Gość kufir Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ponoć w GT5 będzie 16 różnych zakończeń w zależności od decyzji jakie podejmiemy podczas gry. To właśnie przez rozbudowaną fabułę premiera była tyle razy przekładana Ale widzisz różnicę między 16 fabułami, jedna fabułą, a BRAKIEM JAKIEJKOLWIEK fabuły ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Fabuła, faktycznie wyznacznik jakości gier wyścigowych. Siłą nowego NFS'a są kozackie fury, świetny feeling, dobry model jazdy i piękne trasy. Więcej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ponoć w GT5 będzie 16 różnych zakończeń w zależności od decyzji jakie podejmiemy podczas gry. To właśnie przez rozbudowaną fabułę premiera była tyle razy przekładana Ale widzisz różnicę między 16 fabułami, jedna fabułą, a BRAKIEM JAKIEJKOLWIEK fabuły ? Oczywiście że widzę. Nie ma co ukrywać że każdy ma inne gusta. Jednym brak fabuły nie przeszkadza innym wręcz przeciwnie. Jedni będą narzekać że muzyka w grze do du.py bo elektro inni że sam rock. To samo tyczy się tuningu, malowaniu aut i półnagich blondynek na linii startu. Każdy ma inne gusta i oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Prawda jest taka że jakakolwiek fabułą ale powinna jakaś być, bo gry kierowane są dla graczy preferujących single i multi. Kończąc temat fabuły, co powiecie na inne minusy które wymieniłem? Jakie kozackie fury? 4 te same wozy , brak kozakiego ferrari itp? Masakryczne światła w nocy, OPCJE wykastrowane do minimum, brak możliwości przeglądania game sound tracka, praktycznie identyczna jazda na suchej i mokrej nawierzchni, brak tuningu i zabawy z podziwianiem naszej wymarzonej bryki itp itd. I gra z takimi zarzutami zasługuje Waszym zdaniem na 10/10 lub 9/10 ? W NFS pogram bo jest mimo wszystko fajną grę ale proszę nie popadajmy w euforię i nie próbujmy ratować dobrej gry (ale nie bardzo dobrej) dodatkami DLC które pewnie niebawem się pojawią aby wydoić z portfelów graczy kolejne banknoty. Edytowane 19 Listopada 2010 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Każdy ma swoje gusta, więc ciężko będzie kogoś przekonać do tego i owego. Mnie szczerze fabuła w wyścigach nie interesuje, singiel jest dla mnie tylko po to by poznać grę, nauczyć się grać i przejść do multiplayera. Co do soundtracku, mi tam nie przeszkadza, ważne że można swoje utwory odtworzyć i zmieniać muzykę w czasie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Właśnie, gdzie muszę wrzucić swoje mp3 abym mógł je odtwarzać w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Fakt że o gustach się nie dyskutuję ale jakoś do świetnej zabawy w Most Wanted nikomu multiplayer potrzebny nie był ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Właśnie, gdzie muszę wrzucić swoje mp3 abym mógł je odtwarzać w grze? Musisz mieć na HDD i stworzyć listę odtwarzania Cytuj Odnośnik do komentarza
mataman 35 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Fakt że o gustach się nie dyskutuję ale jakoś do świetnej zabawy w Most Wanted nikomu multiplayer potrzebny nie był ;p Jakbys nie zauważył mamy XXI wiek, sieci psn i xbl. Multi to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A ci ma wiek XXI do rzeczy ?... wiek jak każdy inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Śmieszny tuning to cyrk. Brak Ferrari boli, ale mamy za to inne fantastyczne perełki. Po co mi opcje w NFS? Liczy się wygrzew i free-roam z ziomkami z Live'a. Dla mnie ta gra to mistrz. Deszcz jest tutaj po to żeby fajnie wyglądać, a nie żeby się ślizgać. btw. ktoś pisał, że na deszczu jest trudniej także i tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Na deszczu trudniej jest i proszę przestać pierdolić głupoty. :-) Wczoraj/dzisiaj w nocy pograłem razem z 4,5h i jest na prawdę nieźle. Gorszego demka dać nie mogli. +Grafika, momentami wygląda cudnie +Model jazdy +Klimat +Tłumaczenie +Multi +Autolog +Dostępność eventów +Udźwiękowianie -Ogólnie OST Wyścig Porsche podczas burzy to mistrz. Nawet słuchać jak opony ocierają o asfalt! A w późno w nocy faktycznie jest ciemno! http://www.youtube.com/watch?v=q9SH7b9jTV8&feature=player_embedded Szkoda, że gry są ignorowane w nagrodach za grę roku (ogólnie). Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Na deszczu trudniej jest i proszę przestać pierdolić głupoty. :-) Wczoraj/dzisiaj w nocy pograłem razem z 4,5h i jest na prawdę nieźle. Gorszego demka dać nie mogli. +Grafika, momentami wygląda cudnie +Model jazdy +Klimat +Tłumaczenie +Multi +Autolog +Dostępność eventów +Udźwiękowianie -Ogólnie OST Wyścig Porsche podczas burzy to mistrz. Nawet słuchać jak opony ocierają o asfalt! A w późno w nocy faktycznie jest ciemno! Zgadzam się z tym wszystkim w 100%. Co do OST dobrze że jest opcja własnej muzy, mi podszedł tylko główny kawałek - 30 Seconds to Mars Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To ja mam pytanie do osób które miały problemy z działaniem pada w demie. Jak się to ma do pełnej wersji, zostało poprawione albo coś ? Poratuje ktoś, bo nie wiem czy kupować dzisiaj czy się jeszcze wsztrzymać :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Nie miałem tego problemu w demie, ale mogę potwierdzić, że menu działa jakby lepiej i płynniej. http://www.youtube.com/watch?v=Gz8cPlh-kP0 :potter: Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To ja mam pytanie do osób które miały problemy z działaniem pada w demie. Jak się to ma do pełnej wersji, zostało poprawione albo coś ? Poratuje ktoś, bo nie wiem czy kupować dzisiaj czy się jeszcze wsztrzymać :confused: Chyba nikt prócz Ciebie nie miał tu takiego problemu. Najlepiej kup i sprawdź bez wykorzystywania online pass - jakby wystąpiły problemy to może uda ci się sprzedać/wymienić bez straty Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ost może być, są perełki które można policzyć na palcach jednej ręki, ale w porównaniu z OST z poprzednich NFS jest niestety bardzo słabo. Może to i dobrze... kto wie jakie przełożenie ma jakość gry na OST w serii NFS. Choć patrząc na nowe NFS im lepszy, tym słabsza szpila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Najlepszy OST miał NSF: Underground 2, więc możesz mieć rację. :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No są perełki, ale ogólnie jest słaby więc poskładałem sobie mój własny i jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To ja mam pytanie do osób które miały problemy z działaniem pada w demie. Jak się to ma do pełnej wersji, zostało poprawione albo coś ? Poratuje ktoś, bo nie wiem czy kupować dzisiaj czy się jeszcze wsztrzymać :confused: Chyba nikt prócz Ciebie nie miał tu takiego problemu. Najlepiej kup i sprawdź bez wykorzystywania online pass - jakby wystąpiły problemy to może uda ci się sprzedać/wymienić bez straty Nie tylko ja miałem ten problem. Byłem w saturnie, już miałem edycje limitowaną (179 PLN) w ręce, ale zapomniałem zabrać karte i nie kupiłem :confused: Jutro sprawdzę jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja też miałem ale nie wiem czy występuje w pełnej wersji bo już na stałe używam nowego a ten "wadliwy" jako zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 To sprawdź z łaski swojej jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Dziś pograłem i chciałbym się odnieść do jednego "minusa" gry jaki został wymieniony: - Jazda w deszczu nie różni się zbytnio od jazdy na suchym asfalcie. :confused: Ja jak grałem to czułem dużą różnicę w prowadzeniu auta (szczególnie drifty), więc tak jak większość uznała, jest to nieprawda Edytowane 20 Listopada 2010 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Najlepszy OST miał NSF: Underground 2, więc możesz mieć rację. :confused: To już kwestia gustu...IMO legendarny OST miał Underground jedynka z jeszcze bardziej legendarnym kawałkiem Get Low ;] Co do OST w nowym Hot Pursuit rzeczywiście jak na razie z dwa kawałki wpadły w ucho... 30STM - Edge of the Earth w który w sumie już dwa lata temu się wsłuchiwałem i Hadouken - Boomshock Edytowane 20 Listopada 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi