MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2010 Znaczy 19 powinienem mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2010 Kto zamowil sobie NFSa nowego? bo zbieram ludzi do wspolnego grania Jest już do tego odpowiedni temat: http://www.psxextreme.info/topic/92146-need-for-speed-hot-pursuit/page__st__180 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2010 Recka CDA http://www.cdaction.pl/news-15954/recenzja-cdactionpl---need-for-speed-hot-pursuit-ps3.html. Hut to jeden z niewielu których toleruje w tym magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 13 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2010 ” Need for Speed: Hot Pursuit oferuje też tradycyjne multi dla ośmiu graczy, z wszystkimi konkurencjami z trybu dla jednego gracza i... z jednym minusem. Wszystko w wyścigach sieciowych zależy od hosta, który może dowolnie modyfikować parametry gry, przedłużać czas jej rozpoczęcia, itd. - jeśli więc trafisz na jakiegoś oszołoma, może być kiepsko. My na szczęście testowaliśmy grę online z ekipą Criterion, więc ci wiedzieli, jak się zachować. Nie zmienia to jednak faktu, że jak na studio, która tak dobrze chwyta nowe internetowe trendy, takie rozwiązanie zdaje się dość przestarzałe – lepiej chyba bawiłbym się na wyścigach podsuwanych przez jakąś playlistę, z systemem głosowania. Ten fragment mnie zmartwił, faktycznie może być problem ze znalezieniem odpowiedniej gry z normalnymi ustawieniami. Oszołomów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Na Poly w recenzji poleca facio Split/Second zamiast NFS. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 No tak, nie ma tuningu. A tak może byłaby szósteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Na Poly w recenzji poleca facio Split/Second zamiast NFS. :potter: No to elegancko. Recenzja musiała być kozacka :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Tjaaaa recenzentowi brak tuningu i kariery... a przecież w tak udanym most wanted to było... - bleeeeee Po to Criterion zaprzęgnięto do roboty nad nowym NFS-em by w końcu z tej serii zrobić rajcowną grę. Co z tego że ta część prezentuje wręcz ascetyczną formułę wyścigów, skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 (edytowane) Ogólnie to ten pan dużo narzeka więc nie brałbym tej oceny na poważnie. 8) Edytowane 14 listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Przecież wiemy, że ta recenzja to zakała na polskim narodzie jest. Z resztą tak to jest jak się daje recenzję dzieciom, które pierwszego NFS na szybko znalazły na Wiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 (edytowane) Jakby ktoś coś wiedział na temat premiery i promocji to niech napisze w odpowiednim temacie . Ja także postaram się jutro dowiedzieć. Edytowane 15 listopada 2010 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 14 minut gameplay"u Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 Kto bedzie ciupal na padzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 Wszyscy Ci co nie posiadają kierownicy NFS bedzie w ogóle wspierał kiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 Kto bedzie ciupal na padzie? Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 Tjaaaa recenzentowi brak tuningu i kariery... a przecież w tak udanym most wanted to było... - bleeeeee Po to Criterion zaprzęgnięto do roboty nad nowym NFS-em by w końcu z tej serii zrobić rajcowną grę. Co z tego że ta część prezentuje wręcz ascetyczną formułę wyścigów, skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych ! no troszke przesadzasz z tym "skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych !" , chyba ze mowisz o sobie i jest to twoje zdanie a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie, nie mówiąc o Shifcie ,bo to juz calkiem inna liga -powtarzam ,takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie Wyjdź. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie Wyjdź. troche kultury chłopczyku <_< . a wracajac do nfs HP, jestem strasznie ciekawy ,pierwszych opinii na forum z pelnej wersji.szcegolnie ciekawi mnie jak ten model jazdy bedzie sie mial w czasie jazdy autkami pokroju pagani zonda . Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Były Stig i NFS Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Premierowy zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=lbp1otuS35M Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) Świetny ten zwiastun po prostu. Teraz tylko jakoś wyczekać te dwa dni, a potem dać gaz do dechy PS. Jakie oceny zgarnia ten NFS, hoho Edytowane 16 listopada 2010 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Jutro jest TEN dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 (edytowane) A ja jakąś godzinkę - dwie temu widziałem na polsacie reklamę NFS-a ;p. Premierowy trailer fajniutki, świetny motyw z tymi ocenami (bo jest się czym chwalić). Kurde aż dziw bierze, że w temacie GT5 cały czas wojna o ficzery i inne pierdoły a NFS ma wszystko i nie ma żadnych kłótni. I same ekstra furki i zmienne warunki pogodowe i cykl dobowy i świetny Autolog itd. itp. ;] Edytowane 16 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Jutro jest TEN dzień! Gdzie? Co? Jak? Gdzie mi uciekły 2 dni? Ale w sumie nawet jakby, to jednak poczekam na premierę w Empiku i wezmę w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Jutro jest TEN dzień! Gdzie? Co? Jak? Gdzie mi uciekły 2 dni? Ale w sumie nawet jakby, to jednak poczekam na premierę w Empiku i wezmę w promocji. Nie wiem jak w sklepie PSX EXTREME, ale U już mi gierkę wysłała (mieli wczoraj wysyłać, ale wiadomo jak to jest). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi