Skocz do zawartości

Supremacy MMA

Słupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

SłupekPL - najszybszy zakładacz tematów ;)

a tak na serio, to powtóze to co napisalem w komencie na ppe. Mianowicie panowie mają ode mnie wielki + na starcie za maczanie paluchów w The Warriors, które to przechodziłem kilka razy na xie włażąc w każdy możliwy kąt. gdyby wtedy były trofea to platyna na bank by wpadła ;) Ogólnie - dla mnie najrealistyczniejsze uliczne rozdawanie plomb jakie wirtualny świat widział [pomijając oczywiście cześc tych "ciosów specjalnych]. Ale "cep z rozpędu" po którym koleś miło osuwał sie na ulice - mmmm... albo headshot butelką :) na zawsze wrażenia z walki w The Warriors będzie dla mnie nr 1.

Szumna zapowiedź - realizm mma jakiego jeszcze nie było.. hmm.. no do roboty panowie, czekamy z niecierpliwością.

Zastanawia mnie 1 rzecz, wiadomo jakie problemu mialo EA z udziałem zawodników z ligi UFC w swojej grze [a raczej Dana W. miał z tym problem]. Liga Strikeforce wykupiona dla EA [nie jestem pewien czy DREAM też [przyp. w ea mma mają byc walki na róznych ringach na zasadach róznych organizacji np tych z Jap]. UFC dla THQ. Co w takim razie bedzie w Supremacy?? No bo chyba nikt nie wyobraża sobie gry "sportowej" bez realnych zawodników? A moze to bedzie cos z fabułą oderwane od realu? [cos jak stary Def Jam]

jedno jest pewne - nowy konkurent w tej dziedzinie to korzyść dla graczy. Tegoroczne E3 powinno być zaznaczone w kalendarzach na czerwono jako święto :]

Edytowane przez humanno
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-supremacy-mma/700840 Debut Teaser

Edit:

http://www.ppe.pl/news-1509-Supremacy_MMA_rzuca_rekawice_EA_i_THQ.html Supremacy MMA rzuca rękawice EA i THQ

Pierwsze konkretne informacje i screeny.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-supremacy-mma/700972 E3 2010: Strategy Interview

Edytowane przez SłupekPL
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sry boys, ale ja nie wróże tej pozycji not wyżej niż 6-7. Nie wiem jaki to etap prac ale narazie poziom animacji postaci jest gdzieś miedzy poprzednią a obecną generacją. Szczerze to myślałem ze juz ta gra poszła w zapomnienie ale jak widać majstrują tam coś. Co wyjdzie zobaczymy.

ps.

widze ze obecnie na szczytach list "bycia trendy" króluje dubstepp :tongue: .

Opublikowano

Sry boys, ale ja nie wróże tej pozycji not wyżej niż 6-7. Nie wiem jaki to etap prac ale narazie poziom animacji postaci jest gdzieś miedzy poprzednią a obecną generacją. Szczerze to myślałem ze juz ta gra poszła w zapomnienie ale jak widać majstrują tam coś. Co wyjdzie zobaczymy.

ps.

widze ze obecnie na szczytach list "bycia trendy" króluje dubstepp :tongue: .

No szczerze mówiąc na dzień dzisiejszy po tym trailerze wygląda to tragicznie ;/. Serio ale bardziej to przypomina grę z Wii jeżeli chodzi o animację i grafikę, słabiutkooo.

Bez jakichkolwiek szans w starciu z UFC czy EA MMA.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Czekam co z tego wyjdzie, bo lubie takie klimaty, ale jak narazie wygląda to słabo :confused: Oby sie nie pospieszyli z premierą [ jeśli w ogóle się tego doczekamy] i wszystko dopracowali.

Edytowane przez Empro
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nowy gameplay

I pre-ordery już są

jakoś dziwnie to wszystko wygląda, ale nawet mi się podoba. Jak zejdzie gdzieś do 100 zł to kupię, jeszcze sie zobaczy jak to będzie faktycznie wyglądać po premierze :P

Edytowane przez Empro
Opublikowano (edytowane)

Koło UFC 2010 to to nawet nie leżało... ale i tak zagram chętnie w demko o ile takowe wyjdzie i w sumie tyle :P Ale jak ktoś pisał gra zapowiada się z tego co widzę na 6 max 7 (ten knockout z pierwszego filmu z 1:50 lol)

Edytowane przez JoZi
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...