Whisker 1 451 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 No i wpadła wreszcie platyna. Ile ci to zajeło czasu? Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) Ja nie moge zrobic Guntleta Bentley-em to auto jest tak chuyowe ze sie w glowie nie miesci W pełni się zgadzam, to auto jest tylko dobre na trasę "razor edge" (17km autostrady), nie wiem czemu 80% ludzi używa tego auta na multi, widać że patrzą tylko na przyspieszenie i prędkość max. Co do kariery, to większość tras zaliczyłem za pierwszym razem, no i się bawiłem na autologu. Przejście gry zajęło mi 15-17h i teraz siedzę cały czas na multi. EDIT: Fuck, pomyliłem Bentleya z bugatti veyronem xD Bentley to już kompletny złom ;D Anyway, działa wam autolog? Edytowane 5 grudnia 2010 przez Tidek Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 No i wpadła wreszcie platyna. Ile ci to zajeło czasu? 25h = wszystkie złota +4h = nabicie leveli z 13copa/16uciekiniera do maxa Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Będzie DLC do NFS: http://www.ps3site.pl/gotowi-na-pierwsze-dlc-do-hot-pursuit/58688/#more-58688 W sumie bez szału, samochody kiepskie, sporo tras. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Biorę wszystko ze znaczkiem NFS... tak mnie HP po prostu ma. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Oho, dużo nowych tras oraz trofiki ;d Ciekawe czy samochody będą grywalne. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 W reklamówkach NFS jeszcze przed premierą pokazywali twarze i dane personalne policjantów którzy myślałem że będą nas ścigać. W grze jednak brakuje tego aspektu, po co to było pokazywane? Wydadzą takie coś później czy to taka "kiełbasa przed wyborcza' ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Ci kolesie byli zaangażowani tylko do reklam ;P Cytuj
Gość kufir Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Strasznie brakuje mi Ferrari w tej gierce. Mamy za to jakąś szwedzką markę Koenigsegg , jak się to w ogóle czyta ? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Ta jakas Szwedzka marka to jeden z najlepszych super samochodow w Historii Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Ferrari nie ma startu do Koenigsegga, ale przydały by sie z 2-3 auta tej marki. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Z Ferrari w tej grze EA zostałoby pozwane przez SEGA, że kopiują Outruna Tak mi się zdaje, nie wiem jak reszcie. Gdy jadę bokiem, spod kół leci dym, w tle przewijają się epickie scenerie brakuje tylko marki Ferrari do pełnego obrazu Outrun: Hot Pursuit. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 Zawiesza się komuś gra po tym nowym firmware (w momencie gdy pisze że zalogowaliśmy się do autologu)? O dziwo jak jestem wylogowany to gra działa normalnie, a jak chcę się zalogować to łapie od razu zwieche i restart konsoli trzeba zrobić:confused:. Cytuj
mats360 0 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 u mnie po aktualizacji wszystko dziala bez zarzutu Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 u mnie po aktualizacji wszystko dziala bez zarzutu Ja te nie mam żadnych problemów. Sprawdź teraz, może już wszystko śmiga Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 (edytowane) No to teraz to już totalna paranoja, okazuję się że to głównie na moim koncie gra się zawiesza, sprawdzałem na koncie testowym i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem co się dzieję ale zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę sobie normalnie pograć:confused: Dopisze że gra się zawiesza w momencie gdy wyskakuje napis "pobieranie aktualnych danych...". EDIT: Jeden koleś miał chyba taki sam problem co ja, ale pomocy nie otrzymał http://www.ps3site.pl/forum/topic/48825-need-for-speed-hot-pursuit/ Edytowane 7 grudnia 2010 przez Tidek Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Faktycznie dziwna bardzo nie przyjemna sprawa. Tiduch masz fory w NFS pociągnij za odpowiednie sznurki i postrasz że nie zrobisz im nowych rekordów Muszę dobić do 20 poziomu gliniarzem i będzie platynka - wreszcie! NIe bardzo rozumiem dlaczego można miec tylko 20 poziom.... Właśnie ta kwestia jest sporym minusem, bo praktycznie po przekroczeniu 20 poziomu punkty są nie potrzebne. Nie chce mi sie walczyc o drugie miejsce w wyscigach na multi, czasami rezygnuje (bo po co mi punkty przyznane za 2 miejsce ? Za pierwsze mam jedno oczko w statystykach a za drugie ? "Satysfakcje" i "zabawe"? czasami to za malo)aby szybciej zaczac grac od nowa na innej mapie. Poziomow powinnio byc zdecydowanie wiecej! Edytowane 8 grudnia 2010 przez kufir Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Z tym nie działaniem po upie to częsta sprawa jest. Dużo osób miało problemy np. z Uncharted jedynką jak i dwójką. Pozostają próby odpalanie bez sejwa, ściągniętego dlc i tak dalej. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 No to teraz to już totalna paranoja, okazuję się że to głównie na moim koncie gra się zawiesza, sprawdzałem na koncie testowym i wszystko ładnie śmiga. Nie wiem co się dzieję ale zaczyna mnie to wkurzać bo nie mogę sobie normalnie pograć:confused: Dopisze że gra się zawiesza w momencie gdy wyskakuje napis "pobieranie aktualnych danych...". EDIT: Jeden koleś miał chyba taki sam problem co ja, ale pomocy nie otrzymał http://www.ps3site.pl/forum/topic/48825-need-for-speed-hot-pursuit/ Ja też mam ten problem http://www.psxextreme.info/topic/89366-need-for-speed-hot-pursuit/page__st__700 ----> post 706. Masz też tu opis jak grę uruchomić.. Od dwóch tygodni koresponduję z EA, skończyło się na tym, że odsyłam grę do reklamacji Cytuj
rami80 1 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Ja po nowej aktualizacji mam taki problem ze wchodzac w online gra zawiesza mi sie i koniec. autolog dzialal normalnie, single rowniez. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Hejka panowie, EA support zrobił same dobre rzeczy . Teraz nie mogę używać mojego PSN ID to łączenia sie z żadną grą EA. Ponoć jedynym sposobem żeby grać jest stworzenie nowego konta PSN i tam uaktywnienie online pass [nowego OFC, bo ten już działać nie będzie]. "Hello Gamer, Thank you for contacting EA Support regarding your Need for Speed freezing issue. This is a known issue and the only way around it is to create a new playstation network by following the directions below. I am supplying you with an additional online pass. " "Hello Gamer, Thank you for contacting EA Support regarding your Need for Speed freezing issue. I would suggest using your newly created one for future titles. Thanks for your time and patience. " Brak słów panowie. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 (edytowane) Heh, dołączam do grona poszkodowanych przez update. Freeze przy łączeniu się z autologiem. No co to kierwa ma być? Edytowane 8 grudnia 2010 przez Kris Blake Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Jezu aż się boję sprawdzić czy dzisiaj też wszystko będzie śmigać bez problemów. Bo jak nie to... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Miałem tą grę dziś uruchomić... miałem. K$$$$ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi