Skocz do zawartości

Need For Speed Hot Pursuit

Featured Replies

• Odpowiedzi 138
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Czyżby marzenia się spełniły i NFS wraca do korzeni?     http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/95?ch=1&sd=1   FUCK YEAH

• W głównym menu PlayStation musisz stworzyć playlistę kawałków, które chcesz usłyszeć w grze i potem w NFSie już w opcjach przełączasz na tę listę.

Opublikowano

O kurczę, może wreszcie poszli po rozum do głowy i odratują tą podupadającą serię. Czekam na obszerniejsze info, pewnie na konferencji EA pokażą trailer.

Opublikowano

o tak! egzotyczne samochody i egzotyczne trasy :)

Opublikowano

O mamo! Masakra! Most Wanted, Porshe i właśnie Hot Pursuit były najlepsze. Egzotyczne trasy i autka, to musi się udać!

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił jakby za tą grę odpowiadał Criterion.

Opublikowano

przecież już od dawna było o tym że to właśnie oni mają się zająć nowym nfs. różnego rodzaju wpisy, np facebook czy tam tweeter to tylko potwierdzały.

edit:

http://www.xbox360ac...NFS-Title?.html

news z początku maja kiedy to wyciekł prawdopodobny tytuł. screen na początku tematu tylko to potwierdza.

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję, że skoro to HP to Crietrion załatwi jakąś dobrą muzę!

Nie musi to być coś znanego, wystarczy że postarają się o rockowo/metalowo/electro klimaty i będzie wypas.

Soundtrack z HP2 to był majstersztyk -

- jak skołują coś w tym stylu to będzie orgazm.

Albo buzzhorn -ordinary -

MASAKRAAAAAAAAAAA

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bardzo mi się podoba odnowienie Hot Pursuit, moze w koncu jakies wyscigi dla mnie ^^

Opublikowano

Zaje.bioza, czuc Burn'a od razu.

Opublikowano

ten sam błąd popełniłeś co w dziale Ps3 więc i tutaj Cię poprawię:

Gra wraca do założeń z takiego Most Wanted Hot Pursuit 1/2, czyli znowu będziemy spierdalać przed policją, a później inni będą spierdalać przed nami.

a ode mnie:

w sumie jest to pierwszy NFS od lat, który mnie tak podjarał. powrót do korzeni, powrót do pierwotnych założeń tej serii, powrót do godności. do tego Criterion a to oznacza jakość i klimat. to się nie może nie udać. nie mogli wymyślić nic lepszego, nie mogli oddać tej gry w lepsze ręce. nic tylko czekać do listopada. na urodzinki będzie jak znalazł ;)

Opublikowano

Podpisuje się pod tym co napisał przedmówca. To musi się udać, ten NFS musi pozamiatać i przywrócić tej serii dawny blask. Gra wychodzi chyba równo z Assassinem, ale nie mam problemu co wybrać.

Opublikowano

To jest to ! Wreszcie powrócą zajo plenery, egzotyczne bryki bez wieś tuningu - Czasy Hot Pursuita 1 i 2 powrócą w oprawie HD i wsparciem XBL. Tylko to oczekiwanie do listopada. Liczę po drodze na jakieś demko.

Opublikowano

Oglądam ten zwiastun już piąty razy, taki jest zaj.bisty :o Mistrzostwo świata. Do tego ta muzyka...

Opublikowano

No Marilyn Manson i jego "Tainted Love" to jeden z najlepszych kawałków EVER :D

Trailer wyrąbisty. Przypomniało mi się kiedy pierwszy raz lata temu na PC zobaczyłem NFS :)

Opublikowano

Naprawdę świetnie się to zapowiada :shok:

Ciekaw jestem, czy będzie taka demolka fur jak w serii Burnout... w końcu w nowym NFS będą licencjonowane fury i nie wiadomo, czy producenci tych aut zgodzą się na ich totalne rozbijanie (przynajmniej takie wymówki były zawsze odnośnie uszkodzeń w GT).

Opublikowano

Wszystko w tej grze przypomina Burnouta...nawet zachowanie kamery, odbijanie sie fury od bariery,wysoki FOV. To praktycznie troche wolniejszy Bunrount z licencjonowanymi furami i co za tym idzie uproszczonymi uszkodzeniami :P

O ile na poczatku bylem nakrecony na ta gre (B3: Takedown stanal mi przed oczami) tak teraz po przeczytaniu o otwartm srodowisku moj hype polecial mocno w dol. Wystarczy ze schrzanili Burnouta swoim free roamingowym Paradisem <_<

Opublikowano
  • Autor

Fajnie by było jakby zainwestowali w jakiś sensowny soundtrack bo od Most Wanted żydzą na jakąś dobrą muzę i dają jakieś ciulstwa :F Aczkolwiek w Undercover był Pendulum...

a w Most Wanted był chociażby BFMV, Static, Celldweller, Disturbed, Avenged Sevenfold, Mastodon czy The Prodigy.

Opublikowano

O ile na poczatku bylem nakrecony na ta gre (B3: Takedown stanal mi przed oczami) tak teraz po przeczytaniu o otwartm srodowisku moj hype polecial mocno w dol. Wystarczy ze schrzanili Burnouta swoim free roamingowym Paradisem <_<

A skad info o otwartym srodowisku? Caly czas mowilo sie gra ma powrocic do korzeni oferujac malownicze trasy rozsiane po calym swiecie. Czyli co ma byc tylko jedno "miasto" :/ Tez mi freeroamingowy Burnout nie przypasowal jak te starsze.