cortezon 1 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Sama reklama w przeciwieństwie do gry to nic specjalnego Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 5 km/h a na tabliczce jest 5 mil/h Grunt to dobre tłumaczenie. Przynajmniej fajne wózki są pokazane. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Empik, juz cos zdradzil komus ? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 listopada 2010 Autor Opublikowano 11 listopada 2010 Będą wiedzieć w czasie promocji czyli wtedy kiedy ja też już będę wiedział. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 http://www.gametrailers.com/video/crash-montage-need-for/707405 Crash Montage Cytuj
Gość gamebox24pl Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Witam! Wspólnie z EA Polska przygotowujemy turniej w pełną wersję gry Need For Speed: Hot Pursuit. Kilka dni temu, w naszym wyzwaniu w demo tej gry udało nam się znaleźć mistrza świata w demo tej gry - Tiducha . Grał on na PS3 i uzyskał zawrotny czas: 3:10:39 . Kolejnym, udokumentowanym czasem na świecie był 3:10:79, zatem Tiduch był niemal o 0,5 sekundy lepszy. Macie szansę zmierzyć się z nim i innymi - zarówno na PS3 jak i X360 . Sprawdzamy obecnie potencjalne zainteresowanie turniejem - jeśli zatem chcecie porywalizować, poznać godnych siebie rywali do Autologa i wygrać fajne nagrody - zgłoście swoje zainteresowanie . Więcej info tutaj: http://gamebox24.pl/ranking.php?mode=blog&message_id=5055&tpl_dir=skin&skin=ProJam_Dark&row_template=gamebox20_message2.tpl&cache_time=0 Pozdrawiam i powodzenia ! ;-) Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mam pytanie do Was/zainteresowanych które mnie dręczy od daty ogłoszenia GT5 ;]. Czy związku z w końcu podaniem premiery GT5 która to nastąpi kilki dni po NFS-ie dalej kupujecie NFS-a? Co wybieracie jeżeli wybieracie? Nie powiem ale dręczy mnie to i nie za bardzo wiem co kupić. Ogólnie jestem bardziej za NFS-em ale jak się ma okazać, że każdy bierze GT5 i nie będzie z nikim grać w HP to ... ??????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj
zaciek 0 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Ja zrobiłem preorder z amazon uk, z darmową przesyłką do pl wyszło 160zł, czyli tyle co kilka miesięcy po premierze w sklepach, lub używki na allegro. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 listopada 2010 Autor Opublikowano 12 listopada 2010 Bierę NFSa. GT5 poczekam. Obie serie kocham, ale to NFS ma pierwszeństwo za powrót do korzeni i super lokacje i samochody. Słupek nie pierdol. xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Robię tak samo. GT5 może poczekać i w sumie wiem co się po tej grze spodziewać. Kupię ją kiedyś w grudniu popołudniu. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mam pytanie do Was/zainteresowanych które mnie dręczy od daty ogłoszenia GT5 ;]. Czy związku z w końcu podaniem premiery GT5 która to nastąpi kilki dni po NFS-ie dalej kupujecie NFS-a? Co wybieracie jeżeli wybieracie? Nie powiem ale dręczy mnie to i nie za bardzo wiem co kupić. Ogólnie jestem bardziej za NFS-em ale jak się ma okazać, że każdy bierze GT5 i nie będzie z nikim grać w HP to ... ??????????????????????????????????????????????????????????? Ja już Ci przed chwilą odpowiedziałem w temacie "Komentarze do aktualności" ;] Ja na bank łykam nowego NFS'a na premierę, GT 5 tez wezmę, ale trochę z nim sobie poczekam. Forumowe wyścigi w Hot Pursuit będą po prostu wymiatać Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Ja jeszcze miesiąc temu też miałem ten dylemat. Obecnie już go nie ma - łykam NFS jak się uda w dniu premiery. Dla tego tytułu zrezygnowałem z nowego CODa 8) Demo zrobiło na mnie ogromne wrażenie i wiem że za sprawą autologa będę się świetnie bawił ( i klnął na ludzi z friendlisty że przez nich nie sypiam i tracę nerwy ) Co do GT5 poczekam na opinie i recki - pewnie kupie ale "kiedyśtam"... Edytowane 12 listopada 2010 przez cortezon Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 NFS w dniu premiery. GT5 gdzieś w styczniu/lutym, jak mi się już żadnego rekordu Tiducha nie będzie chciało pobijać Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 listopada 2010 Autor Opublikowano 12 listopada 2010 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/need-for-speed-hot-pursuit 90/100 O_o Cytuj
Renton 1 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Jak wszelakie Burnouty przejadły mi się już przy okazji Revenge, przy żadnym Gran Turismo nie potrafiłem usiedzieć dłużej niż 2 godziny, a takiego Motorstorma nawet nie tknąłem palcem (nie licząc dema), tak nowym NFSem.....jestem nieziemsko podjarany. Po obczajeniu demka zwyczajnie się w tej grze zakochałem - przede wszystkim ujął mnie rewelacyjny model jazdy, fizyka oraz świetnie wyważone uczucie prędkości - to już nie są gładko sunące, kartonowe pudełka z poprzednich wyścigów Criterion, które niczym gumowe piłeczki odbijają się od band, w końcu czuć ciężar samochodów, trzeba naprawdę uważać przy poślizgach, a i naprawdę nie trudno tu o dzwon. Dla mnie mega-miodzio. GT niech się jeszcze troche pokurzy na półce w sklepie ;] Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Dziękuję ślicznie za konkretne odpowiedzi. Wybór może byc jeden ;]. Ps. Texz Ty też :o ja byłem pewny, że Ty to bierzesz GT5 na premierę i to na dodatek wszystkie 3 wersje Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Hehe, większość ludzi na "cdaction" uznała że jestem "no-lifem", najz Cytuj
Renton 1 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 No wiesz, skoro nad zwykłym demkiem przesiedziałeś tyle czasu, przez jaki ja zdążyłbym przejść dwa dowolne erpegi, no to chyba coś w tym musi być ;] no-life czy nie, w każdym razie gratsy za osiągnięcie i tak Ci się należą Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 (edytowane) Gdyby nie konkurs na gameboxie24 i dobra rywalizacja to bym nawet 10h nie przesiedział. Poza tym nie wiem czemu te 30h wydaje się dla niektórych aż tak dużo, demko miało około 14dni, więc grałem 2h-2,5h dziennie (czasami nie grałem w ogóle, czasami trochę powyżej tych 2,5h). Edytowane 13 listopada 2010 przez Tidek Cytuj
Renton 1 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Pytanie w tym momencie powinno brzmieć - komu chciałoby się tyle czasu masterować jedną (czy dwie, nie orientuję się ile dokładnie oferowało demko) trasę? Ja bym miał dosyć maksymalnie po 5 godzinach. No, ale cóż, jak widać są maniacy. Ciekawe ile czasu łącznie spędzisz już w pełnej wersji Cytuj
Gość kufir Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Pytanie w tym momencie powinno brzmieć - komu chciałoby się tyle czasu masterować jedną (czy dwie, nie orientuję się ile dokładnie oferowało demko) trasę? Ja bym miał dosyć maksymalnie po 5 godzinach. No, ale cóż, jak widać są maniacy. Ciekawe ile czasu łącznie spędzisz już w pełnej wersji Wiesz gdy chodziłem do szkoły średniej/podstawowej czy też na studiach też ostro grałem w różne gierki, prócz sportu była to moja pasja. Lecz gdy założysz już rodzinę i nie wiem jak bardzo byś chciał pograć sobie w jakąś grę tyle ile byś chciał po prostu nie masz na to czasu. Dlatego korzystajcie póki możecie Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Opublikowano 13 listopada 2010 Hehe, większość ludzi na "cdaction" uznała że jestem "no-lifem", najz Nic nowego, CDA to wylęgarnia trolli. Nie przejmuj się. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Pytanie w tym momencie powinno brzmieć - komu chciałoby się tyle czasu masterować jedną (czy dwie, nie orientuję się ile dokładnie oferowało demko) trasę? Ja bym miał dosyć maksymalnie po 5 godzinach. No, ale cóż, jak widać są maniacy. Ciekawe ile czasu łącznie spędzisz już w pełnej wersji Wiesz gdy chodziłem do szkoły średniej/podstawowej czy też na studiach też ostro grałem w różne gierki, prócz sportu była to moja pasja. Lecz gdy założysz już rodzinę i nie wiem jak bardzo byś chciał pograć sobie w jakąś grę tyle ile byś chciał po prostu nie masz na to czasu. Dlatego korzystajcie póki możecie Heh, nie dobijaj tych, którzy muszą wyszarpywać sekundy życia, żeby sobie na spokojnie pograć w cokolwiek na konsoli :confused: Cytuj
castello 2 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Kto zamowil sobie NFSa nowego? bo zbieram ludzi do wspolnego grania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi