Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

Featured Replies

Opublikowano

Taka ciekawostka, w Seacrest County gdy sobie pozwiedzałem wczoraj w trybie freeroam jedną z tras (zajęło mi to dobre 15 minut jadąc z prędkością "normalną" - około 80km/h . Okazało się, że jest ona niezwykle bogata w szczegóły. Pełno w okolicy różnych budynków, jakichś stacji , barów, a także reklam i znaków - trasa jak się okazuje wiedzie przez historyczne mosty . Każdy jest nazwany, opisany, podana jest data jego powstania . Zastanawiam się w jakim celu Criterion zrobili tak szczegółową i bogatą w takie elementy mapę. Czyżby plan upgrade'u o jakieś elementy społecznościowe etc. np. gdy wyjdzie TDU2 (jakaś niespodziewana konkurencja) ?

na mapie są też jakieś hotele, posterunki, schroniska, restauracje, a także lotnisko i przystań . Hm...

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 117,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe screeny:   http://www.ppe.pl/news-2281-Nowe_foty_z_N4S_Hot_Pursuit.html

• Znamy już oficjalną okładkę gry:     Mi się okładka bardzo podoba ;]

• Gram w NFSy od 1996 i dla mnie Criterion idealnie dobrało wszystko co od zawsze kochałem w NFSach: specyficzne amerykańskie miejscówki (kanadyjski las, pustynną Nevadę, jeszcze raz kanadyjski las i je

Opublikowano

Gra jest genialna. Uczucie pedu jest rewelacyjne. Cud miód i orzeszki poprostu :)

Na ps3 tez jest reklama na początku ?

A po demie tak narzekałeś ;p

No wiem ale wiedziałem ze i tak wezmę pełna i nie żałuje. Piękna gra poprostu.

Na klocku czcionka jest lepsza niż w demie, ładniejsze.

Opublikowano

W polskiej wersji czcionka jest kiepska w porównaniu z ang , przynajmniej na PS3 .

Opublikowano

Można. Jest tam do kupienia Online Pass oraz 3x DLC - jakieś nowe samochody, odblokowanie wszystkich pojazdów w grze bez przechodzenia kariery - osobno dla policjanta, i osobno dla uciekiniera .

Edytowane przez gamebox24pl

Opublikowano
  • Autor

Można. Jest tam do kupienia Online Pass oraz 3x DLC - jakieś nowe samochody, odblokowanie wszystkich pojazdów w grze bez przechodzenia kariery - osobno dla policjanta, i osobno dla uciekiniera .

Jakie to są samochody i po ile schodzą?

Opublikowano

Jakie to są samochody i po ile schodzą?

DLC kosztują około od 8 do 10 zł , co do samochodów, sprawdzę jak wrócę do domu.

Opublikowano

Jezusie już dlc... ale walić to rozwaliło mnie dlc które niby odblokowuje wszystkie fury z kampanii...

Czekam na dlc które zalicza wszystkie wyścigi, eventy itd. heh.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Pamiętam, że w i SS była możliwość nabycia na PSS, kilku znakomitych pojazdów. Jak ktoś nie ma czasu/ochoty, może się skusić. Burnout Paradise, jak i Shift, to jedne z moich ulubionych gier tej generacji. Stąd mam HP na celowniku i zapewne ustrzelę. Szkoda tylko, że zabrakło widoku z kabiny. To byłoby coś.

Opublikowano

Gra zakupiona ale niestety muszę czekać do wieczora żeby ją odpalić, aż mnie skręca  :wacko:

PS.Empik jak zwykle dał du.py ze swoją promocją.  W Saturnie (K-ce) Limited Edition za 179PLN

Opublikowano

Ledwo co zacząłem tą grę, a Criterion już się zaczyna znęcać nad graczami. McLaren F1 + górskie serpentyny i 3 minuty z groszami do wykręcenia... a Wy masterowaliście durne demko :turned:

Opublikowano

Siemka mam pytanko małe ;) zauważyłem że przy niektórych samochodach prędkość maksymalna i czas osiągania 100 jest określone jako TAJNE. Da się to jakoś odkryć???

Opublikowano

Martinezz -> przeszły, i czasy i ściana komentarzy z autologa .

Texz - serpentyny mclarenem są świetne, ale przejazd w burzy w nocy porschakiem mi osobiście mega się spodobał .

Siemka mam pytanko małe ;) zauważyłem że przy niektórych samochodach prędkość maksymalna i czas osiągania 100 jest określone jako TAJNE. Da się to jakoś odkryć???

Myślę, że tu chodzi o to , że producent nie podaje tych wartości oficjalnie , a jako, że gra jest na licencjach, był pewnie wymóg także by te dane utajnić .

Opublikowano

Może jestem w błędzie, ale czy czasy z demka nie przeszły przypadkiem do pełnej wersji?

Nie jesteś w błędzie. W pełnej można spróbować pobić rekord naszego rodaka.

Opublikowano

Czy w grze można jakoś zamieścić swojego avatata jeśli się nie posiada kamerki USB?

Opublikowano

Tak przez stronę oficjalną NFS poszukaj zakładki Autolog, profil, wrzucenie zdjęcia jakoś tak.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Gierka na wypasie ale mam parę zastrzeżeń:

-słaby dźwięk silników, w menu jest fajny ale już podczas samej jazdy dosyć słaby

-słaba ścieżka dźwiękowa, kawałki pozbawione powera

-skróty niewiele dają, ja raczej tracę niż zyskuje jak jadę skrótem (może kiepski ze mnie driver)

Reszta to rewelacja !!!

Opublikowano

Czytaj podpowiedzi podczas loadingów, jedna mówi o tym że nie wszystkie skróty to skróty.

Opublikowano

Krótkie pytanie. Urywa dupsko ?

Demko już to robiło.  :woot:

To samo miałem napisać.  Zabójcze prędkości, długie proste i gorące pościgi   :good:

Do tego świetny i rozbudowany tryb online (autolog)

Stary dobry Hot Pursuit

Czytaj podpowiedzi podczas loadingów, jedna mówi o tym że nie wszystkie skróty to skróty.

Dokładnie, najpierw musisz zapoznać się z trasą żeby wiedzieć z których skrótów korzystać. Przykład już był na trasie w demie.