Skocz do zawartości

Need For Speed Hot Pursuit

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to właściwie jest ten Autolog? Z tego co zdążyłem wyczytać to po prostu baaaardzo rozbudowana "tabela wyników", że się tak wyrażę.

Opublikowano

Trzeba być podłączonym, ale golda nie potrzebuje.

Autolog porównuje czasy ze znajomymi, wali nas nimi po mordzie cały czas. A człowiek tylko siedzi wku.rw.iony i jeździ w kółko bo ktoś czas pobił ;).

Rewelacyjna sprawa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za pół ceny super, ale dlaczego? Bo jest słaby! Jeśli preferujecie nasiadówy po 5h to dość szybko dopadnie was nuda. Powtarzalne konkurencje i jedynie nowe bryki łagodzą ból. Ja się zawiodłem, ale liczę że kolejną część dopieszczą i urozmaicą.

Opublikowano

Powtarzalne konkurencje, huh? Polemizował nie będę, bo na starcie uważam dyskusję za bezsensowną. Ale słabą bym tej gierki napewno nie nazwał. Właśnie tego mi brakowało, w ostatnich NFSach - super furek i [ZA][PIER][DA][LA][NIA] na zbity pysk. Nie jakieś free-roam'y i pseudo symulatory. Tak dobrze się przy arcade'owym racerze nie bawiłem od czasów Burnouta 3. I to wlaśnie ta burnoutowość czyni ją tak grywalną. Niech jeszcze w następnej części Criterion doda wizualną customizację bryczek (tunning mi zawsze w tej serii zwisał - uważałem go raczej za zło konieczne), a zrobię sobie mały ołtarzyk w pokoju i będę się do nich modlił co wieczór.

Zawiedziony to ja jestem, że po Most Wanted przyszło mi tyle czekać na konkretnego NFSa.

Opublikowano

Gralem jak na razie moze z 1,5 h ale jaram sie niemilosiernie. Swietny model jazdy, ultraplynna i ladna grafika (mokry asfalt!), feeling supersamochodow i mocy jaka dysponuja. Dla mnie ta gra bije na glowe Paradise'a, ktorego zjadl IMO nietrafiony freeroaming.

Opublikowano

Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji...

Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba.

Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade.

Opublikowano

Eeee... No.. Za bezsensowną to ja uważam dyskusję na temat gier wyścigowych i tych "powtarzalnych konkurencji", w nich zawartych. Chyba rozumiesz o co mi chodzi.

Źe Tobie się gra nie podoba jestem w stanie zrozumieć - przy takiej Forzie (3) zasypiałem, kiedy inni się gierką podniecali, a Burnout Paradise po początkowej zajawce zaczął mnie denerwować (głównie właśnie przez free-roam - Panowie z R* lepiej ten aspekt rozwiązali w Midnight Club: LA, imo). Zdaję sobie sprawę, że są różne gusta. Ale żebym zaraz jechał, że Forza jest słaba? Nie... Widać poprostu do mnie nie trafia.

Jeśli chodzi o grafikę - nie wiem ja Ty, ale ja mniej więcej wiedziałem jak gra będzie wyglądać zanim wyszła. I nie spodziewałem się niczego ponadto.

Brak miast faktycznie słaby, ale szczerze mówiąc dostrzegłem go dopiero kiedy go wymieniłeś w swoim poście - widać podczas gry nie było na to czasu : P Może jakieś DLC? Kto wie... Zależy jak duży priorytet Panowie z Criterion mają ustawiony na tą grę. Chciałbym, żeby było tak jak w przypadku Paradise'a, gdzie ją dopieszczali. Ale spodziewałbym się raczej HP2 w przyszłym roku, tym bardziej, że nowego Shifta zobaczymy już na wiosnę.

Opublikowano

Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji...

Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba.

Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade.

Grafika bez szału? Grałeś może w FM3 albo GT5? Modele samochodów może i trochę odstają, ale takiego otoczenia i asfaltu to tam nie uświadczysz, więc powiedziałbym, że jest remis. Pragnę ci też przypomnieć, że to wyścigi tu chodzi o jeżdżenie w kółko i poprawianie czasów.

Mniejsza z tym. Ktoś chętny na ściganie się lub zabawę w poprawianie czasów niech rzuci mi zaproszenie (GT w sigu).

Opublikowano

zdarza się że rozłącza i później nie chce się połączyć kiedy wciska się odpowiedni guzik. jedyne rozwiązanie to wyjście do dasha i ponowne uruchomienie gry. miałem tak ze 3-4 razy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nawet jak onlinepass jest wykorzystany to masz 2 dni darmowego grania, na tej samej zasadzie co trial 48h. nie wiem jak sprawa wygląda w przypadku promo. jak odpalisz grę to Cie zapyta czy chcesz wykorzystać darmową próbkę, wprowadzić onlinepass czy olać. jak nie zapyta to możliwe że promo są w jakiś sposób uprzywilejowane i OP ich nie dotyczy, w co wątpię jednak.

Opublikowano

jednak nie - potrzebne jest OP. I teraz pytanie - OP przypisane jest do profilu, prawda ? czyli jak kupie przepustke z 1 profilu, bede musial sie logowac za kazdym razem na 2 padach...?

Opublikowano

no niestety do profilu. jeżeli chcesz się ścigać dla sportu to albo taniej 800 msp kupić i wydać albo kupić sam OP od kogoś jak się trafi. jeżeli natomiast chcesz wbić osiągnięcia online to bez problemu zrobisz to w dwa dni. nie trzeba wygrywać a sporo osób gra więc ze znalezieniem lobby nie będzie trudno.