Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie moge zrobic Guntleta Bentley-em to auto jest tak chuyowe ze sie w glowie nie miesci

W pełni się zgadzam, to auto jest tylko dobre na trasę "razor edge" (17km autostrady), nie wiem czemu 80% ludzi używa tego auta na multi, widać że patrzą tylko na przyspieszenie i prędkość max.

Co do kariery, to większość tras zaliczyłem za pierwszym razem, no i się bawiłem na autologu. Przejście gry zajęło mi 15-17h i teraz siedzę cały czas na multi.

EDIT: Fuck, pomyliłem Bentleya z bugatti veyronem xD Bentley to już kompletny złom ;D

Anyway, działa wam autolog?

Edytowane przez Tidek
Gość kufir
Opublikowano

W reklamówkach NFS jeszcze przed premierą pokazywali twarze i dane personalne policjantów którzy myślałem że będą nas ścigać.

W grze jednak brakuje tego aspektu, po co to było pokazywane? Wydadzą takie coś później czy to taka "kiełbasa przed wyborcza' ?

Gość kufir
Opublikowano

Strasznie brakuje mi Ferrari w tej gierce.

Mamy za to jakąś szwedzką markę Koenigsegg , jak się to w ogóle czyta ?

Opublikowano

Z Ferrari w tej grze EA zostałoby pozwane przez SEGA, że kopiują Outruna ;) Tak mi się zdaje, nie wiem jak reszcie. Gdy jadę bokiem, spod kół leci dym, w tle przewijają się epickie scenerie brakuje tylko marki Ferrari do pełnego obrazu Outrun: Hot Pursuit.

Opublikowano

Zawiesza się komuś gra po tym nowym firmware (w momencie gdy pisze że zalogowaliśmy się do autologu)?

O dziwo jak jestem wylogowany to gra działa normalnie, a jak chcę się zalogować to łapie od razu zwieche i restart konsoli trzeba zrobić:confused:.

Opublikowano (edytowane)

No to teraz to już totalna paranoja, okazuję się że to głównie na moim koncie gra się zawiesza, sprawdzałem na koncie testowym i wszystko ładnie śmiga.

Nie wiem co się dzieję ale zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę sobie normalnie pograć:confused:

Dopisze że gra się zawiesza w momencie gdy wyskakuje napis "pobieranie aktualnych danych...".

EDIT: Jeden koleś miał chyba taki sam problem co ja, ale pomocy nie otrzymał http://www.ps3site.pl/forum/topic/48825-need-for-speed-hot-pursuit/

Edytowane przez Tidek
Gość kufir
Opublikowano (edytowane)

Faktycznie dziwna bardzo nie przyjemna sprawa. Tiduch masz fory w NFS pociągnij za odpowiednie sznurki i postrasz że nie zrobisz im nowych rekordów :)

Muszę dobić do 20 poziomu gliniarzem i będzie platynka - wreszcie! :)

NIe bardzo rozumiem dlaczego można miec tylko 20 poziom....

Właśnie ta kwestia jest sporym minusem, bo praktycznie po przekroczeniu 20 poziomu punkty są nie potrzebne.

Nie chce mi sie walczyc o drugie miejsce w wyscigach na multi, czasami rezygnuje (bo po co mi punkty przyznane za 2 miejsce ? Za pierwsze mam jedno oczko w statystykach a za drugie ? "Satysfakcje" i "zabawe"? czasami to za malo)aby szybciej zaczac grac od nowa na innej mapie. Poziomow powinnio byc zdecydowanie wiecej!

Edytowane przez kufir
Opublikowano

Z tym nie działaniem po upie to częsta sprawa jest. Dużo osób miało problemy np. z Uncharted jedynką jak i dwójką. Pozostają próby odpalanie bez sejwa, ściągniętego dlc i tak dalej.

Opublikowano

No to teraz to już totalna paranoja, okazuję się że to głównie na moim koncie gra się zawiesza, sprawdzałem na koncie testowym i wszystko ładnie śmiga.

Nie wiem co się dzieję ale zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę sobie normalnie pograć:confused:

Dopisze że gra się zawiesza w momencie gdy wyskakuje napis "pobieranie aktualnych danych...".

EDIT: Jeden koleś miał chyba taki sam problem co ja, ale pomocy nie otrzymał http://www.ps3site.pl/forum/topic/48825-need-for-speed-hot-pursuit/

Ja też mam ten problem

http://www.psxextreme.info/topic/89366-need-for-speed-hot-pursuit/page__st__700 ----> post 706.

Masz też tu opis jak grę uruchomić..

Od dwóch tygodni koresponduję z EA, skończyło się na tym, że odsyłam grę do reklamacji

Opublikowano

Hejka panowie, EA support zrobił same dobre rzeczy :D. Teraz nie mogę używać mojego PSN ID to łączenia sie z żadną grą EA. Ponoć jedynym sposobem żeby grać jest stworzenie nowego konta PSN i tam uaktywnienie online pass [nowego OFC, bo ten już działać nie będzie].

"Hello Gamer,

Thank you for contacting EA Support regarding your Need for Speed freezing issue.

This is a known issue and the only way around it is to create a new playstation network by following the directions below. I am supplying you with an additional online pass.

"

"Hello Gamer,

Thank you for contacting EA Support regarding your Need for Speed freezing issue.

I would suggest using your newly created one for future titles. Thanks for your time and patience.

"

Brak słów panowie.

Opublikowano (edytowane)

Heh, dołączam do grona poszkodowanych przez update. Freeze przy łączeniu się z autologiem. No co to kierwa ma być?

Edytowane przez Kris Blake