Opublikowano 27 listopada 201014 l Co to właściwie jest ten Autolog? Z tego co zdążyłem wyczytać to po prostu baaaardzo rozbudowana "tabela wyników", że się tak wyrażę.
Opublikowano 27 listopada 201014 l ale chyba zeby w pelni tego autologa wykorzystywac to trzeba byc wlasnie podlaczonym do sieci?
Opublikowano 28 listopada 201014 l Trzeba być podłączonym, ale golda nie potrzebuje. Autolog porównuje czasy ze znajomymi, wali nas nimi po mordzie cały czas. A człowiek tylko siedzi wku.rw.iony i jeździ w kółko bo ktoś czas pobił . Rewelacyjna sprawa.
Opublikowano 11 grudnia 201014 l Gdyby ktoś jakimś cudem minął info. Do końca dnia w większości sklepów internetowych Hot Prośrut niemal za pół ceny.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Za pół ceny super, ale dlaczego? Bo jest słaby! Jeśli preferujecie nasiadówy po 5h to dość szybko dopadnie was nuda. Powtarzalne konkurencje i jedynie nowe bryki łagodzą ból. Ja się zawiodłem, ale liczę że kolejną część dopieszczą i urozmaicą.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Raczej dlatego, że EA jako jedyny wydawca w Polsce traktuje nas, polskich graczy konsolowych, w miarę normalnie.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l Powtarzalne konkurencje, huh? Polemizował nie będę, bo na starcie uważam dyskusję za bezsensowną. Ale słabą bym tej gierki napewno nie nazwał. Właśnie tego mi brakowało, w ostatnich NFSach - super furek i [ZA][PIER][DA][LA][NIA] na zbity pysk. Nie jakieś free-roam'y i pseudo symulatory. Tak dobrze się przy arcade'owym racerze nie bawiłem od czasów Burnouta 3. I to wlaśnie ta burnoutowość czyni ją tak grywalną. Niech jeszcze w następnej części Criterion doda wizualną customizację bryczek (tunning mi zawsze w tej serii zwisał - uważałem go raczej za zło konieczne), a zrobię sobie mały ołtarzyk w pokoju i będę się do nich modlił co wieczór. Zawiedziony to ja jestem, że po Most Wanted przyszło mi tyle czekać na konkretnego NFSa.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Gralem jak na razie moze z 1,5 h ale jaram sie niemilosiernie. Swietny model jazdy, ultraplynna i ladna grafika (mokry asfalt!), feeling supersamochodow i mocy jaka dysponuja. Dla mnie ta gra bije na glowe Paradise'a, ktorego zjadl IMO nietrafiony freeroaming.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji... Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba. Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade.
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Eeee... No.. Za bezsensowną to ja uważam dyskusję na temat gier wyścigowych i tych "powtarzalnych konkurencji", w nich zawartych. Chyba rozumiesz o co mi chodzi. Źe Tobie się gra nie podoba jestem w stanie zrozumieć - przy takiej Forzie (3) zasypiałem, kiedy inni się gierką podniecali, a Burnout Paradise po początkowej zajawce zaczął mnie denerwować (głównie właśnie przez free-roam - Panowie z R* lepiej ten aspekt rozwiązali w Midnight Club: LA, imo). Zdaję sobie sprawę, że są różne gusta. Ale żebym zaraz jechał, że Forza jest słaba? Nie... Widać poprostu do mnie nie trafia. Jeśli chodzi o grafikę - nie wiem ja Ty, ale ja mniej więcej wiedziałem jak gra będzie wyglądać zanim wyszła. I nie spodziewałem się niczego ponadto. Brak miast faktycznie słaby, ale szczerze mówiąc dostrzegłem go dopiero kiedy go wymieniłeś w swoim poście - widać podczas gry nie było na to czasu : P Może jakieś DLC? Kto wie... Zależy jak duży priorytet Panowie z Criterion mają ustawiony na tą grę. Chciałbym, żeby było tak jak w przypadku Paradise'a, gdzie ją dopieszczali. Ale spodziewałbym się raczej HP2 w przyszłym roku, tym bardziej, że nowego Shifta zobaczymy już na wiosnę.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Stinkmeaner uważasz dyskusję za bezsensowną, bo tobie gra się podoba a mi nie? Właśnie po to jest wymiana zdań, by poznać opinię innych. Konstruktywna krytyka i szanowanie zdania innej osoby to podstawa dobrej dyskusji... Mnie znudziło w kółko robienie tego samego tylko innymi samochodami. Niewykorzystany potencjał free-roamu, opustoszałe trasy (gdzie miasta?), zero możliwości zjechania w głąb terenu, grafika bez szału - dzisiejszy standard. To mi się nie podoba. Za to z plusów to powrót do pojedynków gliny kontra złodzieje, świetne samochody no i przede wszystkim pure arcade. Grafika bez szału? Grałeś może w FM3 albo GT5? Modele samochodów może i trochę odstają, ale takiego otoczenia i asfaltu to tam nie uświadczysz, więc powiedziałbym, że jest remis. Pragnę ci też przypomnieć, że to wyścigi tu chodzi o jeżdżenie w kółko i poprawianie czasów. Mniejsza z tym. Ktoś chętny na ściganie się lub zabawę w poprawianie czasów niech rzuci mi zaproszenie (GT w sigu).
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Panowie, bo się męczę, a bardzo mi zależy - jak odblokować E7 Carbon? Mowa o karierze Mam 390 000 pkt
Opublikowano 16 grudnia 201014 l nabijaj expa. z listy radiowozów (np. w evencie) najedź na niego i zobacz ile zostało pkt do zdobycia by odblokować.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l panowie też wam nie łączy do tego autologa czasami ? Bo mi po 10 min grania przestało łączyć
Opublikowano 17 grudnia 201014 l zdarza się że rozłącza i później nie chce się połączyć kiedy wciska się odpowiedni guzik. jedyne rozwiązanie to wyjście do dasha i ponowne uruchomienie gry. miałem tak ze 3-4 razy.
Opublikowano 2 lutego 201114 l powiedzcie mi - czy bez online pass nie bede mogl zagrac online ? Kupilem wersje Promo, gdzie nie ma ksiazeczki i nie wiem skad mam wziac ten kod...
Opublikowano 2 lutego 201114 l nawet jak onlinepass jest wykorzystany to masz 2 dni darmowego grania, na tej samej zasadzie co trial 48h. nie wiem jak sprawa wygląda w przypadku promo. jak odpalisz grę to Cie zapyta czy chcesz wykorzystać darmową próbkę, wprowadzić onlinepass czy olać. jak nie zapyta to możliwe że promo są w jakiś sposób uprzywilejowane i OP ich nie dotyczy, w co wątpię jednak.
Opublikowano 2 lutego 201114 l jednak nie - potrzebne jest OP. I teraz pytanie - OP przypisane jest do profilu, prawda ? czyli jak kupie przepustke z 1 profilu, bede musial sie logowac za kazdym razem na 2 padach...?
Opublikowano 3 lutego 201114 l no niestety do profilu. jeżeli chcesz się ścigać dla sportu to albo taniej 800 msp kupić i wydać albo kupić sam OP od kogoś jak się trafi. jeżeli natomiast chcesz wbić osiągnięcia online to bez problemu zrobisz to w dwa dni. nie trzeba wygrywać a sporo osób gra więc ze znalezieniem lobby nie będzie trudno.
Opublikowano 3 lutego 201114 l Dziwi mnie, ze do wersji PROMO w ogole nie byl dodany ! Bo nawet nie ma ksiazeczki w pudelku. Z lekka dziwne, choc gra byla nowa, zafoliowana...
Opublikowano 3 lutego 201114 l W wersjach promo praktycznie nigdy nie ma instrukcji. EA niestety nie daje Online Pass (THQ z kolei daje kod, ale u nich chyba nie ma okresu próbnego).
Opublikowano 3 lutego 201114 l to slaby interes zrobilem No coz - najwyzej kupie, bo gra rzeczywiście miecie !