Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

Featured Replies

Opublikowano

A wiecie ze Tiduch ma szanse wygrać prawdziwa fure od Criterion. Jego czas jest prawdopodobnie najlepszy na świecie. Tiduch pochwal sie :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 116,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nowe screeny:   http://www.ppe.pl/news-2281-Nowe_foty_z_N4S_Hot_Pursuit.html

• Znamy już oficjalną okładkę gry:     Mi się okładka bardzo podoba ;]

• Gram w NFSy od 1996 i dla mnie Criterion idealnie dobrało wszystko co od zawsze kochałem w NFSach: specyficzne amerykańskie miejscówki (kanadyjski las, pustynną Nevadę, jeszcze raz kanadyjski las i je

Opublikowano

A wiecie ze Tiduch ma szanse wygrać prawdziwa fure od Criterion. Jego czas jest prawdopodobnie najlepszy na świecie. Tiduch pochwal sie :)

Co niby za pierwszy czas miejsce na świecie jest prawdziwa fura??? Wooow. Tiduch gadaj tu jak na spowiedzi :potter:

Opublikowano

Prawdziwą furę? Ale w skali 1:1 czy 1do 16 ? :teehee:

Opublikowano

Jak czytaliście komentarze na gamebox24.pl to udało mi się jeszcze przed zakończeniem dema wykręcić 3:10.39. (a około 18 wczoraj, niby najlepszy czas to był 3:10.79)

Co do konkursu od Criterion, to póki co nie wiadomo, czekam narazie na jakieś informacje ;x

Opublikowano

Może wie ktoś, dlaczego na amazonie uk nie ma limitki?

Poza tym cena jest dość kusząca, zwłaszcza że przesyłka powyżej 120zł jest darmowa do Polski.

Opublikowano

Gratulacje!!!

Tiduch najlepszy na świecie, potwierdzone info: http://gamebox24.pl/ranking.php?mode=blog&message_id=5036&tpl_dir=skin&skin=ProJam_Dark&row_template=gamebox20_message2.tpl&cache_time=0

Oprócz gierki szykują dla Ciebie kilka innych nagród :thumbsup:

Ale o tym kokursie dowiedziałeś sie od mojego linka, czy już wiedziałeś o nim? 8) Bo może też dołożyłem cegiełke do tej wygranej hehehe

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Nieźle, w takim razie mam rozumieć że będą w wersji full pokazywane najlepsze czasy na świecie ?

Opublikowano

Gratulacje! 

Już wiem kogo nie dodawać do friendlisty po zakupie fulla  ;):P

Opublikowano

Nieźle, w takim razie mam rozumieć że będą w wersji full pokazywane najlepsze czasy na świecie ?

Tak, zapewne będzie do tego osobny ranking ;]

Opublikowano

Szczere i serdeczne gratulacje. Cokolwiek dostaniesz zasłużyłeś na to w 100% Tiduch

Edytowane przez Welna