nie używam blokady bo gdy za każdym razem ją daję to sam w nią wpadam...

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

jak żaden inny ten nfs do mnie nagle przemówił (po demie), chyba będę musiał zakupić

ps. słupek wczoraj pół nocy grałem żeby twój czas w gonieniu policją przebić... i co?? mission complete :P

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Pobij ktoś mój rekord ok. 1:15:00 w ściganiu piratów drogowych(xD),a ...nic mu nie dam:)

1:22:50 około, ale tutaj trza mieć czysto farta z blokadą.

Ok 1:25 za drugim razem mialem :P wiec z czym do ludzi. Tylko ze, nie dziala mi autolog i wyszukiwanie znajomych i wyscig mi sie nie odblokowywuje.

Wczesniej ktos wspominal o klopotach z DS3. To co sie dzieje u mnie w opcjach to jakas parodia. Kursor mam caly czas ustawiony 'w gore' a X i O dziala jakby im sie nie chcialo.

Narazie odpuszczam demo, a na temat grafy i porownan do Burnouta wypowiem sie jak ogram wyscig czyli jak demo sie naprawi.

Opublikowano

Szczerze mówiąc  zastanawiałem się pomiędzy NFS a GT5 (choć to dwie różne gry) - premiery miały być w tym samym miesiącu ale w związku z tym że GT nie pojawiło się na linii startu to wybór został jeden.

Do tego demo NFS mnie kupiło.  Jeśli chodzi o promocję w EMPIKu to wygląda zachęcająco - oby tylko sama gra nie kosztowała u nich 250zł - w końcu to EMPIK.... 

Opublikowano (edytowane)

Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy?

3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Czym jedziecie wyscig? Ja po 3 razach mam tylko 3.46, wasze rekordy?

3:44 w zasadzie każdą furą oprócz tej pierwszej. Trzeba lepiej skróty opanować, przy tym jednym największym w połowie trasy gubię się ;p.

3.26.96 w zwykłym wyścigu (trzeba dobrze skróty znać) oraz 1.42.57 w pogoni za piratami drogowym (tutaj gorzej mi idzie) :)