S!N 14 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Mam pytanie. Warto brać grę jeśli nie będę grał na sieci? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 Oczywiscie że tak. Jest sporo grania w singlu, no i jest autolog Cytuj
S!N 14 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Co to właściwie jest ten Autolog? Z tego co zdążyłem wyczytać to po prostu baaaardzo rozbudowana "tabela wyników", że się tak wyrażę. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 ale chyba zeby w pelni tego autologa wykorzystywac to trzeba byc wlasnie podlaczonym do sieci? Cytuj
kraczek 0 Opublikowano 28 listopada 2010 Opublikowano 28 listopada 2010 Trzeba być podłączonym, ale golda nie potrzebuje. Autolog porównuje czasy ze znajomymi, wali nas nimi po mordzie cały czas. A człowiek tylko siedzi wku.rw.iony i jeździ w kółko bo ktoś czas pobił . Rewelacyjna sprawa. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Gdyby ktoś jakimś cudem minął info. Do końca dnia w większości sklepów internetowych Hot Prośrut niemal za pół ceny. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Za pół ceny super, ale dlaczego? Bo jest słaby! Jeśli preferujecie nasiadówy po 5h to dość szybko dopadnie was nuda. Powtarzalne konkurencje i jedynie nowe bryki łagodzą ból. Ja się zawiodłem, ale liczę że kolejną część dopieszczą i urozmaicą. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Raczej dlatego, że EA jako jedyny wydawca w Polsce traktuje nas, polskich graczy konsolowych, w miarę normalnie. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 13 grudnia 2010 Opublikowano 13 grudnia 2010 Powtarzalne konkurencje, huh? Polemizował nie będę, bo na starcie uważam dyskusję za bezsensowną. Ale słabą bym tej gierki napewno nie nazwał. Właśnie tego mi brakowało, w ostatnich NFSach - super furek i [ZA][PIER][DA][LA][NIA] na zbity pysk. Nie jakieś free-roam'y i pseudo symulatory. Tak dobrze się przy arcade'owym racerze nie bawiłem od czasów Burnouta 3. I to wlaśnie ta burnoutowość czyni ją tak grywalną. Niech jeszcze w następnej części Criterion doda wizualną customizację bryczek (tunning mi zawsze w tej serii zwisał - uważałem go raczej za zło konieczne), a zrobię sobie mały ołtarzyk w pokoju i będę się do nich modlił co wieczór. Zawiedziony to ja jestem, że po Most Wanted przyszło mi tyle czekać na konkretnego NFSa. Cytuj
Gość Opublikowano 14 grudnia 2010 Opublikowano 14 grudnia 2010 Gralem jak na razie moze z 1,5 h ale jaram sie niemilosiernie. Swietny model jazdy, ultraplynna i ladna grafika (mokry asfalt!), feeling supersamochodow i mocy jaka dysponuja. Dla mnie ta gra bije na glowe Paradise'a, ktorego zjadl IMO nietrafiony freeroaming. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji... Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba. Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 15 grudnia 2010 Opublikowano 15 grudnia 2010 Eeee... No.. Za bezsensowną to ja uważam dyskusję na temat gier wyścigowych i tych "powtarzalnych konkurencji", w nich zawartych. Chyba rozumiesz o co mi chodzi. Źe Tobie się gra nie podoba jestem w stanie zrozumieć - przy takiej Forzie (3) zasypiałem, kiedy inni się gierką podniecali, a Burnout Paradise po początkowej zajawce zaczął mnie denerwować (głównie właśnie przez free-roam - Panowie z R* lepiej ten aspekt rozwiązali w Midnight Club: LA, imo). Zdaję sobie sprawę, że są różne gusta. Ale żebym zaraz jechał, że Forza jest słaba? Nie... Widać poprostu do mnie nie trafia. Jeśli chodzi o grafikę - nie wiem ja Ty, ale ja mniej więcej wiedziałem jak gra będzie wyglądać zanim wyszła. I nie spodziewałem się niczego ponadto. Brak miast faktycznie słaby, ale szczerze mówiąc dostrzegłem go dopiero kiedy go wymieniłeś w swoim poście - widać podczas gry nie było na to czasu : P Może jakieś DLC? Kto wie... Zależy jak duży priorytet Panowie z Criterion mają ustawiony na tą grę. Chciałbym, żeby było tak jak w przypadku Paradise'a, gdzie ją dopieszczali. Ale spodziewałbym się raczej HP2 w przyszłym roku, tym bardziej, że nowego Shifta zobaczymy już na wiosnę. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji... Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba. Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade. Grafika bez szału? Grałeś może w FM3 albo GT5? Modele samochodów może i trochę odstają, ale takiego otoczenia i asfaltu to tam nie uświadczysz, więc powiedziałbym, że jest remis. Pragnę ci też przypomnieć, że to wyścigi tu chodzi o jeżdżenie w kółko i poprawianie czasów. Mniejsza z tym. Ktoś chętny na ściganie się lub zabawę w poprawianie czasów niech rzuci mi zaproszenie (GT w sigu). Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Panowie, bo się męczę, a bardzo mi zależy - jak odblokować E7 Carbon? Mowa o karierze Mam 390 000 pkt Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 nabijaj expa. z listy radiowozów (np. w evencie) najedź na niego i zobacz ile zostało pkt do zdobycia by odblokować. Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 panowie też wam nie łączy do tego autologa czasami ? Bo mi po 10 min grania przestało łączyć Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 zdarza się że rozłącza i później nie chce się połączyć kiedy wciska się odpowiedni guzik. jedyne rozwiązanie to wyjście do dasha i ponowne uruchomienie gry. miałem tak ze 3-4 razy. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 powiedzcie mi - czy bez online pass nie bede mogl zagrac online ? Kupilem wersje Promo, gdzie nie ma ksiazeczki i nie wiem skad mam wziac ten kod... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 nawet jak onlinepass jest wykorzystany to masz 2 dni darmowego grania, na tej samej zasadzie co trial 48h. nie wiem jak sprawa wygląda w przypadku promo. jak odpalisz grę to Cie zapyta czy chcesz wykorzystać darmową próbkę, wprowadzić onlinepass czy olać. jak nie zapyta to możliwe że promo są w jakiś sposób uprzywilejowane i OP ich nie dotyczy, w co wątpię jednak. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 jednak nie - potrzebne jest OP. I teraz pytanie - OP przypisane jest do profilu, prawda ? czyli jak kupie przepustke z 1 profilu, bede musial sie logowac za kazdym razem na 2 padach...? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 no niestety do profilu. jeżeli chcesz się ścigać dla sportu to albo taniej 800 msp kupić i wydać albo kupić sam OP od kogoś jak się trafi. jeżeli natomiast chcesz wbić osiągnięcia online to bez problemu zrobisz to w dwa dni. nie trzeba wygrywać a sporo osób gra więc ze znalezieniem lobby nie będzie trudno. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Dziwi mnie, ze do wersji PROMO w ogole nie byl dodany ! Bo nawet nie ma ksiazeczki w pudelku. Z lekka dziwne, choc gra byla nowa, zafoliowana... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 W wersjach promo praktycznie nigdy nie ma instrukcji. EA niestety nie daje Online Pass (THQ z kolei daje kod, ale u nich chyba nie ma okresu próbnego). Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 to slaby interes zrobilem No coz - najwyzej kupie, bo gra rzeczywiście miecie ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi