Gość kufir Opublikowano 1 grudnia 2010 Opublikowano 1 grudnia 2010 Jutro prawdopodobnie skończę grę jako glina. Troszkę jestem rozczarowany bo jest to kampania krótsza niż uciekiniera, zdecydowanie za mało wyścigów typu hot pursuit przy których się super bawię Czuje się rozczarowany... Za to od jutra bawię się w pobijanie rekordów autologa a w szczególności na grę on line Widzę że szał gry już minął, mało osób z forum gra własnie on line, a szkoda... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Minął, nie minął. Gdyby nie to cholerne GT5 byłoby inaczej. A tak mam dylemat, w co grać. Choć i tak wybieram. Mniejsze zło i włączam Wii Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Jako, że nastały długie zimowe wieczory, postanowiłem zaopatrzyć się w Hot Pursuit ... powiem tak - ta GRA jest genialna !!! Dobiłem już do 13 levelu jaku uciekinier i banan mi z twarzy nie znika Jak to dobrze, że pojawiają się jeszcze tak zacne arcade racery, można odpocząć od simów i grywać leżąc wywalonym na kanapie w jednej dłoni dzierżąc pada, a w drugiej browara . Polecam niezdecydowanym Cytuj
diolek 43 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Jako, że nastały długie zimowe wieczory, postanowiłem zaopatrzyć się w Hot Pursuit ... powiem tak - ta GRA jest genialna !!! Dobiłem już do 13 levelu jaku uciekinier i banan mi z twarzy nie znika Jak to dobrze, że pojawiają się jeszcze tak zacne arcade racery, można odpocząć od simów i grywać leżąc wywalonym na kanapie w jednej dłoni dzierżąc pada, a w drugiej browara . Polecam niezdecydowanym chcialbym to widziec na wlasne oczy ,z tym padem w jednej a browarem w drugiej rece,grajac w HP :teehee: , ciekawe jak by sie tak gralo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) Po paru browcach to nie robi różnicy. :potter: Edytowane 2 grudnia 2010 przez MajorZero64 Cytuj
mataman 35 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Jako, że nastały długie zimowe wieczory, postanowiłem zaopatrzyć się w Hot Pursuit ... powiem tak - ta GRA jest genialna !!! Dobiłem już do 13 levelu jaku uciekinier i banan mi z twarzy nie znika Jak to dobrze, że pojawiają się jeszcze tak zacne arcade racery, można odpocząć od simów i grywać leżąc wywalonym na kanapie w jednej dłoni dzierżąc pada, a w drugiej browara . Polecam niezdecydowanym Nie chciałbym cie wytracac z tej błogości, ale są takie momenty w tej grze, że pad lub ten browar ma szanse wyladowac na ścianie Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 Jutro prawdopodobnie skończę grę jako glina. Troszkę jestem rozczarowany bo jest to kampania krótsza niż uciekiniera, zdecydowanie za mało wyścigów typu hot pursuit przy których się super bawię Czuje się rozczarowany... Za to od jutra bawię się w pobijanie rekordów autologa a w szczególności na grę on line Widzę że szał gry już minął, mało osób z forum gra własnie on line, a szkoda... To było do przewidzenia, na topie są teraz głównie symulatory, a arcade racery już nie są w modzie. Coś czuję ze za niedługo nfs skończy jak blur (mimo że tego pierwszego sprzedało się o wiele więcej). Cytuj
Gość kufir Opublikowano 2 grudnia 2010 Opublikowano 2 grudnia 2010 (edytowane) Spoko Tiduch, ja tam chętnie od czasu do czasu pogram Da się jakoś w multi (Hot Pursuit) wyłaczyć te informacje o tym co wydarzyło się w wyścigu? Przecież połowe trasy nie widać momentami! Edytowane 2 grudnia 2010 przez kufir Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 grudnia 2010 Spoko ludzie będą grali, tak jak grają w BP. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Muszę jeszcze porobić jakieś fotki i powygrywać konkretne wyścigi, konkretnymi samochodami aby zdobyć swoją pierwszą platynkę :-) A później spotkamy się na drogach! Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Tego kto wymyślił, że ostatni wyścig w Uciekinierze trwa 70 km powiesiłbym za jaja Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Nie jest trudny ,przynajmniej dla mnie . Za pierwszym razem go skończyłem. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 No mi ta trasa 70km bardzo się podoba (szkoda że tylko 1), szkoda że nie ma jej do wyboru w multi. Anyway, widzę że dalej zerowe zainteresowanie ustawkami w nfs w dziale online Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Nie jest trudny ,przynajmniej dla mnie . Za pierwszym razem go skończyłem. Jak zobaczyłem, że 1 wyścig trwa około 15 minut to zostawiłem sobie na koniec go i póki co męczę 4 ostatnie czasówki w uciekinierze (4czasówki + ostatnia trasa 15minutowa i wszystko na złoto będzie zrobione) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 grudnia 2010 (edytowane) Anyway, widzę że dalej zerowe zainteresowanie ustawkami w nfs w dziale online Zwłaszcza, że w ciągu dnia z paru ludzi się przez Autolog przewinie... Co najmniej 6 trzeba by to wypaliło. Edytowane 4 grudnia 2010 przez MajorZero64 Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 na ile ta gierka starczy w singlu? duzo jest do masterowania? jakies zlota itd (tak jak w gt)? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 grudnia 2010 Ja mam 80% przy 35h. Dużo do roboty i masterowania, a Autolog podkręca to wszystko. 1 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 na ile ta gierka starczy w singlu? duzo jest do masterowania? jakies zlota itd (tak jak w gt)? 25h i wszystko w złocie. Tiduchowi pewnie zajęło to z 15h. Wszystko zależy od skilla. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 grudnia 2010 Nie tyle co do skilla co też od podejścia. Ja np lubię sobie porostu czasami włączyć freerun bądź przejechać ten sam wyścig jeszcze raz. Jedno jest pewne. Jak się nie raszuje to starczy na długo, a multi jest świetne. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 na ile ta gierka starczy w singlu? duzo jest do masterowania? jakies zlota itd (tak jak w gt)? 25h i wszystko w złocie. Tiduchowi pewnie zajęło to z 15h. Wszystko zależy od skilla. Z ciekawości sam sprawdzę ile to mi zajęło z 20 godzin max ;p Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 na ile ta gierka starczy w singlu? duzo jest do masterowania? jakies zlota itd (tak jak w gt)? 25h i wszystko w złocie. Tiduchowi pewnie zajęło to z 15h. Wszystko zależy od skilla. Z ciekawości sam sprawdzę ile to mi zajęło z 20 godzin max ;p Złota nie są tak pracochłonne, co wymaxownie na 20 lvl. Brak mi pomysłu jak szybko wyexpić do 20 lvl policjanta i kierowcę. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Ja nie moge zrobic Guntleta Bentley-em to auto jest tak chuyowe ze sie w glowie nie miesci Cytuj
Gość kufir Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Po 2 tygodniach ostrego grania odpoczywam Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 No i wpadła wreszcie platyna. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Całkiem fajna recka oczami fana: http://www.ppe.pl/news-4299-NfS_Hot_Pursuit_jako_przyklad_reaktywacji_serii.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi