Keymaker 25 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 3 x DLC do Need for Speed: Hot Pursuit Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2011 Warto brać grę bez online passa? Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 warto ; ) ja scalkowałem zaraz po premierze.. ale mimo wszystko bez multi mnóstwo funu, a zrobienie wszystkiego na złoto i powbijanie 20 poziomów w obu profesjach zajmie sporo czasu. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 kwietnia 2011 Opublikowano 14 kwietnia 2011 poza tym masz trialowe 2 dni grania na multi a to wystarczająco dużo by trochę pograć z innymi i wbić achivy online jeżeli Cię interesują. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Trochę pograłem w Kampanię i zaczączem multi w sieci ale te info , i ich ilość , pojawiająca się w trakcie wyścigów po prawej , a szczególnie po lewej stronie ekranu w ogromnym stopniu ogranicza czytelnośc trasy (itd.) - można to jakoś wyłączyć , bo w menu takiej możliwości nie znalazłem ; to samo dotyczy HUDa - można je powyłączać gdzieś/jakoś ? W takim stopniu zaśmiecony ekran to prawdziwy koszar !!! Jak dla mnie za dużo wyścigów odbywa się w nocy - bo chyba nie można ustawić/wybrać pory dnia ? Super gra swoją drogą - jak ktoś chętny to może mnie zaprosić do ścigania się . Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Czemu za dużo? Najlepiej wyglądają, a światła pięknie rozświetlają ciemność - jest dużo bardziej efektownie niż w dzień. Moje ulubione to były właśnie nocne i najlepiej w deszczu. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 (edytowane) Efektowne i klimatyczne są wyścigi w nocy i w deszczu ale wtedy czytelność siada , a już jak dojdą napisy po bokach a nawet i na środku ekranu , to czarna rozpacz - połowa wyścigów , w multi , w trybie HOT PURSUIT właśnie w nocy się odbywa ; zwykłe wyścigi są ok - ok. 80-90% z nich odbywa się w dzień i napisów znacznie mniej . Edytowane 3 maja 2011 przez Paweł Dziuba Cytuj
ash77 3 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Ja tam nie widze problemów z napisami. Wszystko przestrzennie dobrze rozstawione. W nocy oczywiscie gorsza widoczność ale to noc wiec to normalne ze daleko wszystko ciemne (najczesciej w terenie wiejskim). Ilość informacji wokół ekranu dobra i nic nie przeszkadza. Jak dla mnie najlepszy NFS od czasu "Trójki" (jeszcze na PSXa) Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 HP na PSXa był świetny ale lepszy był na PS2 , a na X360/PS3 jest jeszcze lepszy - tylko te napisy w multi - przykład (szczególnie 44-45 sekunda filnu) : i w nocy , np. w 4-7 sekundzie jest "PIĘKNIE" przesłonięcie lewej częćci drogi ; albo 59-62 sek. i lewa strona i środek-góra też "wspaniałe" przesłonięcie obrazu gry przez (nieprzydatne !) napisy-info : Nie chce mi się wierzyć że nikt na to nie zwraca uwagi i że nikomu to nie przeszkadza ?!? Taki drobiazg i tak psuje granie ; tak samo było z Killzone 2 na PS3 - drobizag , czyli lag z bronią , psuł rozgrywkę . Cytuj
milekp 78 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Nie panikuj, mi to też przeszkadza ale nie tak, żeby zaraz wpadać w taką histerię. Osobiście, bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy niż chwilowe zasłonięcie pola widzenia. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Tylko że koguta/syrenę można wylączyć - ja tak robię na początku wyścigu . "bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy" - czyli w nocy czy bez względu na porę dnia :confused: Cytuj
milekp 78 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 (edytowane) Tylko że koguta/syrenę można wylączyć - ja tak robię na początku wyścigu . No coś ty? Mam calaka i nawet nie wiedziałem "bardziej mi w nocy przeszkadza kogut na radiowozie i syrena bez względu na porę dnia czy nocy" - czyli w nocy czy bez względu na porę dnia :confused: A tu mnie za słówka nie łap Kogut jako światło przeszkadza mi w nocy a syrena jako dźwięk przeszkadza mi i w dzień i w nocy - teraz jaśniej? summa summarum - są to drobiazgi i nie psują grania tak, jak tutaj panikujesz. Edytowane 4 maja 2011 przez milekp Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Nie zwróciłem uwagi, tym bardziej, że w singlu jest tego mniej. Ale ogólnie w ogóle mi nie przeszkadzało, wycie syreny owszem, ale znalazłem jak wyłączyć. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 czerwca 2011 (edytowane) W końcu sięgnąłem. Przejechałem ok 10 wyścigów i jest fajowo. Świetna grafika (ale AA by się przydało),efekty rozmycia czy deszczu pierwsza klasa, widoki super, bardzo przyjemnie się jeździ. Wrzuciłem na pendrive soundtracki z NFS3, NFS Hot Pursuit 2 i High Stakes i normalnie bajka Soundtrack pierwotny jest słaby IMO, a muzyczka z dawnych NFSów daje poczucie nostalgii. Edytowane 27 czerwca 2011 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi