Gość gamebox24pl Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Taka ciekawostka, w Seacrest County gdy sobie pozwiedzałem wczoraj w trybie freeroam jedną z tras (zajęło mi to dobre 15 minut jadąc z prędkością "normalną" - około 80km/h . Okazało się, że jest ona niezwykle bogata w szczegóły. Pełno w okolicy różnych budynków, jakichś stacji , barów, a także reklam i znaków - trasa jak się okazuje wiedzie przez historyczne mosty . Każdy jest nazwany, opisany, podana jest data jego powstania . Zastanawiam się w jakim celu Criterion zrobili tak szczegółową i bogatą w takie elementy mapę. Czyżby plan upgrade'u o jakieś elementy społecznościowe etc. np. gdy wyjdzie TDU2 (jakaś niespodziewana konkurencja) ? na mapie są też jakieś hotele, posterunki, schroniska, restauracje, a także lotnisko i przystań . Hm... Cytuj
mataman 35 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Gra jest genialna. Uczucie pedu jest rewelacyjne. Cud miód i orzeszki poprostu Na ps3 tez jest reklama na początku ? A po demie tak narzekałeś ;p No wiem ale wiedziałem ze i tak wezmę pełna i nie żałuje. Piękna gra poprostu. Na klocku czcionka jest lepsza niż w demie, ładniejsze. Cytuj
Gość gamebox24pl Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 W polskiej wersji czcionka jest kiepska w porównaniu z ang , przynajmniej na PS3 . Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2010 Autor Opublikowano 18 listopada 2010 Można już wejść na NFS store? Cytuj
Gość gamebox24pl Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) Można. Jest tam do kupienia Online Pass oraz 3x DLC - jakieś nowe samochody, odblokowanie wszystkich pojazdów w grze bez przechodzenia kariery - osobno dla policjanta, i osobno dla uciekiniera . Edytowane 18 listopada 2010 przez gamebox24pl Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 W jaki sposób mogę skopiować zdjęcia z photo mode na dysk? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2010 Autor Opublikowano 18 listopada 2010 Można. Jest tam do kupienia Online Pass oraz 3x DLC - jakieś nowe samochody, odblokowanie wszystkich pojazdów w grze bez przechodzenia kariery - osobno dla policjanta, i osobno dla uciekiniera . Jakie to są samochody i po ile schodzą? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Podbijam pytanie Słupka. Da radę obczaić wyniki najlepszych graczy na świecie? Cytuj
Gość gamebox24pl Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Można. Jest tam do kupienia Online Pass oraz 3x DLC - jakieś nowe samochody, odblokowanie wszystkich pojazdów w grze bez przechodzenia kariery - osobno dla policjanta, i osobno dla uciekiniera . Jakie to są samochody i po ile schodzą? DLC kosztują około od 8 do 10 zł , co do samochodów, sprawdzę jak wrócę do domu. Cytuj
Słupek 2 140 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) Jezusie już dlc... ale walić to rozwaliło mnie dlc które niby odblokowuje wszystkie fury z kampanii... Czekam na dlc które zalicza wszystkie wyścigi, eventy itd. heh. Edytowane 18 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2010 Autor Opublikowano 18 listopada 2010 Takie praktyki to już w Paradise i innych ścigałkakch były. Niech nooby kupują... Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Pamiętam, że w i SS była możliwość nabycia na PSS, kilku znakomitych pojazdów. Jak ktoś nie ma czasu/ochoty, może się skusić. Burnout Paradise, jak i Shift, to jedne z moich ulubionych gier tej generacji. Stąd mam HP na celowniku i zapewne ustrzelę. Szkoda tylko, że zabrakło widoku z kabiny. To byłoby coś. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Gra zakupiona ale niestety muszę czekać do wieczora żeby ją odpalić, aż mnie skręca PS.Empik jak zwykle dał du.py ze swoją promocją. W Saturnie (K-ce) Limited Edition za 179PLN Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Ledwo co zacząłem tą grę, a Criterion już się zaczyna znęcać nad graczami. McLaren F1 + górskie serpentyny i 3 minuty z groszami do wykręcenia... a Wy masterowaliście durne demko Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Może jestem w błędzie, ale czy czasy z demka nie przeszły przypadkiem do pełnej wersji? Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Siemka mam pytanko małe zauważyłem że przy niektórych samochodach prędkość maksymalna i czas osiągania 100 jest określone jako TAJNE. Da się to jakoś odkryć??? Cytuj
Gość gamebox24pl Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Martinezz -> przeszły, i czasy i ściana komentarzy z autologa . Texz - serpentyny mclarenem są świetne, ale przejazd w burzy w nocy porschakiem mi osobiście mega się spodobał . Siemka mam pytanko małe zauważyłem że przy niektórych samochodach prędkość maksymalna i czas osiągania 100 jest określone jako TAJNE. Da się to jakoś odkryć??? Myślę, że tu chodzi o to , że producent nie podaje tych wartości oficjalnie , a jako, że gra jest na licencjach, był pewnie wymóg także by te dane utajnić . Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Może jestem w błędzie, ale czy czasy z demka nie przeszły przypadkiem do pełnej wersji? Nie jesteś w błędzie. W pełnej można spróbować pobić rekord naszego rodaka. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Czy w grze można jakoś zamieścić swojego avatata jeśli się nie posiada kamerki USB? Cytuj
Słupek 2 140 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) Tak przez stronę oficjalną NFS poszukaj zakładki Autolog, profil, wrzucenie zdjęcia jakoś tak. Edytowane 18 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Krótkie pytanie. Urywa dupsko ? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 listopada 2010 Autor Opublikowano 18 listopada 2010 Demko już to robiło. Cytuj
czapa 651 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Gierka na wypasie ale mam parę zastrzeżeń: -słaby dźwięk silników, w menu jest fajny ale już podczas samej jazdy dosyć słaby -słaba ścieżka dźwiękowa, kawałki pozbawione powera -skróty niewiele dają, ja raczej tracę niż zyskuje jak jadę skrótem (może kiepski ze mnie driver) Reszta to rewelacja !!! Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Czytaj podpowiedzi podczas loadingów, jedna mówi o tym że nie wszystkie skróty to skróty. Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Krótkie pytanie. Urywa dupsko ? Demko już to robiło. To samo miałem napisać. Zabójcze prędkości, długie proste i gorące pościgi Do tego świetny i rozbudowany tryb online (autolog) Stary dobry Hot Pursuit Czytaj podpowiedzi podczas loadingów, jedna mówi o tym że nie wszystkie skróty to skróty. Dokładnie, najpierw musisz zapoznać się z trasą żeby wiedzieć z których skrótów korzystać. Przykład już był na trasie w demie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi