Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Najlepszy OST miał NSF: Underground 2, więc możesz mieć rację. :confused: To już kwestia gustu...IMO legendarny OST miał Underground jedynka z jeszcze bardziej legendarnym kawałkiem Get Low ;] Dla mnie również pierwszy Underground miał najlepszy OST z NFS-ów, ale Get Low taki sobie, dla murzynów. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Teraz już nie pamiętam, ale najlepszy był ten który miał remiks "Riders on the Stone". (Kawałek defautowo puszczany tylko w menu, choć ja słuchałem go non-stop podczas wyścigów.) EDIT: Czyli jednak NFS: U2 Edytowane 20 Listopada 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Najlepszy OST miał NSF: Underground 2, więc możesz mieć rację. :confused: To już kwestia gustu...IMO legendarny OST miał Underground jedynka z jeszcze bardziej legendarnym kawałkiem Get Low ;] Co do OST w nowym Hot Pursuit rzeczywiście jak na razie z dwa kawałki wpadły w ucho... 30STM - Edge of the Earth w który w sumie już dwa lata temu się wsłuchiwałem i Hadouken - Boomshock A ja żałuję że dopiero teraz usłyszałem ten kawałek (30STM) - nawet nie wiedziałem że ma już tyle na karku... Oba Undergroundy miały klimatyczne OST. Edytowane 20 Listopada 2010 przez cortezon Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Robimy temat dla photomode? Oto moje: Jak GT5 normalnie. Jak NFS. A tu jak Forza 3. Deszczyk. Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Tekstura asfaltu!!!!! Ładne fotki, też mam kilkanaście ale nieporównywalnie słabsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Robimy temat dla photomode? Ładne i taniec z gwiazdami Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Tak asfalt miażdży. Dawno nie byłem zadowolony tak z jakiejś gry. PSX się przypomina. Szkoda, że szum wokół GT5 przyćmił trochę ficzery HP... No, ale trudno. up Ostatnia fota niezła. 8) Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) MajorZero64: Nie no Major takie foty seksowne, że aż się grę chce kupić Najlepszy OST miał NSF: Underground 2, więc możesz mieć rację. :confused: To już kwestia gustu...IMO legendarny OST miał Underground jedynka z jeszcze bardziej legendarnym kawałkiem Get Low ;] 100% racji Niech kuźwa wskrzeszą Undergrounda Edytowane 20 Listopada 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Dzięki Wam. Autolog rekomenduje zakup NFSa. :potter: Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Proste rozwiązania najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Demko w porównaniu do fulla jest kiepskie. Nic konkretnego nie przestawia. Kariera jest super, każdy event ma małą historyjkę i otoczkę co nadaje grze uroku. Multi bardzo dobrze się komponuje z singlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mokry asfalt niczym w czwartym Project Gotham...zreszta wogole cala gra jest piekna:) Pytanie do tych co juz graja....majac w pamieci poprzednie dziela Criterion...30 fps jest mocno odczuwalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Mam, mam i gram! Przyłącze sie do pochwał bo gra na prawdę jest świetna. Tyle czasu czekałem a Criterion zrobi jakąś ścigałkę no i w końcu dostałem godnego następcę BP. Nie wiem jak można płakać nad brakiem fabuły, jak dla mnie to jest plus, poza tym są filmiki wprowadzające do wyścigu (u copsów nawet jakiś monologi są;P) więc wszystko jest na swoim miejscu. Po ~3h gry jestem zachwycony, model jazdy jest świetny, furki dają radę, grafika top notch i w ogóle tylko OST mógłby być trochę lepszy ale na razie dam mu jeszcze szansę jak coś to będzie trzeba się przerzucić na własny Online pobawiłem się chwilę ale już widać potencjał bo ściga się wybornie (mimo że miałem małego laga). To już kwestia gustu...IMO legendarny OST miał Underground jedynka z jeszcze bardziej legendarnym kawałkiem Get Low ;] 100% racji Niech kuźwa wskrzeszą Undergrounda Wpis. Get Low to dla mnie znak rozpoznawczy NFS:U i przywodzi miłe wspomnienia czasu spędzonego z tą grą... A teraz niech Criterion wskrzesi Underground'a (ale tego z "jedynki" bo dwójka z(pipi)ała serie i następne odsłony N4S)! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nooo kurde w końcu i ja dorwałem swojego NFS'a. Uwierzycie, że tak późno? Najpierw robię wszystko na złoto w singlu i później biorę się ostro za multi. Trzeba w końcu pobijać czasy najlepszych na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Mokry asfalt niczym w czwartym Project Gotham...zreszta wogole cala gra jest piekna:) Pytanie do tych co juz graja....majac w pamieci poprzednie dziela Criterion...30 fps jest mocno odczuwalne? Freerun tetetką: -śnieg w górach -lekka zamieć -na dole deszcz -zaczyna się ściemniać i mgłą zachodzić -w nocy burza Powiem tak. Paradise jest szybsze i to czuć, ale te 30FPS w HP to jak nie 30. Jest ultra płynnie, a oświetlenie, samochody i otoczenie urywają jajca. Gorzej z AA. up Właśnie bałem się o Ciebie. ;P Autolog bez sprite'a? Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dzieki za rozwianie watpliwosci Major Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) jest na pewno płynniej niż np w Gridzie. Zresztą jak zawsze włączam Paradise czy Wipeout HD to muszę się przestawić. ^_^ Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Z tego co widziałem na lens of truth to gra ma betonowo sztywne 30 FPS więc nie powinno być źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Tylko czasem podczas cutscenek przytnie, ale to bardzo (bardzo) rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza
cortezon 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Eagle Crest - The Ultimate Road Car i McLaren F1 - urwało mi jajca Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Rozumiem, że zmiana pory dnia i pogody jest full real time ? normalnie podczas jazdy wszystko płynnie się zmienia? nie jest oskryptowane? a co do fotek to na prawdę świetnie to wygląda. niektóre fotki rewelacyjne. cieszy takie wykonanie fur z tak dużym terenem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Niektóre eventy mają ustawione warunki, ale na podstawie freeroamu mogę powiedzieć, że jest to system realtime. Zapominałem dodać, że Criterion bardzo przyłożyło się do designu hrabstwa. Wszystko jest bardzo przekonywujące, nad głowami latają samoloty (nawet F-14!), ptaki, są i roboty drogowe, kurorty, jachty, teleskopy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Da sie robic beczki lub laty? "Today's best" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 A jak jest z rozległością terenu? Dużo dróg? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Da sie robic beczki lub laty? "Today's best" ? Da się, ale jak ktoś w ciebie walnie. A jak jest z rozległością terenu? Dużo dróg? Dużo, zróżnicowanie daje radę. Nie to co w BP gdzie wszystko było bardzo podobne do siebie. Jest tego więcej niż na oficjalnej mapce. Edytowane 20 Listopada 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi