Opublikowano 27 listopada 201014 l Autor Nowe foty: http://www.psxextreme.info/topic/92643-need-for-speed-hot-pursuit/page__gopid__2286551#entry2286551
Opublikowano 27 listopada 201014 l Toshirou poszukaj w necie tych kawałków, ja miałem już dawno nagrane na cdkach a teraz nie bardzo jestem w stanie zgrać cokolwiek bo mam padnięty napęd w pc;] a co do własnej playlisty to chłopacy ładnie to wytłumaczyli parę postów wstecz :)pogoogluj tez w poszukiwaniach tych soundtracków z NFS'ów. Na szczęście łatwo je znaleźć. Nie wiem jak wy ale jak miotam ku..wami jak skowronkami w zadaniu :Unreasonable Force. Niby nie jest specjalnie trudny ale nerwy mi siadają...już 17 raz będę zaraz próbował na złoto. Wkurzają mnie tam szczególnie te blokady i heli PS: W końcu przeszedłem ! ale było gorąco na ostatnim kilometrze Edytowane 27 listopada 201014 l przez davidk3
Opublikowano 27 listopada 201014 l Ponawiam pytanie: Przeszedłem już wszystkie wyścigi (na złoty medal) z kategorii Egotyczne i ciągle nie mam udostępnionego Lamborghini Reventón (z dachem)mam tylko Reventón Roadster (Cabrio), jak odblokować ten samochód ?
Opublikowano 27 listopada 201014 l A nie trzeba jakiegos levelu wbić żeby miec ten samochód ? Lub może jest w limitce, bo ja go mam. Zostało mi tylko online i levele. Nie wiem czemu niektórzy płaczą na ostatni event. Ten wyscig 70 km, przeciez to banalne jest.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Ja ostatni event za drugim razem ukończyłem, za pierwszym koleś fartownie mnie łyknął przed samą metą ;] Edytowane 27 listopada 201014 l przez davidk3
Opublikowano 27 listopada 201014 l Jeśli niektóre złotka są banalne... Jeśli ktoś napiep.rza w gry wyścigowe od paru lat Dokładnie tak, słynny już wyścig Mclarenem napsuł mi tyle krwi, z resztą nie lubię tych "podglądów", w Burnout'cie nie lubiłem takich "wyścigów" i tu też mnie wkurzają. Do tego czasem mam wrażenie, że gra trochę za bardzo oszukuje, jak za dobrze mi idzie to wrzuca taki ruch uliczny, że albo dzwon albo banda i weź tu powykręcaj jakieś dobre czasy No i ślizgi mnie już zaczynają wkurzać wolałem te z BP <_< Edytowane 27 listopada 201014 l przez the_m
Opublikowano 27 listopada 201014 l A to nie są czasem te samochody z tego nowego packu do ściągnięcia za ileś tam kasy? (też nie mam kilku aut odblokowanych) Edytowane 27 listopada 201014 l przez Tidek
Opublikowano 27 listopada 201014 l Ile samochodów Ci brakuje ? Za ile te samochody sa do ściągnięcia ?
Opublikowano 27 listopada 201014 l Przy konkretnych modelach masz zapis 'dostępny w sklepie'. Aut jest 7, a kosztują 9 PLN.
Opublikowano 28 listopada 201014 l A może ktoś napisać ile dokładnie jest dodatkowych fur w limitce? Dobre są? I jak to wygląda mamy jakiś voucher i wpisuje je się w psn czy bezpośrednio w grze? Od początku są odblokowane czy dopiero z czasem? I tylko to ma dodatkowego limitka czy jeszcze coś? Edytowane 28 listopada 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 28 listopada 201014 l To jest limitka ala EA...czyli wcześniejszy dostęp do kilku pierdół. Choć tylko ta edycja zawiera Alfe Romeo 8C Competizione oraz Forda Shelby GT500. Szkoda,tylko że ich praktycznie w ogóle nie używałem A wcześniejszy dostęp mamy do: *Audi TT RS Coupé *Chevrolet Camaro SS *Porsche Cayman S *Dodge Challenger SRT8 Też takie bez rewelacji samochody. Online Pass wpisujemy za pośrednictwem PSN , który jednocześnie pokazuje nam jaką wersję mamy...limitowaną czy zwykłą Edytowane 28 listopada 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 listopada 201014 l Ukończyłem w końcu tryb singlowy i muszę stwierdzić, że gra była zbyt łatwa. Jedyny naprawdę duży problem miałem w wyścigu w którym uciekało się Veyronami przed policją, a tak to luz blues. Tak w ogóle Słupek, to ja limitkę kupiłem po takiej samej cenie co edycję zwykłą, chociaż na opakowaniu gra była o 20 złoty droższa. Więc wybór (przynajmniej w Saturnie tak było) jest oczywisty
Opublikowano 28 listopada 201014 l Uciekinier na singlu skończony, teraz Policja Kilka tras momentami (np. ta z latarnią)jest bardzo podobna do Bournout Dominator z Ps2 Co z samochodami które mają utajnione przyspieszenie i predkosc maksymalna ? Gdzieś można sprawdzić co te cacka oferują ?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Co z samochodami które mają utajnione przyspieszenie i predkosc maksymalna ? Gdzieś można sprawdzić co te cacka oferują ? Podczas jazdy zawsze można sprawdzić ile wyciągają a jak nie to google służy pomocą.
Opublikowano 28 listopada 201014 l W google znajde informacje o prawdziwych samochodach i ich osiągach. Jaką mam pewnosc ze programisci dale te same dane? Predkosc masymalna faktycznie moge sprawdzic ale co z przyspieszeniem? Nie bede przeciez stoperem miezyc
Opublikowano 28 listopada 201014 l Kariera policyjna skończona. (o dziwo po zdobyciu Veyrona 'szybkie reakcje' stały się łatwiutkie) Teraz kariera uciekiniera. Pytanie: Czy w "M POWER" rozbijacie samochody policyjne tylko za pomocą kolczatek, czy w ogóle ich nie rozwalacie?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Autor Mały update: http://www.psxextreme.info/topic/92643-need-for-speed-hot-pursuit/
Opublikowano 28 listopada 201014 l O co chodzi z tymi punktami notowań? Mam już 20 poziom uciekiniera i ciągle zdobywam nowe punkty ale licznik zatrzymał się na 2 000 000. Po co te punkty? Aby ustalić kolejność na starcie ?
Opublikowano 29 listopada 201014 l Panowie ja mam pytanie odnośnie on-line, może ktoś wie - co do tych wyścigów jako gliniarz i uciekający tam jest po 10 razy aby przejechać jako każda ze stron itp. To się tyczy ukończenia wyścigu? Czy można raczej tylko wejść online aby przydzieliło 10 razy do policjantów i kierowców i wtedy puchar wpadnie? Sorki za nieskładne pytanie ale mózg już ledwo zipie. Enyłej mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ( te trophy online ). Pozdrawiam. PS: kto gra online - dodawać mnie: PL--DAVID
Opublikowano 29 listopada 201014 l Mi trofiki wpadały po ukończeniu wyścigu, więc masz odpowiedź Edytowane 29 listopada 201014 l przez Tidek