Skocz do zawartości

Need for Speed Hot Pursuit

MaiorZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po jednym błędzie z reguły nie kończy się gry, a tym bardziej na samym początku ;) A bonusowe 5k też się dostaje.

O jakim czasie mowa ? 10-20 minut ? wtedy odpalam wyścig, nie da się odpaść, albo w ogóle nie włączam multi bo się nie opłaca.

Bonusowe 5 tys sie nie dostaje, gdy masz juz 20 poziom a o takich sytuacjach mowa.

Opublikowano

Pare słów odnośnie odłączania sie od gry.

Wyobraź sobie sytuacje bardzo często występująca w tym NFS. Masz ochot pograc, ale wiesz dobrze ze nie masz zbyt duzo czasu na tą przyjemnosc. Odpalasz tryb Hou Pursiut, i tak się niefortunnie składa że już po chwili przez Twój błąd/przez przypadek nie ważne... konczysz grę. Pozostało Ci tylko oglądać jak ścigają się inni. Owszem mozesz podpatrzyc ciekawe zagrania ale z czekania nic nie masz. Nie dostaniesz juz 5000 tysiecy punktów za wygranie drużynowe, a na koniec wyścigu sie nie zapowiada. Wiec zamiast czekac te 4-5 minut zaczynasz nowa gre.

Rozłączanie się w trybie widza w pościgach ok, ale wychodzenie z gry gdy przegrywasz wyścig powinno być karane.

Opublikowano

Jeżeli przykładowo kupię NFS-a używkę bez online passa. To co mam szansę go kupić w jakiś inny sposób? Patrzałem na psstore nic takiego nie ma (a bodajże do UFC było można/można kupić właśnie przez store) a może bezpośrednio przez sklep EA w NFS-ie?

Opublikowano

Jeżeli przykładowo kupię NFS-a używkę bez online passa. To co mam szansę go kupić w jakiś inny sposób? Patrzałem na psstore nic takiego nie ma (a bodajże do UFC było można/można kupić właśnie przez store) a może bezpośrednio przez sklep EA w NFS-ie?

Gdy pierwszy raz wejdziesz do gry w Online to wtedy spyta Cie o pass. Jak dobrze pamiętam to jedną z dwóch opcji było właśnie kupno passa ;)

Opublikowano

Jedną z czterech :thumbsup: Można wykorzystać kod, spróbować darmowych dwóch dni online, kupić przepustkę albo pominąć proces (dzięki Old_Kyo za przypomnienie ;)).

• Plusik 1
Opublikowano

Aha tak to wygląda a powiedzcie jeszcze ile kosztuje ten OP w sklepie EA?

Pryxfus z miła chęcią tylko na dzień dzisiejszy nawet nie wiem czy dorwę wersje z czy bez OP ;]. Ale jakby co to jestem za, piszę się na kupno od Ciebie.

Opublikowano

Nabilem 18 h gry, obecnie jest juz dosc ciezko, szczegolnie hot pursuity sa wymagajace, bo agresja policji i ilosc kolczatek robi z tych mechanicznych potworow wraki. Grafika rzadzi.

pic.jpg

Opublikowano

Jutro wreszcie wskoczy platynka, nabijanie punktów jako gliniarz było troszkę męczące. Zwłaszcza że gra na autologu mnie osobiście frajdy dużej nie daje. Zdecydowanie wole pograć w multi niż pobijać czasy ludzi z listy w autologu. Szkoda że autolog nie jest w żaden sposób połączony ze zmaganiami multi.

Opublikowano

Po skończeniu kariery długo trzeba jeszcze nabijać te levele w multi? Trzeba zakończyć na 1-szym miejscu, żeby zaliczyło punkty? Można nabijać level w singlu-autologiem? Grę będę miał jutro, jakby ktoś miał ochotę się pościgać to dodajcie do znajomych. Od trzech miesięcy mam dopiero konsolę, to nie mam jeszcze 5 znajomych z NFSem, żeby mi trophy zliczyło :) PSN ID: Q-Jot.

Opublikowano

Platynka wreszcie zdobyta :)

Nowych graczy z forum zaraz dodam do znajomych, może choć oni będą grali w multi ;)

Tiduch jest rewelacyjny, od kilka tygodni nie moze grać w NFS, ja gram praktycznie codziennie, wygrywam co drugi wyścig i gdzie mi tam do tylu wygranych ile ma ten gość. RESPECT :) Mam nadzieje że wrócisz do żywych, fajnie by się grało!

Opublikowano (edytowane)

Wbiłem 20 lvl Racerem jeszcze tylko Glina i platyna. Najlepszy NFS od czasów Most Wanted ;)

Gram w NFSy od 1996 i dla mnie Criterion idealnie dobrało wszystko co od zawsze kochałem w NFSach: specyficzne amerykańskie miejscówki (kanadyjski las, pustynną Nevadę, jeszcze raz kanadyjski las i jeszcze raz pustynną Nevadę!), ultra szybkie marzenia na kółkach charakterystyczne dla danego czasu (pamiętacie jakie superwozy były w dwójce?), ucieczkę przed Policją ( w sumie dopiero trójka ostro tu namieszała, pamiętam trasę w Niemczech na autobahnie w strugach deszczu i z pojawiającymi się na niebie prostymi ze składającymi się z kilku prostych linii błyskawicami).

Patrząc też na to czego w HP nie ma widać, że Criterion w "dwójce" może naprawdę zaszaleć. A już na pewno zrobić karierę z prawdziwego zdarzenia, z kupowaniem wozów za gotówkę, z hazardem jak z High Stakes, lub idąc bardziej w stronę Porshe Unleashed. Naprawdę wszystkiego się teraz można spodziewać po tej serii. Ale przynajmniej trafiła pod skrzydła ludzi, którym w 100% można ufać.

e: i te burnoutowskie drifty, to najlepszy feature w serii od czasu... wrzucenia do gry samochodów.

Edytowane przez Texz
  • Plusik 2
Opublikowano

Grałem w większość NFS, szczególnie ograne miałem pierwsze odsłony serii i muszę powiedzieć że NFS HP rzucił mnie na kolana.

Gdyby nie brak marki Ferrari, gdyby nie limity doświadczenia, mało urozmaicone samochody (kilka wersji tych samych samochodów i tak naprawdę jest tylko kilka grywalnych aut z każdej serii) na pewno dałbym ocenę 10/10. Skoro kilka uchybień jest z czystym sumieniem dałbym 9/10 a i tak jest to najlepsza ściganka w jaką miałem przyjemność grać.

To kto mnie dogoni na trasie leszcze ? :D

Opublikowano

Platynka wreszcie zdobyta :)

Nowych graczy z forum zaraz dodam do znajomych, może choć oni będą grali w multi ;)

Tiduch jest rewelacyjny, od kilka tygodni nie moze grać w NFS, ja gram praktycznie codziennie, wygrywam co drugi wyścig i gdzie mi tam do tylu wygranych ile ma ten gość. RESPECT :) Mam nadzieje że wrócisz do żywych, fajnie by się grało!

Heh, w końcu wygrywało się 14 na 15 wyścigów :) Co do gry to wątpię że wrócę, bo EA chyba nie ma zamiaru tego naprawiać...

Opublikowano (edytowane)

Więc EA po raz kolejny olewa klientów, w FIFA 11 jest to samo, tnie mi się gra a Oni nic nie robią ...

Może zacznij graj na nowym koncie, tak dla frajdy :)

Wpadam po pracy do domu, odpalam czym prędzej ps3 aby pobrać pakiet nowych samochodów i tras do NFS i ... pakietu jeszcze nie ma w sprzedaży. Pytam czemu ? <_<

Zedytuj poprzedni post następnym razem.

Edytowane przez kufir
Opublikowano

a kiedy mial byc nowy pakiet ?? 22 grudnia ?? bo jezeli tak to pewnie sie pojawi ok godz 18-19 :) sprawdze jak wroce do domu. Ps. Kufir jak masz ochote mozemy pograc cos razem :)

Opublikowano

Tak miał być 22 grudnia. Grą ? bardzo chętnie wrzuć mnie do znajomych :)

Opublikowano

Chyba im się coś pomyliło z ceną... . Też dziękuję, postoję.