MozayKnows 55 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 No nie wiem, miało być realistycznie z tego co wiem, a wyszła sztuczna żenada. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Premiera 23 września. http://www.youtube.com/watch?v=9eNvcEpiSFM&feature=player_embedded Cytuj
Słupek 2 203 Opublikowano 9 września 2011 Autor Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Ale dziwadło, zagrałem 4 walki: w dwóch typ złamał mi nogę po około minucie. W trzeciej położył mnie jakimś "chujo-rzutem" rodem z Tekkena a czwartą wygrałem. Nawet nie wiem jak bo grałem "na jana", nie chciało mi się czytać sterowania heh. W sumie nie taka zła ta gra jakby się mogło wydawać choć bez podjazdu do UFC. Dam jeszcze szansę demu. Edytowane 9 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Przeslabiutka mordoklepka, nawet nie probuje sie silic na symulacje a i w roli bijatyki slabo sie sprawdza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi