Opublikowano 1 września 201410 l The way of all flesh (vacuity, art of dying, toxic garbage island) > From Mars to Sirius (FLYING WHALES \m/) > L'enfant Sauvage (Born in Winter). Linka ani Terry niestety do dziś nie mam w swojej kolekcji na półce ani nie przesłuchałem
Opublikowano 11 marca 201510 l Gojira będzie na impact festival tuż przed Slipknotem. Genialnie. Liczę na mój ulubiony kawałek. 3:26 :banderas:
Opublikowano 12 marca 201510 l No ten jest w moim TOP 3 od tych skurwysynów. Obok tego oraz i jeszcze aha i https://www.youtube.com/watch?v=um0ANWWYlXo Dobra, to top 5.
Opublikowano 12 marca 201510 l Ostatnio srogo katuję ich na Spotify. Zaskoczyłeś mnie Pawle tym, że ich szanujesz.
Opublikowano 13 marca 201510 l From Mars to Sirius i Way of all Flesh bardzo dobre płyty, reszta trochę nudzi.
Opublikowano 13 marca 201510 l Gojira będzie na impact festival tuż przed Slipknotem. Genialnie. Liczę na mój ulubiony kawałek. 3:26 :banderas: To co się dzieje w czasie tego numeru na koncertach to jest petarda I ten motyw od 1:22 totalnie zerżnięty z Morbid Angel Edytowane 13 marca 201510 l przez Pryxfus
Opublikowano 13 marca 201510 l Backbone to mocne granie. Po odsłuchaniu "Born in Winter" i "Enfant Saubleucośtam" nie spodziewałem się takiej petardy.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Wczoraj 5ty koncert Gojiry w moim zyciu i musze przyznac, ze muzyczne przegenialne. Chlopaki w super formie, swietnie naglosnieni i chyba same najlepsze kawalki. I (pipi)aaa Art of dying w kooncuuu!
Opublikowano 10 czerwca 20159 l najfajniejszy numer to ten ponizej 4me, chociaz bylo tego wiecej, no i ta solówa pałkarza konkret https://www.youtube.com/watch?v=fh1mdQWDgeg
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Halo, jutro puszczają singla z nowej płyty a tu cisza? Also, kto idzie koncertować do krk 1 czerwca?
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Ja oczywiście idę Nowy singiel? To grubo, bo ostatnio nie śledziłem newsów o nich.
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l Ja oczywiście idę Nowy singiel? To grubo, bo ostatnio nie śledziłem newsów o nich. Teasowali od paru dni o nowym singlu i dzis nareszcie ujawnili, że jutro premiera sama płyta 'Magma' wychodzi bodaj za miesiąc. Może się spotkamy na miejscu w takim razie \m/ Edytowane 21 kwietnia 20169 l przez Rayos
Opublikowano 21 kwietnia 20169 l No na pewno. Ach, chciałbym znowu album w stylu https://www.youtube.com/watch?v=duvEIDNNyhQ :rose:
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l srlsy? porównajcie sobie z tym: Edytowane 22 kwietnia 20169 l przez koval
Opublikowano 22 kwietnia 20169 l No właśnie przesłuchałem i to takie... strasznie słabe nie ma (pipi)nięcia, nie ma mocy Gojiry, nie ma nic charakterystycznego oprócz "dziwnego" riffu z początku, który nastrajał optymistycznie. Słabo, nie o taką gojirę nic nie robiłem. Śmiałem się, że tak długo nie puszczają singla bo jest średni, nie pomyliłem się