Linek 187 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 I jak oni niby chcą to podzielić na 4 zróżnicowane obszary? Przecież przy takim rozmiarze mapy będziemy co 2 minuty w innym klimacie. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 września 2010 Opublikowano 29 września 2010 Szkoda, że nie ma skali w jakiej ta mapka została wykonana, bo jak się tak przyjrzeć to trudno określić jak to będzie wyglądało w samej grze. Cytuj
rad 0 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 poprostu pieknie. wiecej tutaj. niby stare ale dopiero znalazlem. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 października 2010 Autor Opublikowano 3 października 2010 grafa w pyte, tylko zeby dróg sporo było Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Mi to pasuje...wazne ze sa to zamkniete malownicze drogi w stylu starych Burnoutow. Otwarte miasto Paradise sprawilo ze najnowszy Burnout byl dla mnie zupelnie niegrywalny Cytuj
Linek 187 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 (edytowane) Oby nie było wyścigów typu "drogę znajdź se sam". I, jak już wiele osób wspominało, oby tylko free roaming nie był wymuszony. Ja chcę usiąść, w menu wybrać samochód, w menu wybrać wyścig/serię wyścigów, odczekać loading, zobaczyć się na linii startu. Bez zbędnych jeździdełek. Otwarte miasto zostawcie sandboxom, to są wyścigi, gdzie chodzi o szybkość i efektowność, a nie spoglądanie na mapę, żeby zobaczyć, czy czasem nie przegapiliśmy skrętu. Graficznie kuszące, efekty jakby żywcem przeniesione ze starych Burnoutów, oby pościgi były tak nierealistycznie satysfakcjonujące, jak w starszych odsłonach serii (mówcie, co chcecie, mnie osobiście podobały się beczki z helikoptera w HP2) no i bez tuningu, przerabiania Golfa na potwora. Za wyścig zdobywam furkę (nie siano na furkę), wsiadam do niej i jadę. Prosty, klasyczny NFS. Marzy mi się gra, która oddawałaby klimat pierwszego NFSa, ale nic takiego na horyzoncie się nie pojawia, najbliżej tych odczuć był wg. mnie TDU - jedyne wyścigi, w których otwarta struktura mapy nie przeszkadzała. Edytowane 9 października 2010 przez Linek Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 trasy wyścigów będą zamknięte więc spokojnie na "pustynnym" trailerze to dobrze widać. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 demo już na XBL 1.5GB Cytuj
jarken 33 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Czy także macie problemy z połączeniem z serwerami EA? Nie mogę przez to wystartować drugiego wyścigu (demo musi sprawdzić, czy któryś z naszych przyjaciół również zagrał w nowego NfS). Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Ja mam to samo, działa tylko jeden wyścig. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Nie wiem czy to jest przyczyną, ale prawdopodobnie tak jest. Otóż pierwszy wyścig jest dostępny, drugi trzeba w jakiś sposób odblokować, było o tym mówione w newsie Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Słuchajcie macie taki problem jak ja, mianowicie taki że nie mogę się połączyć z AutoLogem Cytuj
raulos 19 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Dla mnie to Burnout w oprawie NFSa. Nic nowego. Niezły model jazdy i oprawa. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Wielka szkoda, ze przy tak sredniej grafice (trasa nocna, tej drugiej nie moglem sprawdzic) gra chodzi tylko w 30 klatkach :confused: Cytuj
sniadr 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 ja już odblokowałem drugi wyścig. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 października 2010 Autor Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) Fajniutki jest ten nowy NFS. Krajobrazy śliczne i ciekawe, furki git zrobione. Model jazdy - wreszcie coś dający satysfakcję. Ostatni NFS jaki grałem to Undercover więc mam porównanie Powrót do ukochanego NFS3 jeśli o to chodzi. Są przyjemnie nadsterowne, czuć masę a i różnicę między takim Boxsterem a 370z od razu można ogarnąć. Tylko ta mapa no, jak dla mnie to za mało tych dróg jest ciekawe czy w pełniaku będzie co robić, przekonamy się po recenzjach. EDIT: aha i bardzo miło, że samochody cywilne to nie jakieś randomy z dupy zrobione tylko prawdziwe furki. Tu Audi A4, tam Cayenne, czasem jakaś Mazda 3 się trafi. Edytowane 26 października 2010 przez MaZZeo Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 trochę pograłem i jeśli nic nie zepsują to mogą to być najlepsze wyścigi arcade od czasów PGR4 w moim prywatnym rankingu. Gameplay podobny do tego z burnout 2 ktora wdł mnie jest najlepszą z części, bez zbędnych udziwnień plus do tego aspekt społecznościowy dzieki ktoremu już czekam do rana aż któryś z moich znajomych pobije mój rekord. No i ta satysfakcja kiedy jest się na pierwszym miejscu na ścianie odstawiając drugiego znajomego o 20 sek : ) Ja kupuje w dniu premiery Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 dla mnie nowy NFS = stary burnout + stary NFS, w nierównej grafice i dziwnym modelu jazdy, jednak patrząc na ostatnie części i tak jest dobrze! Cytuj
Beck 3 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Wyskakuje mi że mój wiek nie pozwala na granie on-line. Ma tak ktoś?? Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Może masz włączoną kontrolę rodzicielską? Cytuj
Beck 3 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Sprawdziłem wszystkie opcje, wszystko wygląda OK a komunikat ciągle wyskakuje. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 czy w nowym NFS jest widok z kokpitu ? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 W demie nie ma i nie sądzę, żeby była jakaś różnica w pełnej wersji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi