MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 listopada 2010 Autor Opublikowano 27 listopada 2010 Jeśli niektóre złotka są banalne... Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Jeśli ktoś napiep.rza w gry wyścigowe od paru lat Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 listopada 2010 Autor Opublikowano 27 listopada 2010 Nowe foty: http://www.psxextreme.info/topic/92643-need-for-speed-hot-pursuit/page__gopid__2286551#entry2286551 Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) Toshirou poszukaj w necie tych kawałków, ja miałem już dawno nagrane na cdkach a teraz nie bardzo jestem w stanie zgrać cokolwiek bo mam padnięty napęd w pc;] a co do własnej playlisty to chłopacy ładnie to wytłumaczyli parę postów wstecz :)pogoogluj tez w poszukiwaniach tych soundtracków z NFS'ów. Na szczęście łatwo je znaleźć. Nie wiem jak wy ale jak miotam ku..wami jak skowronkami w zadaniu :Unreasonable Force. Niby nie jest specjalnie trudny ale nerwy mi siadają...już 17 raz będę zaraz próbował na złoto. Wkurzają mnie tam szczególnie te blokady i heli PS: W końcu przeszedłem ! ale było gorąco na ostatnim kilometrze Edytowane 27 listopada 2010 przez davidk3 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Ponawiam pytanie: Przeszedłem już wszystkie wyścigi (na złoty medal) z kategorii Egotyczne i ciągle nie mam udostępnionego Lamborghini Reventón (z dachem)mam tylko Reventón Roadster (Cabrio), jak odblokować ten samochód ? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 A nie trzeba jakiegos levelu wbić żeby miec ten samochód ? Lub może jest w limitce, bo ja go mam. Zostało mi tylko online i levele. Nie wiem czemu niektórzy płaczą na ostatni event. Ten wyscig 70 km, przeciez to banalne jest. Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) Ja ostatni event za drugim razem ukończyłem, za pierwszym koleś fartownie mnie łyknął przed samą metą ;] Edytowane 27 listopada 2010 przez davidk3 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) Jeśli niektóre złotka są banalne... Jeśli ktoś napiep.rza w gry wyścigowe od paru lat Dokładnie tak, słynny już wyścig Mclarenem napsuł mi tyle krwi, z resztą nie lubię tych "podglądów", w Burnout'cie nie lubiłem takich "wyścigów" i tu też mnie wkurzają. Do tego czasem mam wrażenie, że gra trochę za bardzo oszukuje, jak za dobrze mi idzie to wrzuca taki ruch uliczny, że albo dzwon albo banda i weź tu powykręcaj jakieś dobre czasy No i ślizgi mnie już zaczynają wkurzać wolałem te z BP <_< Edytowane 27 listopada 2010 przez the_m Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Mam 20 level oraz limitke i samochodu nie posiadam ... Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) A to nie są czasem te samochody z tego nowego packu do ściągnięcia za ileś tam kasy? (też nie mam kilku aut odblokowanych) Edytowane 27 listopada 2010 przez Tidek Cytuj
Gość kufir Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Ile samochodów Ci brakuje ? Za ile te samochody sa do ściągnięcia ? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Przy konkretnych modelach masz zapis 'dostępny w sklepie'. Aut jest 7, a kosztują 9 PLN. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 (edytowane) A może ktoś napisać ile dokładnie jest dodatkowych fur w limitce? Dobre są? I jak to wygląda mamy jakiś voucher i wpisuje je się w psn czy bezpośrednio w grze? Od początku są odblokowane czy dopiero z czasem? I tylko to ma dodatkowego limitka czy jeszcze coś? Edytowane 28 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 (edytowane) To jest limitka ala EA...czyli wcześniejszy dostęp do kilku pierdół. Choć tylko ta edycja zawiera Alfe Romeo 8C Competizione oraz Forda Shelby GT500. Szkoda,tylko że ich praktycznie w ogóle nie używałem A wcześniejszy dostęp mamy do: *Audi TT RS Coupé *Chevrolet Camaro SS *Porsche Cayman S *Dodge Challenger SRT8 Też takie bez rewelacji samochody. Online Pass wpisujemy za pośrednictwem PSN , który jednocześnie pokazuje nam jaką wersję mamy...limitowaną czy zwykłą Edytowane 28 listopada 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Diverso 0 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Ukończyłem w końcu tryb singlowy i muszę stwierdzić, że gra była zbyt łatwa. Jedyny naprawdę duży problem miałem w wyścigu w którym uciekało się Veyronami przed policją, a tak to luz blues. Tak w ogóle Słupek, to ja limitkę kupiłem po takiej samej cenie co edycję zwykłą, chociaż na opakowaniu gra była o 20 złoty droższa. Więc wybór (przynajmniej w Saturnie tak było) jest oczywisty Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Uciekinier na singlu skończony, teraz Policja Kilka tras momentami (np. ta z latarnią)jest bardzo podobna do Bournout Dominator z Ps2 Co z samochodami które mają utajnione przyspieszenie i predkosc maksymalna ? Gdzieś można sprawdzić co te cacka oferują ? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Co z samochodami które mają utajnione przyspieszenie i predkosc maksymalna ? Gdzieś można sprawdzić co te cacka oferują ? Podczas jazdy zawsze można sprawdzić ile wyciągają a jak nie to google służy pomocą. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 W google znajde informacje o prawdziwych samochodach i ich osiągach. Jaką mam pewnosc ze programisci dale te same dane? Predkosc masymalna faktycznie moge sprawdzic ale co z przyspieszeniem? Nie bede przeciez stoperem miezyc Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Kariera policyjna skończona. (o dziwo po zdobyciu Veyrona 'szybkie reakcje' stały się łatwiutkie) Teraz kariera uciekiniera. Pytanie: Czy w "M POWER" rozbijacie samochody policyjne tylko za pomocą kolczatek, czy w ogóle ich nie rozwalacie? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 listopada 2010 Autor Opublikowano 28 listopada 2010 Mały update: http://www.psxextreme.info/topic/92643-need-for-speed-hot-pursuit/ Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 O co chodzi z tymi punktami notowań? Mam już 20 poziom uciekiniera i ciągle zdobywam nowe punkty ale licznik zatrzymał się na 2 000 000. Po co te punkty? Aby ustalić kolejność na starcie ? Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 W sumie na nic one są teraz (może w przyszłości podwyższą lvle). Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Panowie ja mam pytanie odnośnie on-line, może ktoś wie - co do tych wyścigów jako gliniarz i uciekający tam jest po 10 razy aby przejechać jako każda ze stron itp. To się tyczy ukończenia wyścigu? Czy można raczej tylko wejść online aby przydzieliło 10 razy do policjantów i kierowców i wtedy puchar wpadnie? Sorki za nieskładne pytanie ale mózg już ledwo zipie. Enyłej mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ( te trophy online ). Pozdrawiam. PS: kto gra online - dodawać mnie: PL--DAVID Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 (edytowane) Mi trofiki wpadały po ukończeniu wyścigu, więc masz odpowiedź Edytowane 29 listopada 2010 przez Tidek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi