Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Burnout Paradise były świetne Leaderboards'y, więc o to można byc spokojnym wg mnie. Zauważcie że zakładka Online jest niedostępna, a coś czuje że tam będą wszystkie listy najlepszych, a Autolog będzie służył tylko do zmagań między znajomymi.

Opublikowano
  W dniu 30.10.2010 o 07:04, Square napisał(a):

W Burnout Paradise były świetne Leaderboards'y, więc o to można byc spokojnym wg mnie. Zauważcie że zakładka Online jest niedostępna, a coś czuje że tam będą wszystkie listy najlepszych, a Autolog będzie służył tylko do zmagań między znajomymi.

No i to by było świetne rozwiązanie. Ja osobiście tez już nie mogę doczekać się ścigania Online w 8 osób. Co to się będzie działo haha :D

Opublikowano

Oprócz rankingów najlepszych na świecie, przyjąłbym również chętnie podział na kategorie pojazdów, tak żeby osobne rankingi były dla słabszych, średnich i mocniejszych wózków. W przeciwnym wypadku gra będzie polegała na zdobyciu Veyrona i napier.dalaniu cały czas tym, na każdej trasie.

W dniu 30.10.2010 o 02:56, Maciomaniak napisał(a):

Dokładnie tak, wielka szkoda, że nie można zobaczyć najlepszych czasów na świecie. Przynajmniej pierwszej 10tki.

No! Udało mi się poprawić czas na Roadsters Reborn - 3:21:54. Teraz czas zejść poniżej 3:21 :D

Damn it :/ I zaś muszę wziąć się do roboty.

Opublikowano

Zapewne będą osobne rankingi dla najszybszych okrążeń na danej trasie (Veyrony i tym podobne cudeńka), jak i rankingi danych challengów, jak w przypadku tych dwóch misji z dema, gdzie mamy z góry ustaloną trasę i 3 pojazdy w danej kategorii.

Opublikowano (edytowane)

No, no podoba mi się. Jakby fabuła była coś w stylu mojego ukochanego Most Wanted to byśmy mieli ścigałkę prawie idealną. Te rankingi są genialne. Gra się trudno. Po 5 wyścigach mój najlepszy czas - 3:39:14. Do Myszy, Słupka i Sprite (trzech najlepszych w moich friendsach) tracę ponad 10sek. do każdego z nich. No popełniłem parę błędów ale to by mi dało góra 5 sekund mniej. Nie wiem co jeszcze moge zrobić żeby zejść po niżej tych magicznych 3:30:00.

E: Ok, ok. Powoli nadjeżdżam. 3:33:61 :> Było by mniej ale odbiłem się od skałki ;]

Edytowane przez schab0795
Opublikowano

Ja mam 3:30 ale musiałem wyłączyć bo bałem się że coś sobie zrobię albo rozwale pada. Fakt przeciwnicy CPU często przeszkadzają. Dużo miałem takich sytuacji.

Mam problemy z nitro. Jakoś chyba źle go używam bo zawsze ja z nitro jestem wolniejszy od przeciwników. Trzeba wyczuć moment kiedy się dopalić.

Opublikowano

Dwie sprawy...

1) Ma ktoś jakiś spis gier z serii EA Platinum?

2) Premiera jest 19. listopada. Empik zaczyna promocję od 15tego. To będzie można u nich kupić w tej promocji limitowaną edycję w salonie, czy nie? Ktoś się dowiadywał? Cholera... ciężko mi będzie przełknąć brak Alfy 8C :/

Opublikowano

Na stronie nic nie znajdziesz. To było w gazetce. Skan masz kilkanaście postów wyżej.

Da się w demie wrzucić własny soundtrack? Wrzuciłem sobie na konsolę parę mp3, ale w opcjach NFSa nie da się zmienić możliwości odtwarzania.

Opublikowano
  W dniu 30.10.2010 o 13:58, Mathiu napisał(a):

Na stronie nic nie znajdziesz. To było w gazetce. Skan masz kilkanaście postów wyżej.

Da się w demie wrzucić własny soundtrack? Wrzuciłem sobie na konsolę parę mp3, ale w opcjach NFSa nie da się zmienić możliwości odtwarzania.

Wejdź w Audio Settings i tam będzie że możesz wgrać swoją listę odtwarzania. Druga opcja od dołu jeśli mnie pamięć nie myli.

Opublikowano

No właśnie coś nie śmiga - w ogóle nie mogę zmienić tej opcji, ale skoro się da to muszę popróbować. Może mp3 musi być w specjalnym katalogu na dysku PS3? Może wszystkie mp3 muszą leżeć luzem, a nie posegregowane w foldery?

Opublikowano

Ja mam wszystkie utwory w folderach. Prawie każdy w osobnym. Spróbujcie w XMB w Muzyka najpierw utworzyć listę odtwarzania. Mi odtwarza tylko starsze utwory. Więc kiedyś może taką listę utworzyłem.

Opublikowano
  W dniu 30.10.2010 o 20:45, Square napisał(a):

Czyli kolejny krok wstecz wgledem Burnout'a :(

Dzięki temu można zmieniać utwory podczas jazdy jednym przyciskiem. Do tego na ekranie jest wyświetlany wykonawca i nazwa utworu. Beznadzieja. Wolałem to robić z poziomu XMB co trwało znacznie dłużej a muzyka grała nawet wtedy kiedy nie było trzeba. Przynajmniej miałem na co ponarzekać a teraz wszystko zrobione jak należy. Szkoda gadać.