Opublikowano 28 grudnia 201014 l Czy w NFS Hot Pursuit jest wybór języka ang/pol w grze lub poprzez ustawienie odpowiedniego języka w konsoli ? Czy jest on przypisany do wersji gry na nasz rynek ? Jeszcze jedno pytanie czy to dobry wybór jeśli interesuje mnie praktycznie tylko single ?
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Nigdzie nie widziałem możliwości zmiany języka, ale NfS w rodzimej wersji ma tylko polskie napisy. Zmiana języka w konsoli też raczej nic nie da. A czy brać grę tylko dla singla ? wydaje mi się że tak. Wymasterowanie wszystkich eventów zajmuje do 20 godzin, ale pozostaje świetny autolog i bicie czasów znajomych.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Nigdzie nie widziałem możliwości zmiany języka, ale NfS w rodzimej wersji ma tylko polskie napisy. Zmiana języka w konsoli też raczej nic nie da. A czy brać grę tylko dla singla ? wydaje mi się że tak. Wymasterowanie wszystkich eventów zajmuje do 20 godzin, ale pozostaje świetny autolog i bicie czasów znajomych. Oczywiście jeśli ma podpiętego neta pod konsolę. Inaczej nie znajdzie mu naszych czasów
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Ja mam podpiętego i mi też nie znajduje Waszych czasów xD Od 23 grudnia mam błąd połączenia z Autologiem. Dzisiaj ynteligentny support EA mi doradził żebym usunął save (spoko - 30h mam wywalić) bo na pewno to jest przyczyną braku połączenia E: Autolog działa po usunięciu save'a (za wyjątkiem Grand Ocean Coast - ale na tej lokacji już wcześniej mnie wywalało z AL). Edytowane 28 grudnia 201014 l przez Kyo
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Nigdzie nie widziałem możliwości zmiany języka, ale NfS w rodzimej wersji ma tylko polskie napisy. Zmiana języka w konsoli też raczej nic nie da. A czy brać grę tylko dla singla ? wydaje mi się że tak. Wymasterowanie wszystkich eventów zajmuje do 20 godzin, ale pozostaje świetny autolog i bicie czasów znajomych. 20 godzin? Mi zejdzie pewnie dwa razy więcej czasu, niektóre wyścigi wchodzą mi na złotko za 1-2 razem, a inne męcze po kilkadziesiąt razy. Jakos mi to nie przeszkadza bo cały czas mam radochę z grania. Przeszkadza mi za to brak jakiejkolwiek reakcji w naprawianiu autologa. Criterion, DICE, EA mają u mnie naprawdę dłuuuugi kredyt zaufania, ale to już powinno być dawno naprawione. Chciałbym wbić platynę w tej grze, ale teraz przez nich nie mogę.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Autor Nigdzie nie widziałem możliwości zmiany języka, ale NfS w rodzimej wersji ma tylko polskie napisy. Zmiana języka w konsoli też raczej nic nie da. U mnie bez problemu zmienia się język.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Hmm jeżeli mówisz o opcjach to sprawdzę, nie zagłębiałem się w nie z powodu problemów z padem.
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Chwila, chwila to NFS posiada opcję zmiany języka na polski? E: Czyli tak samo jak w POP:Forgotten Sands. Ty ;] Edytowane 28 grudnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Chwila, chwila to NFS posiada opcję zmiany języka na polski? po zmianie języka systemu w XMB Twojej PS3 na polski w NfS'ie będziesz miał polskie napisy Edytowane 28 grudnia 201014 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 28 grudnia 201014 l Autor Hmm jeżeli mówisz o opcjach to sprawdzę, nie zagłębiałem się w nie z powodu problemów z padem. Po zmianie języka na angielski w XMB w grze ustawia się automatycznie.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Ehh jaki bezsens, jakby nie mogli dać tego w opcjach. A co do kolejnego kroku wstecz wzgledem BP to dlaczego nie mogę wykopać nikogo z gry ? I przydało by się jakieś powiadomienie o tym że ktoś właśnie włączył gre. Jednak BP to był kolos w opcjach online w porównaniu do NfS.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Hmm jeżeli mówisz o opcjach to sprawdzę, nie zagłębiałem się w nie z powodu problemów z padem. Po zmianie języka na angielski w XMB w grze ustawia się automatycznie. A da rade jakoś zmienić na polski w NFS mają angielskie XMB, czy muszę za każdym razem zmieniać język menu PS3?
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Zostało mi już tylko wbić gliniarzem 20 lvl. Czy są jakieś zawody w których mogę dużo punktów notowań zdobyć?
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Zostało mi już tylko wbić gliniarzem 20 lvl. Czy są jakieś zawody w których mogę dużo punktów notowań zdobyć? Pościg 101.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Ehh jaki bezsens, jakby nie mogli dać tego w opcjach. A co do kolejnego kroku wstecz wzgledem BP to dlaczego nie mogę wykopać nikogo z gry ? I przydało by się jakieś powiadomienie o tym że ktoś właśnie włączył gre. Jednak BP to był kolos w opcjach online w porównaniu do NfS. Jakby się dało hostować publiczny room to może by się dało wykopać. Chyba że mówisz o prywatnym roomie tylko dla friendów, wątpię że tam ta opcja jest potrzebna, chyba że się ma nieznanych ludzi w friendach. Zostało mi już tylko wbić gliniarzem 20 lvl. Czy są jakieś zawody w których mogę dużo punktów notowań zdobyć? Pościg 101. Bardziej polecam "natural selection", jak się ma skilla to bardzo szybko lecą lvle.
Opublikowano 29 grudnia 201014 l Mowie ogólnie o braku opcji która powinna być A co do wbijania lewelul to ustawka na przechwycenie, najszybszy sposób.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Pisałem dziś do EA i tak jak się spodziewałem, jedyną u nich opcją jest stworzenie nowego konta i grać. Coś czuję że tego błędu po prostu się nie da naprawić, albo są totalnymi leniami.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Pisałem dziś do EA i tak jak się spodziewałem, jedyną u nich opcją jest stworzenie nowego konta i grać. Coś czuję że tego błędu po prostu się nie da naprawić, albo są totalnymi leniami. Są totalnymi leniami. Mi kolejno kazano usunąć Documents\Criterion Games\Need for Speed™ chociaż pisałem że mam na PS3, potem usunąć SAVE, potem usunąć patch, a następnie wszystkie dodatki jakie instalowałem, potem miałem jeszcze usunąć UWAGA: CACHE I COOKIES z przeglądarki PS3 (w międzyczasie włączanie gry z odpiętym kablem sieciowym itp.), po czym mi doradzono abym stworzył nowe konto i na nim grał. Sprawę dzisiaj znalazłem "nierozwiązaną" - skoro tak moja kopia właśnie znalazła nowego właściciela. EA & Autolog?? Ja podziękuję.Chciaż u mnie i tak lightowo jest bo teoretycznie mogę normalnie grać (poza jedną lokacją z której mnie (pipi)) Edytowane 30 grudnia 201014 l przez Kyo
Opublikowano 30 grudnia 201014 l A macie jakiś sposób na szybki bust levela dla kierowcy? Multi mam zrobione, wszystko na złoto, ale 2 levele mi zostały.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Pobij kilka czasów od znajomych i powygrywaj online. Najszybsza jest ustawka na przechwycenie.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Dokładnie. Chwila moment i wpada kilka tys. exp. Ogólnie gra jest znakomita, szkoda tylko, że nie pokuszono się o widok z kokpitu. Zniszczenia nie są takie jak w Burnout Paradise (niestety), niemniej i tak Kaz z chłopakami mogliby się sporo w tej kwestii nauczyć. On line jest na poziomie - choć motyw z zagłuszaniem radaru jest mocno przesadzony.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l On line jest na poziomie - choć motyw z zagłuszaniem radaru jest mocno przesadzony. Akurat zagłuszacz to jest fajny patent. Jak dla mnie multi jest z(pipi)ane w innej kwesti. Mianowicie gra w HP w nierównych składach i wyrównanie ekwipunku. Gra w trzy osoby (jeden uciekinier, dwóch gliniarzy) to jakaś parodia. Jeżeli śmigamy jakiś dłuższy odcinek (powiedzmy >17 km) to uciekinier nie ma praktycznie szans. Gliniarze mają do dyspozycji po 2-3 blokady, 2-3 impulsy, 2-3 kolczatki i helikopter (ilość danej broni zależy jednynie od długości wyścigu). Natomiast zbieg może użyć jednego zagłuszacza i 2-3 kolczatek No tak są jeszcze impulsy (2-3) i jedno turbo, ale nimi się nie obronimy. Powyższe dotyczy tylko gry jako kierowca, bo jako gliniarz to można grać nawet 1 vs 3-4, ale też wyrównanie ekwipunku jest na korzyść większej drużyny.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Akurat kiedy grałem HP, to według mnie uciekinierzy mają ostro ułatwione (w 4vs4), na trasach 12km gliniarze nie mają szans, właśnie odcinki ~20km są już spoko do gry, równe szanse. Co do dzielenia na grupy, to ten tryb jest bardziej na drużynowe granie ludzi którzy się znają, i gra staję się o wiele ciekawsza. Taktyka (np. 1goni 1st, 2 działa w środku, 1 dobija z tyłu). Co do impulsów i zagłuszaczy, to bardzo dobrze że impulsów jest więcej, jaki byłby sens mając po tyle samo tego i tego? Gra nie byłaby ciekawa (impuls>zagłuszacz i tak do zera), poza tym jest dużo sposobów na uniknięcie impulsa (anyway, tu już się kłania team playing ktoś mówi "nie dam rady uniknąć impulsu" i inna osoba używa zagłuszacza). Tryb HP do grania z randomowymi osobami nie ma sensu. (zawsze będzie przewaga lvli graczy, czy znajdzie się jakiś idiota co będzie ludzi z drużyny atakował) Ku**a, piszę i piszę, a pograłbym jak cholera :confused: